Chcem kupit novy PC, ktory by mal byt robeny na hry a mozno aj na nejaky ten server (wow or cs). Mal by stad do 50000, cca:5000. Chcem sa poradit taze som v tejto teme. Mam uz nejaku zostavu ale chcem vediet co si o nej myslite:
CPU Intel Core 2 Duo E6400 2.1GHz BOX 775 2MB dual
Board ASUS P5B deluxe i965 s DDRAM2
RAM AM1 (OEM APACER) 1GB DDR2-667 CL4 (2kusy)
VGA GAINWARD 7920 GF7950GX2 1GB PCX
Skrinka CASE P4/4+2/450W/2xUSB/ Black-Silver, PFC,CE,kit
DVD-RW DVD RW LG GSA-H10N bulk BLACK
Floppy FDD
HDD Western Digital 320GB 7200 16MB SATAII WD3200YS
celkom pekna zostava ale ja by som tolko do grafiky neinvestoval kup si radsej ati x1950xtx ta by mala byt tak okolo 13 000 a vykonostne to je skoro to iste ako ta nvidia s tym ze ati menej zere a ma gddr4 pamäte inac sa mi ta zostava celkom pozdava mozno este nejaku lepsiu pamať ale to je na tebe
110100 napísal:a v com je tato doska a grafika lepsia?
tu DS3 mam, ma ju aj kamos a obidvaja sa zhodneme v tom ze ta doska nema chybu,
dalsi znami mal asus P5B ale iba standard a musel ju ist reklamovat lebo v momente ako zapol pc tak sa mu do 3 sec resetlo.
pri tej P5B si doplacas za SLI co asi nevyuzijes (ale ak chytis reviziu tej P5B tiez by tam ziadny problem uz nemal byt)
a gigabyte je momentalne to najlepsie pre c2d
110100 napísal:tak potom preco tamta stoji o 10000 viac?
lebo nvidia ma dva jadra 7900GT zapojene do sli ale sli ti nepojde v kazdej hre 100% takze podla mna je lepsia volaba ta ati a aj je to technologicky lepsia karta ako nvidia
ivoralik napísal:hej?nejaky si mudry ale co ak myslel cs war alebo warft server tam potrebujes ovela lepsie procak a ramku
Ak aj chce server na wow nepotrebuje donho dat 50K staci tak 20K a v pohode mu to pobezi..viac sucasne emuly nezvladnu. Ale ako pisal chce to aj pre seba na hry, ked ma prachy nech sa paci . Ja mu len zavidim .
kukiak napísal:Ak aj chce server na wow nepotrebuje donho dat 50K staci tak 20K a v pohode mu to pobezi..viac sucasne emuly nezvladnu. Ale ako pisal chce to aj pre seba na hry, ked ma prachy nech sa paci . Ja mu len zavidim .
ja ani nie mne by bolo vela dat za pc 50k mne kupila mama :DD ja keby som mal 30k a nemal by som pc tak by som si kupil daku motorad:DDD alebo dake brutalne topanky za 30k daky svetelne alebo co alebo kupil by som si daco za 15k a za dalsich 15k pc ...inak mam pc 2800 a 512 ram a grafika fx5500 a doteraz som nemal ziadny problem.aj ked ten pc uz teraz je riadna troska
ivoralik napísal:hej?nejaky si mudry ale co ak myslel cs war alebo warft server tam potrebujes ovela lepsie procak a ramku
Som Pisal tu niekto o War alebo WarFT (Warcraft alebo Warcraft 3: Frozen Throne) ako to opisujes ty??? Spominal len CS a WoWKed tvoje IQ bude vyssie ako tvoj vek, tak potom sa mozeme o niecom bavit. Inak co je CS War alebo ako si to napisal??? Videl su uz v hernom servery desattisicovu grafiku???
hojko napísal:Som Pisal tu niekto o War alebo WarFT (Warcraft alebo Warcraft 3: Frozen Throne) ako to opisujes ty??? Spominal len CS a WoWKed tvoje IQ bude vyssie ako tvoj vek, tak potom sa mozeme o niecom bavit. Inak co je CS War alebo ako si to napisal??? Videl su uz v hernom servery desattisicovu grafiku???
hojko, ale jeho 1. príspevok začal takto:
110100 napísal:Chcem kupit novy PC, ktory by mal byt robeny na hry a mozno aj na nejaky ten server (wow or cs).
hojko war cs je warcraftovy counter strike server..a ak hravas cs tak by si to mal poznat a moje iq je nad 100 a mam 15 rokov.wow som hral iba par krat.....ale warft cs(Warcraftovo frozen tronovy counter strike server) poznam velmi dobre a ma to dost vysoke poziadavky...takze ja sa mozem iba .a iq mas asi ty take ako je tvoj vek...ja ta nechcem urazat alebo co ale nabuduce si riadne precitaj co napisem a potom bud mudry.
hojko napísal:krija: Skus si pozriet moj prvy prispevok v tejto teme a tu reakciu od ivoralika
čítal som ho, a to hneď. ivoralikova reakcia nie je podstatná. s tým CS-kom mas samozrejme pravdu, ale ja som narážal hlavne nato, že to nebude iba server, ale v jednom aj herné pc.a v tom prípade už je tá grafická karta na mieste. samozrejme ak nebude hrať len spomínané hry, ale aj niečo náročnejšie.