PS: Že ako si ja zarobím toľko? No násobil som, sčítal, odpočítal, delil a odmocnil a prišiel som nato že maximálne za rok by som nato vedel zohnať prachy, ale chcel by som to už mať na letné prázdniny takže to bude teoreticky dosť ťažké, ale možné. Kebyže viete koľko penazí ročne minie rodina na to čo ani nepotrebujú, alebo že koľko penazí stratia. Veď vám sem napúíšem ak už pozbieram prachy.
PC na vytvárenie 3D grafiky
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
Aha díky uplink máš pravdu radšej si kúpilm LCD, lebo veď ak budem dlho pri PC tak si poriadne pokazím oči a budu nosiť okuláre jak slovenčinárka
PS: Že ako si ja zarobím toľko? No násobil som, sčítal, odpočítal, delil a odmocnil a prišiel som nato že maximálne za rok by som nato vedel zohnať prachy, ale chcel by som to už mať na letné prázdniny takže to bude teoreticky dosť ťažké, ale možné. Kebyže viete koľko penazí ročne minie rodina na to čo ani nepotrebujú, alebo že koľko penazí stratia. Veď vám sem napúíšem ak už pozbieram prachy.
-
Fata! ChaoS
Star
To Nvidia Geleto sa má stiahnúť a nainštalovať?cpy napísal:CPU je moc pomale na renderovanie grafiky, preto je dobre mat aj dobru grafiku v PC Nvidia Gelato robi render na GPU a nie na CPU a je to OVELA rychlejsie.
http://www.nvidia.com/page/gz_home.html
-
Fata! ChaoS
Star
huhu odpoviete mi ešte na toto potom vás už nechámFata! ChaoS napísal:To Nvidia Geleto sa má stiahnúť a nainštalovať?
http://www.nvidia.com/page/gz_home.html