Ovplyvneny kulturou

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sato42
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sato42 »

zelovoc napísal:ja pocuvam sinatru a obcas aj duchona a patejdla a necitim sa byt nimi ovplyvneny. sem tam obcas zo mna vyjde take fajne: V DOLINAAACH...
No lol, Fuj ..... ty musis bt bud poriadne stary alebo poriadny vymel.. Neuraz sa ale toto niej hudobny vkus ale hudobny nevkus, to este skor dokazem pochopit ked niekto povazuje rap za hudbu...
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Ovplivnovami knihami hudbov atd. by na vas malo posobyt len do takej miery do akej si to sami pripustite, bohuzial to je ten idealny pripad. Suhlasim s tym ze absolutny Multikul´turalizmus je zhubny podobne ako nacionalizmus, nic netreba prehanat.
Teraz co sa tika sucasneho miesania kultuur v europe. Zoberme si cloveka A zijuceho v mieste B kde sa zmiesavaju kulturi. Vynde na ulicu a poloviac zien Tam ma moslimske satky. Sice nema nic proti moslimom no vobec sa mu to nepaci a bol by radsej keby tam boli zeny z rovnakej kulturi ako on. Je to spravne??? Mozno nie a je to upne prirodzene.
EU sa podla mna stala obetov svojho az prilis liberalneho(lepsie to nazvbat neviem) pristupu k utecencom a pristahovalcom. Jedena s ukazok toho co to znamena bola pred par mesiacmi v parizi. Nieje spravne za to odsudzovat vsetkych cernocho v parizi ale keby som mal ist do cernoskrj stvrte atk by som urcite isiel len so zbranov.
A teraz k raasizmu. Je zli to je jasne. Ale velmi pochopitelny, je to prirodzeny dosledok zleho spravania sa urcitej skupiny(rasi) obyvatelstva.
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

ked som pocuvala hip-hop tak bola ovplyvnena hudbou len moja slovna zasoba....a zacala som fftedy hulit.... :twisted:
Kafko
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Ovplyvneny kulturou

Príspevok od používateľa Kafko »

Určite hudba ovplyvňuje ľudí priamo či už nepriamo.
Napísať odpoveď