Party narocna na penazenku
Presne, ja mam tiez rad taketo vacsie akcie. Ako som uz spominal, na Sensation som dal cez 2 litre ale nelutujem z toho ani korunu, proste skvela zabava, neopakovatelna atmosfera, to si budem dlho pamatatDigital napísal:No sak ked sa super zabavim a aj ludia okolo tak to neni škoda
Potom sme boli este na takej normalnej diskoteke, kde som isiel iba s tym, ze torchu popijeme a pojdeme skoro spat, no boli sme styria, kazdy minul aspon liter a skvelo sme sa bavili do rana
//matko888: treba to brat skor tak, kolko % z platu je clovek schopny a ochotny utratit za jeden vecer
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
No pamatam si že vtedy sa mi nejak zadarilo a nebolo mi luto vyhodit tie peniaze ... za inych okolnosti by som to lutovalmatko888 napísal:ved jasne aj ja sa rad bavim , a ked je super zabava tak neni skoda , ale ja len preto ze cely mesiac clovek pracuje a potom da 6 litrov len tak, ale ved na druhej strane si netreba upierat mladost a bavit sa
-
Kibo
Hardcore addict
kokso, arabi citaju hojko? a chceli sa predviest?GothaR napísal:hmmm, mame co dohanat:
http://www.bleskovky.sk/cl/13/165913/V- ... 000-libier
inac turtlak ma vcelku pravdu, co som spominal ze som prepil dakych 500 sk, v BA by sa to ratalo pri mnozstve alkoholu na cca 2000sk, nedavno som bol v kuchyni (zahorie) a tam boli tiez vcelku ludove ceny a este ked starosta platil, vino domace, tak sa pilo jedna radost
-
pinacolada
Guru wannabe
nebudem sa pretvarovat.moje peniaze to neboli a aj preto asi to nebola ani zdaleka taka suma ake tu lietajui,ale aj tak ma to ebe lebo nesme sa mi to zda mrte vela penazi nakolko nepijem tvrde a nefajcimGothaR napísal:myslim, ze vacsina, rodicia malokedy daju dietatu aj 500Sk aby sa islo vonku zabavit...a ked pozries na tie sumy, tak je jasne, ze z vreckoveho nebudu(mozno pinacolada, ale nechcem polemizovat, nech sa vyjadri sam)
Viem ze cim dalej na zapad tym su vysie ceny. Chvala Bohu ze byvam na vychode.erytrocyt napísal:Dáš mi návod ako na narodky utratiť 1500 Skk a k tomu byť generálny sponzor? To sa mne ešte nepodariloLen raz som bol sponzor na mojich narodeninách, a bratku, tak vtedy šla pálka
"Oslavovali" sme 6 kamosi. Ak si dobre spominam tak kazdy vypil 9-10 polda. Ked si zoberies ze tequila stoji 27, fernet 30, ceresna 20, vodka 18, + nejake peniaze na pizzu, ktoru sme ja tak nedojedli (kto vie preco) a na stolny futbal.
A to este nehovorim o tych flaskach co som dostal a jasne ze s nimi vypil.
-
BlaDey
Spammer
80k na sampanskee...GothaR napísal:hmmm, mame co dohanat:
http://www.bleskovky.sk/cl/13/165913/V- ... 000-libier
no pred rokom to vyzeralo tak ze v piatok maximalne 3kila,, teraz je realita asi nasledovna som rad ked sa do litra stanem..dobre to sadne ked po narocnom tyzdni sa v piatok s dobrymi kamosmi rozbit..no moja skromnost vzrastla asi o 2krat kvoli tomu ze uz mi nechuti lacny chlast t.j vodka, gin a podobne..ked su peniaze tak teqila,havana,bacardi,absolutka..
dnes idem na ibiza party na siravu a beriem si dostatok peniazi lebo viem ze to nebude nic lacne + zajtra sa robi u mna doma after ibiza party cize zase pojdu financie len tak vyhodene do vzduchu... ach bude to narocny vikend. minaju sa mi financie. rodicia moji vrate sa uz domov
a celkovo kde sa ide vonku tak ni je problem len tak vyhodit 4 stovky. a to sme na vychode pani a dievcata :-X ked mam tak ich rychlo rozbijem a ked nemam tak drzgrosim. ale to asi vsetci takto....
a celkovo kde sa ide vonku tak ni je problem len tak vyhodit 4 stovky. a to sme na vychode pani a dievcata :-X ked mam tak ich rychlo rozbijem a ked nemam tak drzgrosim. ale to asi vsetci takto....
Na bytových akciách miniem tak rádovo stovky korún, nad 500 Sk to však nie je... Čo sa týka akcií všeobecne, tak chaty sú trochu drahšie - na tri dni okolo 1000-ky... No a najdrahšie sú festivaly, tam je to aj s lístkami v tisíckach korún, zvyčajne 2-4 litre... Peniaze sú z 80% moje, rodičia mi zvyknú prispieť akurát na cestu či na jedlo, čo poteší...