|
|
|
| Autor |
Správa |
tomo.za Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 215 Bydlisko: Brno/Zilina Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2006, 0:56 Predmet: |
|
|
| special_p napísal: |
a strasne vela stretov s Popos som mal kvoli niceniu majetku... bitky a pod.  |
tak na to len jedine... LOL  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erapo Light Star

Stav:  Založený: 06.03.2006 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava, tam sa rodi s Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2006, 15:51 Predmet: |
|
|
no mna dost ovplyvnila vychodna kultura - Japonsko, Cina, Korea - pocuvam cinsku folklornu hudbu, pozeravam anime (nieco aka. pokemon az na to ze anime NIE SU iba rozpravky ako si niektori debili myslia....), citam mangu (anime v podobe casopisu.....tak vznikol napr. aj Matrix...povodne to bola manga, ktoru niekto sfilmoval....)....atd....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1227 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2006, 19:52 Predmet: |
|
|
| ja by som len rad vedel co ma hiphopova kultura spolocne s nenavistou k policii? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2183 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2006, 21:15 Predmet: |
|
|
| ViRuS napísal: |
| ja by som len rad vedel co ma hiphopova kultura spolocne s nenavistou k policii? |
Writers , Marihuana  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1227 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2006, 22:50 Predmet: |
|
|
| Digital napísal: |
Writers , Marihuana  |
hmm nepovedal by som ze ganja je (priamou) sucastou hh kultury...
a povedal by som ze tieto veci su skor protestom proti systemu ako takemu, nie proti "udrziavatelom statusu quo", teda konkretne policii... tak alebo tak hh kultura vobec nie je o nenavisti ci o nejakom gangsterskom zivote... je vsak smutne ze media a pseudo "hviezdy" v snahe zarobit tlacia detom do hlav takyto nespravny obraz o hip hope... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1480 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2006, 22:54 Predmet: |
|
|
Writers , Marihuana  |
este taka banalna poznamka ako vsetci isto vieme GANJA je povodne sucastou reggae kultury a nie rapovej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2183 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2006, 23:00 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
este taka banalna poznamka ako vsetci isto vieme GANJA je povodne sucastou reggae kultury a nie rapovej  |
Povodne,iná doba  |
|
| Návrat hore |
|
 |
special_p Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.04.2006 Príspevky: 182
Zaslal: 13 Máj 2006, 14:21 Predmet: |
|
|
tak je to dost zlozite... Korene nenavisti zasahuju do obdobia 70. rokov kde policia bol sprostredkovatel rasizmu...
Hip hop sa formoval v "najkriminalnejsich" stvrtiach .. raperi rapovali o svojich zazitkoch a takze nenavist k policii sa vyvijala spolocne s hiphopom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4700
Zaslal: 13 Máj 2006, 15:48 Predmet: |
|
|
| OT, flame premazane. klidek chlapci... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 13 Máj 2006, 20:33 Predmet: |
|
|
| special_p napísal: |
tak je to dost zlozite... Korene nenavisti zasahuju do obdobia 70. rokov kde policia bol sprostredkovatel rasizmu...
Hip hop sa formoval v "najkriminalnejsich" stvrtiach .. raperi rapovali o svojich zazitkoch a takze nenavist k policii sa vyvijala spolocne s hiphopom  |
repovali o svojich zazitkoch aby na to poukazali a nie aby vyvolali nenavist ...az do prichodu gangsta rapu... v kazdom pripade hip hop ako kultura nesuvisi s nenavistou ku komukolvek
okrem toho, ak som tomu spravne pochopil, tak ty nenavidis policiu na slovensku v sucasnosti kvoli policii v amerike v 70. rokoch...? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

|
Zaslal: 14 Máj 2006, 11:04 Predmet: |
|
|
repovali o svojich zazitkoch aby na to poukazali a nie aby vyvolali nenavist ...az do prichodu gangsta rapu... v kazdom pripade hip hop ako kultura nesuvisi s nenavistou ku komukolvek
okrem toho, ak som tomu spravne pochopil, tak ty nenavidis policiu na slovensku v sucasnosti kvoli policii v amerike v 70. rokoch...? |
Neda sa to nazvať nenavisť ale také "Nepochopenie medzi sebou"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1480 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2006, 12:03 Predmet: |
|
|
Neda sa to nazvať nenavisť ale také "Nepochopenie medzi sebou"  |
lebo raperi su nechapavi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

|
Zaslal: 14 Máj 2006, 12:08 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
lebo raperi su nechapavi  |
Tá nechápavosť je skor na strane policajtov |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2408
Zaslal: 14 Máj 2006, 19:00 Predmet: |
|
|
| Jedine co repery vedia je nahulit sa a pi*ovat. Suá to uboziaci a u nas ti co sa hraju na reperov su este vacsi uboziaci. Reper moze byt iba cierny podla mna, a ked vydim na ulici tych trapkov s tymi gatami az po zem. hraju sa na to aky tazky zivot maju na ulici a potom pridu domov a hovoria "mami kedy pojdeme do Mcdonaldu". Idioti v zivote poriadne nemakali su rozmaznany spolocnostou a hraju sa kto je vacsi gangster a viac sa nahuli. Debili |
|
| Návrat hore |
|
 |
M142 Medium Star

Stav:  Založený: 22.03.2006 Príspevky: 365
Zaslal: 14 Máj 2006, 20:48 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| Jedine co repery vedia je nahulit sa a pi*ovat. Suá to uboziaci a u nas ti co sa hraju na reperov su este vacsi uboziaci. Reper moze byt iba cierny podla mna, a ked vydim na ulici tych trapkov s tymi gatami az po zem. hraju sa na to aky tazky zivot maju na ulici a potom pridu domov a hovoria "mami kedy pojdeme do Mcdonaldu". Idioti v zivote poriadne nemakali su rozmaznany spolocnostou a hraju sa kto je vacsi gangster a viac sa nahuli. Debili |
Ako no ja ich tiež nemám rád ale nemôžeš ich hádzať do jedného vreca. Ja sa tiež smejem ked vidím tých idiotov ako sa hrajú na veľkých raperov ale zato poznám pár takých ktorý to myslia od srdca a neni to len také že je to in tak idem s prúdom...A s tým že len černoch môže byť raper- no podľa mňa je to úplna hlúposť.To ako keby si povedal že punks môžu byť len angličania, lebo tam to začalo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|