Ovplyvneny kulturou

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tomo.za
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

special_p napísal:a strasne vela stretov s Popos som mal kvoli niceniu majetku... bitky a pod. :roll: :oops:
tak na to len jedine... LOL :lol:
erapo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erapo »

no mna dost ovplyvnila vychodna kultura - Japonsko, Cina, Korea - pocuvam cinsku folklornu hudbu, pozeravam anime (nieco aka. pokemon az na to ze anime NIE SU iba rozpravky ako si niektori debili myslia....), citam mangu (anime v podobe casopisu.....tak vznikol napr. aj Matrix...povodne to bola manga, ktoru niekto sfilmoval....)....atd.... 8)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

ja by som len rad vedel co ma hiphopova kultura spolocne s nenavistou k policii?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ViRuS napísal:ja by som len rad vedel co ma hiphopova kultura spolocne s nenavistou k policii?
Writers , Marihuana :wink:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Writers , Marihuana :wink:
hmm nepovedal by som ze ganja je (priamou) sucastou hh kultury...
a povedal by som ze tieto veci su skor protestom proti systemu ako takemu, nie proti "udrziavatelom statusu quo", teda konkretne policii... tak alebo tak hh kultura vobec nie je o nenavisti ci o nejakom gangsterskom zivote... je vsak smutne ze media a pseudo "hviezdy" v snahe zarobit tlacia detom do hlav takyto nespravny obraz o hip hope...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Digital napísal:Writers , Marihuana :wink:
este taka banalna poznamka :D ako vsetci isto vieme GANJA je povodne sucastou reggae kultury a nie rapovej :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:este taka banalna poznamka :D ako vsetci isto vieme GANJA je povodne sucastou reggae kultury a nie rapovej :D
Povodne,iná doba :)
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

ViRuS napísal:ja by som len rad vedel co ma hiphopova kultura spolocne s nenavistou k policii?
tak je to dost zlozite... Korene nenavisti zasahuju do obdobia 70. rokov kde policia bol sprostredkovatel rasizmu...
Hip hop sa formoval v "najkriminalnejsich" stvrtiach .. raperi rapovali o svojich zazitkoch a takze nenavist k policii sa vyvijala spolocne s hiphopom :wink:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

OT, flame premazane. klidek chlapci...
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

special_p napísal:tak je to dost zlozite... Korene nenavisti zasahuju do obdobia 70. rokov kde policia bol sprostredkovatel rasizmu...
Hip hop sa formoval v "najkriminalnejsich" stvrtiach .. raperi rapovali o svojich zazitkoch a takze nenavist k policii sa vyvijala spolocne s hiphopom :wink:
repovali o svojich zazitkoch aby na to poukazali a nie aby vyvolali nenavist ...az do prichodu gangsta rapu... v kazdom pripade hip hop ako kultura nesuvisi s nenavistou ku komukolvek
okrem toho, ak som tomu spravne pochopil, tak ty nenavidis policiu na slovensku v sucasnosti kvoli policii v amerike v 70. rokoch...?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ViRuS napísal:repovali o svojich zazitkoch aby na to poukazali a nie aby vyvolali nenavist ...az do prichodu gangsta rapu... v kazdom pripade hip hop ako kultura nesuvisi s nenavistou ku komukolvek
okrem toho, ak som tomu spravne pochopil, tak ty nenavidis policiu na slovensku v sucasnosti kvoli policii v amerike v 70. rokoch...?
Neda sa to nazvať nenavisť ale také "Nepochopenie medzi sebou" :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Digital napísal:Neda sa to nazvať nenavisť ale také "Nepochopenie medzi sebou" :)
lebo raperi su nechapavi :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:lebo raperi su nechapavi :D
Tá nechápavosť je skor na strane policajtov
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Jedine co repery vedia je nahulit sa a pi*ovat. Suá to uboziaci a u nas ti co sa hraju na reperov su este vacsi uboziaci. Reper moze byt iba cierny podla mna, a ked vydim na ulici tych trapkov s tymi gatami az po zem. hraju sa na to aky tazky zivot maju na ulici a potom pridu domov a hovoria "mami kedy pojdeme do Mcdonaldu". Idioti v zivote poriadne nemakali su rozmaznany spolocnostou a hraju sa kto je vacsi gangster a viac sa nahuli. Debili
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

kali520 napísal:Jedine co repery vedia je nahulit sa a pi*ovat. Suá to uboziaci a u nas ti co sa hraju na reperov su este vacsi uboziaci. Reper moze byt iba cierny podla mna, a ked vydim na ulici tych trapkov s tymi gatami az po zem. hraju sa na to aky tazky zivot maju na ulici a potom pridu domov a hovoria "mami kedy pojdeme do Mcdonaldu". Idioti v zivote poriadne nemakali su rozmaznany spolocnostou a hraju sa kto je vacsi gangster a viac sa nahuli. Debili
Ako no ja ich tiež nemám rád ale nemôžeš ich hádzať do jedného vreca. Ja sa tiež smejem ked vidím tých idiotov ako sa hrajú na veľkých raperov ale zato poznám pár takých ktorý to myslia od srdca a neni to len také že je to in tak idem s prúdom...A s tým že len černoch môže byť raper- no podľa mňa je to úplna hlúposť.To ako keby si povedal že punks môžu byť len angličania, lebo tam to začalo...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Jedine co repery vedia je nahulit sa a pi*ovat. Suá to uboziaci a u nas ti co sa hraju na reperov su este vacsi uboziaci. Reper moze byt iba cierny podla mna, a ked vydim na ulici tych trapkov s tymi gatami az po zem. hraju sa na to aky tazky zivot maju na ulici a potom pridu domov a hovoria "mami kedy pojdeme do Mcdonaldu". Idioti v zivote poriadne nemakali su rozmaznany spolocnostou a hraju sa kto je vacsi gangster a viac sa nahuli. Debili
ja vidim tak isto nacistov

PREKLAD:
Jedine co nacisti vedia je napit sa a pi*ovat. Su to uboziaci a u nas ti co sa hraju na skinheadov su este vacsi uboziaci. Nácek moze byt iba nemec so svetovej vojny podla mna, a ked vydim na ulici tych trapkov s tymi vyholenými hlavami na koleno, hraju sa na to aký sú borci a neonacisti na ulici a potom pridu domov a hajlujú do zrkadla !. Idioti v zivote poriadne nemakali su namotaní hitlerom a hraju sa kto je vacsi nacista ! Debili ! Až smutne to je !
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

No neviem chalani, ale podla mna mate obidvaja z 95% pravdu

toto su presne priklady, dalo by sa povedat extremne

najlepsie je byt normalny, ako som JA :lol:
(ani moc vpravo ani moc vlavo)...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Vitusko napísal:No neviem chalani, ale podla mna mate obidvaja z 95% pravdu

toto su presne priklady, dalo by sa povedat extremne

najlepsie je byt normalny, ako som JA :lol:
(ani moc vpravo ani moc vlavo)...
Jj obidvaja mame pravdu ale zas taký "raper" sa nahuli a volade kapruje a nevyhladava bitky narozdiel od kušlov :)
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Digital napísal:Jj obidvaja mame pravdu ale zas taký "raper" sa nahuli a volade kapruje a nevyhladava bitky narozdiel od kušlov :)
mas sice pravdu, ale vzdy to tak nie je...
pozri, pod mojimi oknami sa stretavaju skinhedi aj reperi, takze si myslim, ze to mozem dost dobre vidiet, kto je aki...
podla mna, pre slusneho cloveka, je jedno co to je, ale ked to robi bordel, tak to urcite nie je dobre
raz robia bordel jedni, potom zas druhi...
samozrejme, ze alko zvysuje agresivitu u "skinov", ale ani po takom teku su neni fetaci moc priatelski

ps: kto je slusny musi bud sediet doma alebo musi mat vybudovany respekt vo svojom gete kde zije, ako ja :lol: :lol:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:ja vidim tak isto nacistov

PREKLAD:
Jedine co nacisti vedia je napit sa a pi*ovat. Su to uboziaci a u nas ti co sa hraju na skinheadov su este vacsi uboziaci. Nácek moze byt iba nemec so svetovej vojny podla mna, a ked vydim na ulici tych trapkov s tymi vyholenými hlavami na koleno, hraju sa na to aký sú borci a neonacisti na ulici a potom pridu domov a hajlujú do zrkadla !. Idioti v zivote poriadne nemakali su namotaní hitlerom a hraju sa kto je vacsi nacista ! Debili ! Až smutne to je !
Mas pravdu ukazal si priklad petrzalskeho skinheada. To jest ze je to blbi bitkar ktory bije inych a za ideologiu za ktoru bojuje o nej nic nevie. A poviem takisto ako tu uz bolo spomenute aby som nehadzal reperov do jedneho vreca, tak vy nehadzte skinheadov do jedneho vreca. Pravy a poctivy slovensky skinhead nepije, nehajluje a nehra sa na borca. Venuje sa svojej cinnosti politicky a to reper nedokaze ten sa len nahuli.
Napísať odpoveď