hojko napísal:Som Pisal tu niekto o War alebo WarFT (Warcraft alebo Warcraft 3: Frozen Throne) ako to opisujes ty??? Spominal len CS a WoWKed tvoje IQ bude vyssie ako tvoj vek, tak potom sa mozeme o niecom bavit. Inak co je CS War alebo ako si to napisal??? Videl su uz v hernom servery desattisicovu grafiku???
hojko, ale jeho 1. príspevok začal takto:
110100 napísal:Chcem kupit novy PC, ktory by mal byt robeny na hry a mozno aj na nejaky ten server (wow or cs).
hojko war cs je warcraftovy counter strike server..a ak hravas cs tak by si to mal poznat a moje iq je nad 100 a mam 15 rokov.wow som hral iba par krat.....ale warft cs(Warcraftovo frozen tronovy counter strike server) poznam velmi dobre a ma to dost vysoke poziadavky...takze ja sa mozem iba .a iq mas asi ty take ako je tvoj vek...ja ta nechcem urazat alebo co ale nabuduce si riadne precitaj co napisem a potom bud mudry.
hojko napísal:krija: Skus si pozriet moj prvy prispevok v tejto teme a tu reakciu od ivoralika
čítal som ho, a to hneď. ivoralikova reakcia nie je podstatná. s tým CS-kom mas samozrejme pravdu, ale ja som narážal hlavne nato, že to nebude iba server, ale v jednom aj herné pc.a v tom prípade už je tá grafická karta na mieste. samozrejme ak nebude hrať len spomínané hry, ale aj niečo náročnejšie.