Oplati sa bojovat dalej ?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak sa snaz odmotat, inak sa budes zozierat cely cas. Najlepsie to spravis tak, ze sa s nou uplne prestanes stretavat. Mozno existuje aj jednoduchsie riesenie, ale ja som take nenasiel. Druha moznost je jej zavolat a skusit to s nou, ale podla toho co pises, si myslim, ze je dost "volnomyslienkarska" a taky vztah dlhe trvanie mat asi nebude.
No dnes vecer som sadol na bike a siel k nej domov k mojmu udivu ma normalka pustila dnu viedli sme rozhovor na temu skola a pocasiet0m4s3 napísal:Tak sa snaz odmotat, inak sa budes zozierat cely cas. Najlepsie to spravis tak, ze sa s nou uplne prestanes stretavat. Mozno existuje aj jednoduchsie riesenie, ale ja som take nenasiel. Druha moznost je jej zavolat a skusit to s nou, ale podla toho co pises, si myslim, ze je dost "volnomyslienkarska" a taky vztah dlhe trvanie mat asi nebude.
No tak v piatok mi volala ze ci nejdem s nou a s partiou oslavovat narodky nasej kamosky. vrvim preco nie. Lenze jeden typek doniesol na tu oslavu travu a na to mi niesme tak sme ja a moja milovana odysli sami do mesta. Nic som neriesil ani som nekomentoval nas sucasny "stav". Teraz pride otazka: Chcem ju pozvat teraz cez vykend na rande ,aby prosto vedela o co mi ide. A) myslite si ze je to dobry napad ?? B)mam jej to normalne povedat ze pozyvam ta na rande
alebo to vyjadrit neako implicitne ?
ako sa spravala v tom meste? bola vpohode? boli ste sami? co si citil - co z nej v tvojej pritomnosti vyzarovalo?
a teda:
A) co mozes stratit?
B) "pozyvam ta na rande laska moja, prijmes toto pozvanie prosim?" - wtf? sak normalne ahoj, nesla by si vecer von niekam sadnut? nemozes vediet ci to bude rande alebo len stretko... musis usudit z toho ako sa to bude vyvijat
a teda:
A) co mozes stratit?
B) "pozyvam ta na rande laska moja, prijmes toto pozvanie prosim?" - wtf? sak normalne ahoj, nesla by si vecer von niekam sadnut? nemozes vediet ci to bude rande alebo len stretko... musis usudit z toho ako sa to bude vyvijat
Boli sme sami aj ked sem tam boli pri nas kamosi.No spravala sa normalne aj ked bolo trochu citit medzi nami napatie po tom co sa stalo. A sama mi povedala ze sa teraz boji pretoze si mysli ze nenapisala pisomne matury. ale ked som ju bol odprevadit domov bola uz uplne v pohode uvolnena ukecana ako vzdyMaki napísal:ako sa spravala v tom meste? bola vpohode? boli ste sami? co si citil - co z nej v tvojej pritomnosti vyzarovalo?
a teda:
A) co mozes stratit?
A)Stratit mozem vela lebo neviem ako zareaguje kebyze sa jej nieco take spytam ona je schopna mi povedat ze by sme sa uz nemali vidat lebo sa este nerozhodla.
B)chcem to urobit preto takto priamo "pubertacky" lebo chcem aby prosto vedela ze ked so mnou pojde bude to rande nie iba nase caste posedenie pri cajiku v cajovni. A chcem vediet ci to pozvanie prijme a ak ho prijme ako sa bude spravat.
a pripadalo ti pocas toho vecera ze by to malo sancu a buducnost? ak ano chod do toho...
A) o to sa nestaraj... ak neskusis o nic neprides ale nikdy sa k nicomu nedostanes...
B) tak to aspon povedz nejako inak a nie "pozyvam ta na rande" - zaobal to do nejakej srandy alebo to nejako odlhci, lebo ked prides za nou s tymto tak pochybujem ze ti s cistym svedomim povie ze ano...
A) o to sa nestaraj... ak neskusis o nic neprides ale nikdy sa k nicomu nedostanes...
B) tak to aspon povedz nejako inak a nie "pozyvam ta na rande" - zaobal to do nejakej srandy alebo to nejako odlhci, lebo ked prides za nou s tymto tak pochybujem ze ti s cistym svedomim povie ze ano...
No tak a je koniec. uz som to dalej nevydrzal jej namotavanie a prepinackove stave zobral som ju vecer von vratil som jej vsetky veci ( skoro vsetky
) a dali sme si zbohom na pamiatku odo mna dostala retiazku ktoru mi dala mamina ked ma zobrali an vysku aj ked ju najprv nechcela potom ju zobrala. Poklakali sme si co som necakal a uz sa dlllho neuvidime mozno niekedy o par mesiacov aj ked byvame len kusok od seba da sa to.
-
midnight_man
Guru
ja myslim ze celkom dobre riesenie, uvidis casom ze to bude len a len lepsietusken napísal:No tak a je koniec. uz som to dalej nevydrzal jej namotavanie a prepinackove stave zobral som ju vecer von vratil som jej vsetky veci ( skoro vsetky) a dali sme si zbohom na pamiatku odo mna dostala retiazku ktoru mi dala mamina ked ma zobrali an vysku aj ked ju najprv nechcela potom ju zobrala. Poklakali sme si co som necakal a uz sa dlllho neuvidime mozno niekedy o par mesiacov aj ked byvame len kusok od seba da sa to.