|
| Autor |
Správa |
gego Medium Star

Stav:  Založený: 27.04.2005 Príspevky: 318 Bydlisko: poprad Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 18:40 Predmet: paypal ako na to |
|
|
prisiel mi mail o potvrdeni karty (Link and confirm your debit or credit card
Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below.
nemam sajny aky kod mam zadat nic mi neprislo a neviem co mam dalej robit poradi niekto ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2785 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 18:48 Predmet: |
|
|
Takáto téma tu už je http://www.hojko.com/paypal-t61551.html ale to s tými čislicami zaujíma aj mňa. Tiež účet ešte nemám autorizovaný (platiť sa s tým dá aj tak)..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mathev Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 264 Bydlisko: umlátit prdel štětkou Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 18:52 Predmet: Re: paypal ako na to |
|
|
| gego napísal: |
prisiel mi mail o potvrdeni karty (Link and confirm your debit or credit card
Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below.
nemam sajny aky kod mam zadat nic mi neprislo a neviem co mam dalej robit poradi niekto ??? |
pride ti to cislo ku koncu mesiaca vo vypisoch . bud elektronikcy na nete alebo v papieri s vypismy z pohybov na ucte |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 238
Zaslal: 09 Júl 2008, 19:02 Predmet: |
|
|
ked vo vypisoch (aj na internete, nemusis cakat do konca mesiaca..) budes mat aj platbu na paypal (do 3 dni vacsinou) tak si pozri detaily platby a budes tam mat stvor ciselny kod, verim ze ho najdes a to je on  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gego Medium Star

|
Zaslal: 09 Júl 2008, 20:09 Predmet: |
|
|
| dalsi problem na ktory som prisiel ja som nezaplatil tych 50 sk a kde sa to da znova opakovat alebo to sa automaticky plati ked registrujem kartu alebo ako ?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2785 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 20:12 Predmet: |
|
|
mne to strhlo okamžite, no to štvorčislie som dodnes nenašiel. Hold musim si počkať na papierovy vypis, ktora mi chodi raz do roka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1856 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 20:39 Predmet: |
|
|
nie je cas na verifikaciu aj nejako obmedzeny? skus radsej banku poziadat o vypis - bude to sice za nejaky poplatok, ale nemala by to byt horibilna suma  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gego Medium Star

|
Zaslal: 10 Júl 2008, 1:04 Predmet: |
|
|
| tak som nevedel ako na to tak som ju znova zmazal a znova nahodil a nic ... asi preto ze je nieje embosova karta aj ked mam koncove 3 cislie na nej ale asi to nejde tak som si dal vyziadat visa web standard virualnu kartu na ktoru by to uz malo fungovat asi tak dajak .. dufam ze to pojde ... snad. sice vlasne neviem ci to ide alebo nie ... vyhodilo mi to to iste co riesim na zaciatku fora ze mam zadat ten veritifikacny 4 miestny kod xxxx- paypal lenze ked som pozrel cez internet banking na to zistil som ze mi vobec nic nestiahlo ... sakra moze to ist na tu kartu alebo nie ??? klasicka od start konta vo vub neni embosovana je na nej aj to posledne 3 cislie za tym 16ti miestnym cislom .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14344 Bydlisko: Európa Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|