jonathan.davis.com napísal:
Tak to mne jeste nenapadlo
ako ja som zvedavy na dalsie nazory tie budu este mozno lepsie ako tento teda som zvedavy ako zareaguje zopar ludi na fore
jdc ale zacinam mat pocit ze sme uplni vydedenci spolocnosti
t0m4s3 napísal:piercing a tetovanie je pre ludi co chcu uputat pozornost okolia a nevedia to inak ako ze si nabiju do tela plechy alebo sa pocmaraju... tot moj nazor
no niekto upozorni piecingom a NIEKTO BLBYMI RECAMI
a dal som si ho cisto z estetickeho hladiska .. lebo sa mi PAAAAACI
preco sa ty obliekas tak ako sa obliekas ?? preco sa davas strihat tako ako sa davas ??
ceco napísal:
no niekto upozorni piecingom a NIEKTO BLBYMI RECAMI
preco sa ty obliekas tak ako sa obliekas ?? preco sa davas strihat tako ako sa davas ??
Ono sa na to da pozerat z roznych uhlov pohladu. Si vezmi, ze take nausnice nosi skoro kazda zena a v podstate to je tiez pircing. Ide len o to, ze je to zauzivane...
t0m4s3 napísal:kazdy co mate piercing mi pravdivo odpovedzte: "Co vas k tomu viedlo, alebo preco ste si dali piercing?"
S piercingem jsem zacal v 17-ti, protoze se mi to libilo (a libi).
Co si mysli okoli je mi celkem jedno = nemam potrebu do sebe nabijet zelezo jen proto, abych se odlisil
mne sa to paci... aj by som chcel jeden do obocia...lenze mi matka povedala ze ak si to dam tak ma vyhodi z domu tak radsej nejdem riskovat... ale niekedy si to urcite dam spravit...
t0m4s3 napísal:presne tak! holy a strapaty. To si sa potreboval odlisit tak ze si narves kus zeleza do ksichtu?
ono mas jedno niekomu sa to paci niekomu nie niekto si to da niekto nie ... kolko ludi tolko chuti mne sa to pacilo paci a asi aj bude pacit este zopar rokov ... piercing nie je na cely zivot ... ked ho uz clovek nechce proste si ho vyberie a zostane mu len mala jazvicka
mne sa to paci. uz som nad tym rozmyslal, ale ked si spomeniem na to ze kamaratovi zacalo hnisat ucho co si to dal tak my je normalne zle! ale ak by som chcel tak uz ho mam lebo moji fotrovci nemaju nic proti.
ceco napísal:no niekto upozorni piecingom a NIEKTO BLBYMI RECAMI
Lebo sami to paci. nikto nemoze nikomu vyciutat ze co ma a co sa mu paci lebo 100 ludi 100 chuti. ja nemam nai nausnicu ani nic ale asi dam do obocia, aj ucha a aj brada, ako to ma Big Mike