Pauza vo vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

r4wMUnt34q napísal:Preco ?
Je to blbosť. Pauza je začiatok konca. Ak už máš pocit že chceš vypnúť od priateľky, strávte jeden večer oddelene- Ty s kamarátmi na pive, ona s priateľkami na klebetách pri káve. Je krásne doma sa potom stretnúť.
A prinesie to chvíľku zmeny, nové témy na rozhovor a pod...
Vyslovene pauza je hlúposť ktorá o niečom svedčí...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Asi mate pravdu.. Minimalne za tyzden, mozno aj za den by si mali obaja uvedomit, ako si chybaju, inac to naozaj svedci o tom, ze sa nemaju az tak radi.. Spominam si na jeden priklad, ktory som videl volakedy v telke.. Jedna zena tam spominala na cas, ked boli s manzelom mladomanzelia tusim.. Po svatbe sa zabehli v novom byte a tak.. Po case prislo dieta a nic nestihali.. Proste mali doma chaos.. Potom manzel dostal napad a odviezol manzelku s dietatom k jej sesternici, kym sa vsetko da do poriadku.. S dietatkom bolo casom menej roboty a manzelka sa zase vratila k manzelovi.. Vravela, ze by sa im asi rozpadol vztah, keby to manzel neurobi..
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

r4wMUnt34q napísal:Asi mate pravdu...
Hallelujah! ; )
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Tomasito napísal:Hallelujah! ; )
Chcel som to reportnut ako spam, ale :D.. Mozno to neni az tak od veci ;).. Sice som off topic, prepacte :oops:
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

ja som mal pauzu v trojrocnom vztahu mesiac.za ten mesiac som zistil ze sa k nej vratim.
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Tomasito napísal:Hallelujah! ; )
pekna piesen
MayDaySK
Star
Star

Re: Pauza vo vzťahu

Príspevok od používateľa MayDaySK »

[email protected] napísal:Čo si myslíte, keď vám holka alebo chlapec povie, že potrebuje PAUZU?? Osobne si myslím, že je to koniec vzťahu. Ešte som sa nestretol s nikým takým, aby sa taký vzťah dal opäť do kopy. Osobne s tým nemám skúsenosti(chvalabohu :-)). Som zvedavý na vaše reakcie.
Presne tak. Ja ti to ako človek ktorý to zažil na vlastnej koži potvrdím... Pauzu vymyslia len ako ulahčujúcu okolnosť. Tým si myslia že sa prestane jej druh trápiť lebo bude čakať a dúfať a pomaly to bude naťahovať a potom ako sa prestanú stýkať to opadne. Aj moja nechcela mi to tvrdo povedať tak vymyslela pauzu a začala klásť tvrdé nároky že sa dáme dokopy až keď sa budem ináč obliekať, dám si spraviť zuby a zadávala stále ťažšie a finančne náročnejšie úlohy aby som si sám povedal že ju už nechcem a tým pádom ona bude tá dobrá a môže tvrdiť že ja som ju nechal. A pritom ona sa snažila nato vyprovokavať mňa. Ale ja som jej to NIE nepovedal. Nakoniec ju to prestalo baviť a povedala že sa rozchádza a nezaujímam ju vôbec.
midnight_man
Guru
Guru

pauza?

Príspevok od používateľa midnight_man »

Je to len vyhovorka ako ukoncit vztah a nepovedat to priamo druhej polovicke do oci..Je to 80% ze vztah konci,, ak sa maju 2 ludia radi tak budu spolu,,ak je tam z jednej strany nieco take ze prestavka tak to znaci iba tolko ze uz tam daco neklape tak ako ma,,Je to moj nazor,,osobne som to zazil.. nieje to nic prijemne ked vam osobka ktoru milujete povie ze by bola dobra pauza,, samozrejme uz sa to nikdy nevratilo.. :(
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Pauza vo vztahu = KONIEC
je to tak skoro vzdy
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

Pauza je niekedy dobrá a niekedy je to len výhovorka ako to ukončiť - záleží od tých dvoch... Ale ja osobne ju neuznávam - považujem ju za koniec...
MayDaySK
Star
Star

ak sa maju 2 ludia radi tak budu spolu,,ak je tam z jednej strany nieco take ze prestavka tak to znaci iba tolko ze uz tam daco neklape tak ako ma,,Je to moj nazor,,osobne som to zazil..
Akurát o to ide že je to len názor človeka. Niektoré veci sa dajú definovať ako všeobecná pravda... Napríklad keď niekto škatulkuje 14-ky že oni len tárajú dve na tri a pritom to nieje pravd. Môže byť aj vyspelejšia štrnástka, a môže byť aj sprostejšia dvacina... Ale k tej pauze je to tvrdenie proti tvrdenie lebo mne to frajerka vysvetlila takto: Keby som sa chcela stebou rozísť tak by som sa rozišla hneď teraz a nedávala by som pauzu, potrebujem si trocha odpočinúť a potom bude všetko dobré... Neskôr ale povedala že tá pauza je čakacia lehota, povedala že sa jej nepáčia moje zuby a že kým si ich neopravím nebude somnou, až keď si ich dám spraviť tak sa môžme o niečom rozprávať.

Poslednú nádej vkladám do toho, že sňou vybabrú aj ďalší chlapi a raz si uvedomí že koho nechala a potom keby sa chcela vrátiť tak u mňa má vždy zelenú.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Moja skusenost.. teda nie moja.. ale u inych kamaratov/kamaratiek..

vzdy ked zena navrhla dat si pauzu, skor ci neskor to aj tak znamenal koniec vztahu, nevidel som este vztah, ktory by sa po "pauze" zazracne vzchopil.

Je to len prejav typickej zenskej neuprimnosti, ked ta este nechava "v tom" ze mas sancu.. je to jedno kedy sa to deje, ci je to pred vztahom, pocas vztahu, alebo po vztahu, vzdy ked nevie ako ti to ma povedat, povie nejaku z tych zenskych fraz, a ty si este naivne budes mysliet, ze mas sancu :roll:

Mam dvoch kamaratov, jeden isiel do cudziny s frajerkou, ona si tam nabalila cudzinca, ale povedala mu to az potom ked sa vratili na slovensko, aj to nie hned.

Dalsiemu zase odisla frajerka do cudziny, na 2 mesiace, a 2 dni predtym ako mala prist domov, sa mu na ICQ zdala cudna, tak na nu tlacil az kym sa mu nepriznala ze tam ma nejakeho cudzinca, takze sa to dozvedel "nahodou" ze mu to chcela povedat az ked pride domov..

ale to uz odbacam od temy ... PAUZA=POSTUPNE UKONCENIE VZTAHU. Chlapec si zije v tom, ze este mam sancu, este nemusim smutit za vztahom, este sa udobrime, vratime sa k sebe. No potom sa dozvie ze nie :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

no je to smutne,,zeny vacsinou nepovedia pravdu,,a potom sa iba trapime a cakame cakame,vkladame do toho aj poslednu nadej,,a pritom je to uz uplne stratene,,, (samozrejme cest vynimkam ktore povedia narovinu o co ide)
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Re: all

Príspevok od používateľa aaliyah »

midnight_man napísal:no je to smutne,,zeny vacsinou nepovedia pravdu,,a potom sa iba trapime a cakame cakame,vkladame do toho aj poslednu nadej,,a pritom je to uz uplne stratene,,, (samozrejme cest vynimkam ktore povedia narovinu o co ide)
no, zial toto robia aj chlapi, nielen zeny :(
MayDaySK
Star
Star

Lenže je zaujímavé že ja by som t babe povedal napriamo, takže predsa je chlap ktorý to nerobí JA. Ala frajerka to naťahovala. Ale tu ani nieje reč o tom kto to robí žena či chlap, sme ľudia, každý to robí, ale tu ide o princíp prečo to robí... Mne ak sa dakto nepáči tak mu to poviem. A mne to povedalo tiež vela báb a bola to fér hra... Nie že vlezie do vzťahu lebo ma lutuje a potom povie auza čo sa rovná koniec...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Mne holka asi pred 4 rokmi navrhla aby sme si dali pauzu... myslíte,že už jej to stačilo a môžem sa ozvať?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Kamaratka teraz povedala svojmu frajerovi, ze by si mali dat pauzu. Ked som sa jej pytal, ze ci to uz nie je vlastne rozchod, tak sa ma dost nepresvedcivo snazila presvedcit o opaku. Dost ma tym stve a to toho chalana pomaly ani nepoznam...len tie zenske by to naozaj mohli povedat priamo a nie takouto hlupou obklukou.
Sadra14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sadra14 »

Pavza vo vztahu? Urcite nie...je to len inak povedane KONCIME SPOLU alebo ROZCHOD.To akoze keby som mal priatelku a povedala by mi mame mesiac pavzu tak na ten mesiac som "volny" a mam si najst nahradu ?? alebo ako? Podla mna je to blbost....
niqita99
Novice
Novice

Príspevok od používateľa niqita99 »

podla mna pauza vo vztahu neznamena nevyhnutne rozchod...myslim v tom pripade, ak mate jeden druheho po krk...ved uvazte...i ked mate svojich priatelov radi, ale ste spolu az prilis casto...tiez si radsej od nich oddychnete a potom, po case, sa s nimi opat radi stretnete...neznamena to teda ze uz sa snimi nechcete priatelit...a myslim si ze cosi podobne plati aj vztahu muza a zeny,alebo dievcata a chlapca...milujete sa,ale ak ste spolu pricasto, hrozi ponorka...ste proste ludske bytosti a proste sa mozete jeden druheho prejest...horsie by bolo ak by ste sa aj nadalej nutili byt spolu...radsej si oddychnut...ved je to normalne....to neznamena ze dotycny nas nelubi ak chce pauzu,alebo opacne... :)
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Te-wei napísal:Mne holka asi pred 4 rokmi navrhla aby sme si dali pauzu... myslíte,že už jej to stačilo a môžem sa ozvať?
Skús . :D Ale seriozne , ak práve nemáš žiadnu holku, ja by som to spravil, z hecu aj keby z toho nič nebolo . 8)
Napísať odpoveď