Pauza vo vzťahu
aaa
No mnesa teraz nedavno pochytili zo svojou polovickou s casti som bol ja na vyne a povedala mi ze potrebuje tyzden na rozmyslenie a potom mi povie.momentalne s nou teraz nechodim.este neubehol tyzden no uvidime.
-
r4wMUnt34q
Star
Vsade by sa mal uplatnovat rozum. Je dokonca vedecky dokazane, ze laska pochadza z mozgu (z rozumu) a nie zo srdca.. Som zvedavy, ako by si riesil rutinu (stereotyp) vo vztahu, v sexe bez rozumucolo napísal:V laske sa zvycajne rozum neuplatnuje...
Ked sa stale maju radi a budu si navzajom chybat, tak z mysle nezideIc3m4n napísal:pauza hmm myslim si ze to je dobry sposob ako rozbit vstah uplne lebo zide s oci zide s mysle myslim
Moja priatelka mi navrhovala pauzu, ked sme mali krizu vo vztahu, nedovolil som to, lebo som citil, ze by to bol koniec, kriza sa nejak casom vyriesila, kazdy z nas si uvedomil, kde robi chybu a sme spolu stale, odvtedy je to uz hadam rok... ale jasne ze sa hadame, ale vacsinou sa potom smejeme jeden na druhom, niekedy je prca sa hadat
a este lepsie potom udobrovat
sak vztah nieje len o laske...
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Milosrdné?! Práveže nie!colo napísal:Pauza vo vztahu je nezmysel. Je to zaciatok konca , alebo milosrdné naznacenie rozchodu.
pokiaľ máš holku, miluješ ju a nejak to škrípe a ona chce pauzu, obyčajne to znamená automaticky rozchod (ok, nie vždy, ale to je len zriedkavosť) no tým, že navrhne len pauzu, ti vlastne dáva nadej a vieru, že budete ešte spolu, že to je naozaj len pauza a ty ako tľk čakáš kedy skončí a trápiš sa a to je horšie ako by ti mala povedať, že je koniec. je to bolestivé, ale už sa s tým zmieruješ a ideš časom ďalej. Nieje nič horšie ako živená falošná nádej!
-
r4wMUnt34q
Star
Súhlasím, ale niekedy pauza padne dobre obom stranám.. Nesmies hned dufat v najhorsie a treba to brat s nadhladom, iked je to kvoli citom tazsie, uznavam.. Niekto mudry raz povedal, ze treba ratat s najhorsim, ale dufat v to najlepsie.. Ak vam to naozaj neklape, tak radsej byt single ako v neklapajucom vztahu.. Cas vylieci zlomene srdceTe-wei napísal:Milosrdné?! Práveže nie!
pokiaľ máš holku, miluješ ju a nejak to škrípe a ona chce pauzu, obyčajne to znamená automaticky rozchod (ok, nie vždy, ale to je len zriedkavosť) no tým, že navrhne len pauzu, ti vlastne dáva nadej a vieru, že budete ešte spolu, že to je naozaj len pauza a ty ako tľk čakáš kedy skončí a trápiš sa a to je horšie ako by ti mala povedať, že je koniec. je to bolestivé, ale už sa s tým zmieruješ a ideš časom ďalej. Nie je nič horšie ako živená falošná nádej!
Ta pauza padne niekedy fakt dobre ale podla mna by nemala byt dlhsia ako 1 tyzden.r4wMUnt34q napísal:Súhlasím, ale niekedy pauza padne dobre obom stranám.. Nesmies hned dufat v najhorsie a treba to brat s nadhladom, iked je to kvoli citom tazsie, uznavam.. Niekto mudry raz povedal, ze treba ratat s najhorsim, ale dufat v to najlepsie.. Ak vam to naozaj neklape, tak radsej byt single ako v neklapajucom vztahu.. Cas vylieci zlomene srdce
-
r4wMUnt34q
Star
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Je to blbosť. Pauza je začiatok konca. Ak už máš pocit že chceš vypnúť od priateľky, strávte jeden večer oddelene- Ty s kamarátmi na pive, ona s priateľkami na klebetách pri káve. Je krásne doma sa potom stretnúť.r4wMUnt34q napísal:Preco ?
A prinesie to chvíľku zmeny, nové témy na rozhovor a pod...
Vyslovene pauza je hlúposť ktorá o niečom svedčí...
-
r4wMUnt34q
Star
Asi mate pravdu.. Minimalne za tyzden, mozno aj za den by si mali obaja uvedomit, ako si chybaju, inac to naozaj svedci o tom, ze sa nemaju az tak radi.. Spominam si na jeden priklad, ktory som videl volakedy v telke.. Jedna zena tam spominala na cas, ked boli s manzelom mladomanzelia tusim.. Po svatbe sa zabehli v novom byte a tak.. Po case prislo dieta a nic nestihali.. Proste mali doma chaos.. Potom manzel dostal napad a odviezol manzelku s dietatom k jej sesternici, kym sa vsetko da do poriadku.. S dietatkom bolo casom menej roboty a manzelka sa zase vratila k manzelovi.. Vravela, ze by sa im asi rozpadol vztah, keby to manzel neurobi..
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Pauza vo vzťahu
Presne tak. Ja ti to ako človek ktorý to zažil na vlastnej koži potvrdím... Pauzu vymyslia len ako ulahčujúcu okolnosť. Tým si myslia že sa prestane jej druh trápiť lebo bude čakať a dúfať a pomaly to bude naťahovať a potom ako sa prestanú stýkať to opadne. Aj moja nechcela mi to tvrdo povedať tak vymyslela pauzu a začala klásť tvrdé nároky že sa dáme dokopy až keď sa budem ináč obliekať, dám si spraviť zuby a zadávala stále ťažšie a finančne náročnejšie úlohy aby som si sám povedal že ju už nechcem a tým pádom ona bude tá dobrá a môže tvrdiť že ja som ju nechal. A pritom ona sa snažila nato vyprovokavať mňa. Ale ja som jej to NIE nepovedal. Nakoniec ju to prestalo baviť a povedala že sa rozchádza a nezaujímam ju vôbec.[email protected] napísal:Čo si myslíte, keď vám holka alebo chlapec povie, že potrebuje PAUZU?? Osobne si myslím, že je to koniec vzťahu. Ešte som sa nestretol s nikým takým, aby sa taký vzťah dal opäť do kopy. Osobne s tým nemám skúsenosti(chvalabohu). Som zvedavý na vaše reakcie.
-
midnight_man
Guru
pauza?
Je to len vyhovorka ako ukoncit vztah a nepovedat to priamo druhej polovicke do oci..Je to 80% ze vztah konci,, ak sa maju 2 ludia radi tak budu spolu,,ak je tam z jednej strany nieco take ze prestavka tak to znaci iba tolko ze uz tam daco neklape tak ako ma,,Je to moj nazor,,osobne som to zazil.. nieje to nic prijemne ked vam osobka ktoru milujete povie ze by bola dobra pauza,, samozrejme uz sa to nikdy nevratilo..