Doska - precpana zbytocnostami "8xUSB,1394 a pod <> ti budu na kkt"
Ram - malo
GK - kup odlahcenu dosku o kktiny a vymen za 6600
Procesor - neuvedena rychlost
HDD- nexapem tomu "HDD ma spolu 830giga"
Monitor-17" BENQ - znacka znaci o vsetkom
a cena - neuvedena
shit za neznamu cenu z nepresnymi paremetrami radsej si tu prejdi par diskusii ohladom pc za 10 000 a 20 000 Vzdy to vyhra AMD Intel je na hry nevhodny
je to len nejaky ..., netreba vsimat. inak, ako tu uz bolo spomenute, cele to pc je nejake divne, velmi nevyvazene a tiez sa priklanam k tomu ze cela ta tema je onicom. a vecsinou to tak byva, ze kazdy vie co chce a taky ako ty sa tu len vychvaluju co chcu... "grafiku, no okolo 10 000 sk" a ten smajlik to len potvrdzuje. radsej sa trosku uvedom a snaz sa , ved si uz velky chlapec
Blindman napísal:súhlasím s tebou Syfon.
zaujímalo by ma, kde chce narvať tie disky všetky
ja mam uz davno tie disky jeden mam prenosny lebo chodim do nasej firmy pre veci ten je 250GB a ostatne mam v Bedni takze vsetko som to tam narval mam tam v bedni 3 HDD
hezo napísal:je to len nejaky ..., netreba vsimat. inak, ako tu uz bolo spomenute, cele to pc je nejake divne, velmi nevyvazene a tiez sa priklanam k tomu ze cela ta tema je onicom. a vecsinou to tak byva, ze kazdy vie co chce a taky ako ty sa tu len vychvaluju co chcu... "grafiku, no okolo 10 000 sk" a ten smajlik to len potvrdzuje. radsej sa trosku uvedom a snaz sa , ved si uz velky chlapec
jj viem ale ja som chcel vediet vas nazor
jjj napísal:shit za neznamu cenu z nepresnymi paremetrami radsej si tu prejdi par diskusii ohladom pc za 10 000 a 20 000 Vzdy to vyhra AMD Intel je na hry nevhodny
no neviem kto sa hrava ja len tak ked mam cas ja vedcinou makam a nevalam si sumky
Do jedneho prispevku sa to nedalo dat? Posnaz sa nabuduce
kobalt