Wow - posli fotkujonathan.davis.com napísal:Oboci, brada, jazyk.
Muj nazor ob3l1x myslim zna
btw, tiež by som si xel dať len mi to matka nexe dovoliť ...
(chcel by som si dať do brady)
Lebo sami to paci. nikto nemoze nikomu vyciutat ze co ma a co sa mu paci lebo 100 ludi 100 chuti. ja nemam nai nausnicu ani nic ale asi dam do obocia, aj ucha a aj brada, ako to ma Big Mikececo napísal:no niekto upozorni piecingom a NIEKTO BLBYMI RECAMI
a dal som si ho cisto z estetickeho hladiska .. lebo sa mi PAAAAACI
preco sa ty obliekas tak ako sa obliekas ?? preco sa davas strihat tako ako sa davas ??
No pokym si pubertak, resp. zamrznuty pubertak a pracujes napr. niekde na stavbe, v bare a pod. tak ti to nikto zakazovat nebude, pretoze to moze mat na haku, no ako by si si s piercingom hladal seriozne zamestnanie napr. v banke, alebo kdekolvek, kde sa vyzaduje reprezentativny image, chcel by som vidiet, co by si dosiahol tvrdenim, ze ti to nemozu zakazat.robeno napísal:by ma zaujimalo preco si nemozes dat piercing , ved ked chces, tak to je tvoj slobodny nazor. a nikto ti to nemoze zakazat. hm?
berem co hovoris, ale nechap to tak ze ten kto ma piercing pracuje na stavbe alebo je pubertak... ako su prilezitosti (rodinne oslavy,atd.) ked si ho dam prec... ale aj tak to je uz len tvoja vec , tvoje vychovanie ci to mas alebo nie..Tomasito napísal:No pokym si pubertak, resp. zamrznuty pubertak a pracujes napr. niekde na stavbe, v bare a pod. tak ti to nikto zakazovat nebude, pretoze to moze mat na haku, no ako by si si s piercingom hladal seriozne zamestnanie napr. v banke, alebo kdekolvek, kde sa vyzaduje reprezentativny image, chcel by som vidiet, co by si dosiahol tvrdenim, ze ti to nemozu zakazat.