valkir napísal:Nuž, neviem chlapci, ale náš prípad je takýto: Moja priateľka je študentka nezarába a nemá peniaze. Ja som študent, ale na študenta zarábam až príliš moc. Tak keby som sa riadil nejakým "fifty-fifty", tak to by vyzeralo asi takto:
"No čo miláčik, kam ideme? "
" - Ja neviem, nemám prachy"
" Aha, tak budeme sedieť doma na zadku."
Tak by sme kysli doma a mne by peniaze roztláčali peňaženku a až vtedy by som sa cítil zle.
Z toho dôvodu platím všetko ja a ona si na to zvykla, no neviem či je to správne, ale skúste na to pozrieť z môjho pohľadu.
Nezáleží mi vôbec na peniazoch , lebo mi nechýbajú, tak čo s nimi, myslím si že je jedno kto platí, pokiaľ sú zvyšné peniaze.
čo vy na to.?
Presne tak isto do teraz som mal tiez frajerku tri roky nas prijem bol nad 30 000sk len tak na minanie kedze ona a ja sme zili este u rodicou takze no problem si vsetko dovolit kupit ist. Proste neaky zivotny standart
teraz som zbalil 17nastku chodi na strednu takze prirodzene nezaraba nema peniaze . a kedze ja uz mam neaky zivotny standart, ked zijem u mamicky, a tak tak si ho chcem aj udrzat.
Musim za nu platit. ale neberiem to nejak tragicky viem proste ze na to nema lebo ked ma >D tak sa bije ze teraz plati tu malinofku za 100sk ona

. Je to zlate sice v piatok sobota oplieskam inu palku ale som spokojny a NESEDIM DOMA NA RITI a mozem povedat ze som nieco prezil zazil, a budem mat ocom svojim detom raz rozpravat!!!!