paypal ako na to

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

paypal ako na to

Príspevok od používateľa gego »

prisiel mi mail o potvrdeni karty (Link and confirm your debit or credit card

Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below.

nemam sajny aky kod mam zadat nic mi neprislo a neviem co mam dalej robit poradi niekto ???
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Takáto téma tu už je http://www.hojko.com/paypal-t61551.html ale to s tými čislicami zaujíma aj mňa. Tiež účet ešte nemám autorizovaný (platiť sa s tým dá aj tak).. :)
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: paypal ako na to

Príspevok od používateľa mathev »

gego napísal:prisiel mi mail o potvrdeni karty (Link and confirm your debit or credit card

Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below.

nemam sajny aky kod mam zadat nic mi neprislo a neviem co mam dalej robit poradi niekto ???
pride ti to cislo ku koncu mesiaca vo vypisoch . bud elektronikcy na nete alebo v papieri s vypismy z pohybov na ucte
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ked vo vypisoch (aj na internete, nemusis cakat do konca mesiaca..) budes mat aj platbu na paypal (do 3 dni vacsinou) tak si pozri detaily platby a budes tam mat stvor ciselny kod, verim ze ho najdes a to je on :)
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dalsi problem na ktory som prisiel ja som nezaplatil tych 50 sk a kde sa to da znova opakovat alebo to sa automaticky plati ked registrujem kartu alebo ako ??
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

mne to strhlo okamžite, no to štvorčislie som dodnes nenašiel. :) Hold musim si počkať na papierovy vypis, ktora mi chodi raz do roka.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nie je cas na verifikaciu aj nejako obmedzeny? skus radsej banku poziadat o vypis - bude to sice za nejaky poplatok, ale nemala by to byt horibilna suma :)
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak som nevedel ako na to tak som ju znova zmazal a znova nahodil a nic ... asi preto ze je nieje embosova karta aj ked mam koncove 3 cislie na nej ale asi to nejde tak som si dal vyziadat visa web standard virualnu kartu na ktoru by to uz malo fungovat asi tak dajak .. dufam ze to pojde ... snad. sice vlasne neviem ci to ide alebo nie ... vyhodilo mi to to iste co riesim na zaciatku fora ze mam zadat ten veritifikacny 4 miestny kod xxxx- paypal lenze ked som pozrel cez internet banking na to zistil som ze mi vobec nic nestiahlo ... sakra moze to ist na tu kartu alebo nie ??? klasicka od start konta vo vub neni embosovana je na nej aj to posledne 3 cislie za tym 16ti miestnym cislom ..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zamknuté