OPLATI SA TOTO PC ?
je to len nejaky ..., netreba vsimat. inak, ako tu uz bolo spomenute, cele to pc je nejake divne, velmi nevyvazene a tiez sa priklanam k tomu ze cela ta tema je onicom. a vecsinou to tak byva, ze kazdy vie co chce a taky ako ty sa tu len vychvaluju co chcu... "grafiku, no okolo 10 000 sk" a ten smajlik to len potvrdzuje. radsej sa trosku uvedom a snaz sa , ved si uz velky chlapec

-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja mam uz davno tie disky jeden mam prenosny lebo chodim do nasej firmy pre veci ten je 250GB a ostatne mam v Bedni takze vsetko som to tam narval mam tam v bedni 3 HDDBlindman napísal:súhlasím s tebou Syfon.
zaujímalo by ma, kde chce narvať tie disky všetky
jj viem ale ja som chcel vediet vas nazorhezo napísal:je to len nejaky ..., netreba vsimat. inak, ako tu uz bolo spomenute, cele to pc je nejake divne, velmi nevyvazene a tiez sa priklanam k tomu ze cela ta tema je onicom. a vecsinou to tak byva, ze kazdy vie co chce a taky ako ty sa tu len vychvaluju co chcu... "grafiku, no okolo 10 000 sk" a ten smajlik to len potvrdzuje. radsej sa trosku uvedom a snaz sa , ved si uz velky chlapec![]()
no neviem kto sa hrava ja len tak ked mam cas ja vedcinou makamjjj napísal:shit za neznamu cenu z nepresnymi paremetrami radsej si tu prejdi par diskusii ohladom pc za 10 000 a 20 000Vzdy to vyhra AMD
Intel je na hry nevhodny
Do jedneho prispevku sa to nedalo dat? Posnaz sa nabuduce
kobalt