PC na vytvárenie 3D grafiky

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Fata! ChaoS napísal:A konkrétne aký CRT monitor by ste mi poradil, niečo s takou strednou cenou
neviem neviem, CRT ja osobne by som k novemu kompu nebral iba s jedneho hladiska - oci mas len jedni
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

LCD jednoznacne. Pokial niesi profi grafik, ktory je plateny aspon 50k mesacne, tak Ti to nestoji za zdravie. Ono CRT je primarne kvoli ostrosti a farbam, avsak skoro vsetky nove LCD panely podporuju sRGB a ine graficke mody, ktore dokazu "naemulovat" skutocne farby, ci uz RGB, alebo CMYK. Na lepsich paneloch, ktore su navrhnute pre grafikov su farby takmer totozne s realitou [pri spravnom osvetleni miestnosti, a uhle pohladu]. Na Tvojom mieste by som si vybral nieco od EiZO, iiYAMA, NEC HiGH END [ak by bol zaujem dodam konkretny nazov modelu, znamy grafik/designer vychvalil konkretne jeden model od nich, ze vraj lepsie ako eizo... :oops: ] ak necesh vrazat moc love tak daco lepsie od LG [neznasam LG :? , ale za posledny mesiac ci dva mi od nich preslo tolko panelov pod paprcami, ze sa s nimy zacinam vyrovnavat a zacinam ich akceptovat ako normalnu znacku... :twisted: ], SAMSUNG, urcite nie ACER, iMAX alebo podobnu trhovu zalezitost ;)
cpy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cpy »

CPU je moc pomale na renderovanie grafiky, preto je dobre mat aj dobru grafiku v PC Nvidia Gelato robi render na GPU a nie na CPU a je to OVELA rychlejsie.
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

Fata! ChaoS napísal:Tak nato už vážne nemám, veď som len 14 ročný chalan a budem skákať odradosti ak si našporím 28 000
a odkial si moze 14 rocny chalan nasporit 28000???
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

Aha díky uplink máš pravdu radšej si kúpilm LCD, lebo veď ak budem dlho pri PC tak si poriadne pokazím oči a budu nosiť okuláre jak slovenčinárka :D

PS: Že ako si ja zarobím toľko? No násobil som, sčítal, odpočítal, delil a odmocnil a prišiel som nato že maximálne za rok by som nato vedel zohnať prachy, ale chcel by som to už mať na letné prázdniny takže to bude teoreticky dosť ťažké, ale možné. Kebyže viete koľko penazí ročne minie rodina na to čo ani nepotrebujú, alebo že koľko penazí stratia. Veď vám sem napúíšem ak už pozbieram prachy.
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

cpy napísal:CPU je moc pomale na renderovanie grafiky, preto je dobre mat aj dobru grafiku v PC Nvidia Gelato robi render na GPU a nie na CPU a je to OVELA rychlejsie.
To Nvidia Geleto sa má stiahnúť a nainštalovať?
http://www.nvidia.com/page/gz_home.html
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Fata! ChaoS napísal:To Nvidia Geleto sa má stiahnúť a nainštalovať?
http://www.nvidia.com/page/gz_home.html
huhu odpoviete mi ešte na toto potom vás už nechám :D
Napísať odpoveď