A kedze som doma raz za cas a len na chvilku, na cisla velmi nepozeram... co uz
Party narocna na penazenku
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Dáš mi návod ako na narodky utratiť 1500 Skk a k tomu byť generálny sponzor? To sa mne ešte nepodarilopHysIQ napísal:Najviac co som utratil za vecer bolo 1500. Mal som narodky a bol som tak povediac sponzor.
Ak ideme na nejaku party na byt, naklady su len chipsy-chrumky, flasa vina a flasa nieco tvrdeho. Do rana sme aj tak vsetci "jasni".
Mamka je moj jediny zdroj financii.
-
Kibo
Hardcore addict
to ako ked ja som bol na kunovskej priehrade (Senica) za kamaratom a spolu s nim sme vypili vsetok fernet stock citrus co tam mali
nechal som tam asi 500 sk a isiel som domov triezvy (vraj som vypil za troch
), lebo som si debil od hladu dal jeden langos (a ze bol mastny
)
raz som este bol u kamarata v bolerazi (trnava) a zacali sme vecer dvoma velkymi orosenymi 12kami. ked si vypytali 25 sk tak som myslel ze za jedno
, nacali sme sa opat raz fernetom stock citrus - stal 12sk a pokracovali k miestnej atrakcii - bastila (byvaly CO kryt prerobeny na podnik) a pri vstupe nas vitala cedula AKCIA - VODKA 10 Sk
to sme vtedy dvaja prepili 500 sk 
raz som este bol u kamarata v bolerazi (trnava) a zacali sme vecer dvoma velkymi orosenymi 12kami. ked si vypytali 25 sk tak som myslel ze za jedno
hmmm, mame co dohanat:
http://www.bleskovky.sk/cl/13/165913/V- ... 000-libier
Presne, ja mam tiez rad taketo vacsie akcie. Ako som uz spominal, na Sensation som dal cez 2 litre ale nelutujem z toho ani korunu, proste skvela zabava, neopakovatelna atmosfera, to si budem dlho pamatatDigital napísal:No sak ked sa super zabavim a aj ludia okolo tak to neni škoda
Potom sme boli este na takej normalnej diskoteke, kde som isiel iba s tym, ze torchu popijeme a pojdeme skoro spat, no boli sme styria, kazdy minul aspon liter a skvelo sme sa bavili do rana
//matko888: treba to brat skor tak, kolko % z platu je clovek schopny a ochotny utratit za jeden vecer
-
Digital
Guru
No pamatam si že vtedy sa mi nejak zadarilo a nebolo mi luto vyhodit tie peniaze ... za inych okolnosti by som to lutovalmatko888 napísal:ved jasne aj ja sa rad bavim , a ked je super zabava tak neni skoda , ale ja len preto ze cely mesiac clovek pracuje a potom da 6 litrov len tak, ale ved na druhej strane si netreba upierat mladost a bavit sa
-
Kibo
Hardcore addict
kokso, arabi citaju hojko? a chceli sa predviest?GothaR napísal:hmmm, mame co dohanat:
inac turtlak ma vcelku pravdu, co som spominal ze som prepil dakych 500 sk, v BA by sa to ratalo pri mnozstve alkoholu na cca 2000sk, nedavno som bol v kuchyni (zahorie) a tam boli tiez vcelku ludove ceny a este ked starosta platil, vino domace, tak sa pilo jedna radost
-
pinacolada
Guru wannabe
nebudem sa pretvarovat.moje peniaze to neboli a aj preto asi to nebola ani zdaleka taka suma ake tu lietajui,ale aj tak ma to ebe lebo nesme sa mi to zda mrte vela penazi nakolko nepijem tvrde a nefajcimGothaR napísal:myslim, ze vacsina, rodicia malokedy daju dietatu aj 500Sk aby sa islo vonku zabavit...a ked pozries na tie sumy, tak je jasne, ze z vreckoveho nebudu(mozno pinacolada, ale nechcem polemizovat, nech sa vyjadri sam)