Platite za svoju babu v podniku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

schw33k napísal: no však uvidíš , ak to bude brať ako samozrejme , že od začiatku máš cálovať ako blázon, že sa ani nikdy neponúkne zaplatiť , ja neviem , proste by som takú nechcel ...
Niečo také práve riečim a pripadám si ako blbec,že všetko platím a neviem ako jej povedať, že by aj ona mohla občas.Mne platiť nevadí, ale charita som neni...
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

platim...ako kedy...hlavne zalezi od toho, ze aky je stav na mojom konte :lol: ale mne to pride uplne normalne, ze mam zaplatit, ak je z coho...a ja som na svoj vek toho uz zaplatil hodne... :P

EQ
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

veď keď sa vám nechce platiť taxi nezoberte peniaze a spýtajte sa baby či teraz nezaplatí....
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

mozno to je staromodne, ale ja proste uznavam gentlemansky styl a pri nom zena platit nesmie za ziadnych okolnosti, je to totiz urazka muza.

chapem ale, ze ked chalan nezaraba, moze to byt narocne platit.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

enter00 napísal:mozno to je staromodne, ale ja proste uznavam gentlemansky styl a pri nom zena platit nesmie za ziadnych okolnosti, je to totiz urazka muza.

chapem ale, ze ked chalan nezaraba, moze to byt narocne platit.
tiež som na tom tak ako ty, ale aspoň malý prejav toho, že by rada zaplatila svedčí aj o jej charaktere.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

pinco napísal:tiež som na tom tak ako ty, ale aspoň malý prejav toho, že by rada zaplatila svedčí aj o jej charaktere.
to ano, nastastie vacsina bab ktore poznam su take, ze ich prvy krat musim presviedcat, ze je to dobre.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ono to mas rozne ... ja som napr za holku obcas zaplatil ale vacsinou sme platili kazdy sam ... samozrejme na prvych stretnutiach by si mal zaplatit ty ale zase vsetko v medziach ...
myslim ze ked je holka inteligentna a nie je to nejaka hlupucka pipka tak jej nebude vadit ked obcas zaplati za seba sama alebo dajme tomu obcas aj za teba ...
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

Nuž, neviem chlapci, ale náš prípad je takýto: Moja priateľka je študentka nezarába a nemá peniaze. Ja som študent, ale na študenta zarábam až príliš moc. Tak keby som sa riadil nejakým "fifty-fifty", tak to by vyzeralo asi takto:
"No čo miláčik, kam ideme? "
" - Ja neviem, nemám prachy"
" Aha, tak budeme sedieť doma na zadku."
Tak by sme kysli doma a mne by peniaze roztláčali peňaženku a až vtedy by som sa cítil zle.
Z toho dôvodu platím všetko ja a ona si na to zvykla, no neviem či je to správne, ale skúste na to pozrieť z môjho pohľadu.
Nezáleží mi vôbec na peniazoch , lebo mi nechýbajú, tak čo s nimi, myslím si že je jedno kto platí, pokiaľ sú zvyšné peniaze.
čo vy na to.?
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

no ako kedy ked mam prachy tak platim ja a ked ne tak ona .. ;)
lolky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lolky »

valkir napísal:Nuž, neviem chlapci, ale náš prípad je takýto: Moja priateľka je študentka nezarába a nemá peniaze. Ja som študent, ale na študenta zarábam až príliš moc. Tak keby som sa riadil nejakým "fifty-fifty", tak to by vyzeralo asi takto:
"No čo miláčik, kam ideme? "
" - Ja neviem, nemám prachy"
" Aha, tak budeme sedieť doma na zadku."
Tak by sme kysli doma a mne by peniaze roztláčali peňaženku a až vtedy by som sa cítil zle.
Z toho dôvodu platím všetko ja a ona si na to zvykla, no neviem či je to správne, ale skúste na to pozrieť z môjho pohľadu.
Nezáleží mi vôbec na peniazoch , lebo mi nechýbajú, tak čo s nimi, myslím si že je jedno kto platí, pokiaľ sú zvyšné peniaze.
čo vy na to.?
Presne tak isto do teraz som mal tiez frajerku tri roky nas prijem bol nad 30 000sk len tak na minanie kedze ona a ja sme zili este u rodicou takze no problem si vsetko dovolit kupit ist. Proste neaky zivotny standart
teraz som zbalil 17nastku chodi na strednu takze prirodzene nezaraba nema peniaze . a kedze ja uz mam neaky zivotny standart, ked zijem u mamicky, a tak tak si ho chcem aj udrzat.
Musim za nu platit. ale neberiem to nejak tragicky viem proste ze na to nema lebo ked ma >D tak sa bije ze teraz plati tu malinofku za 100sk ona :D. Je to zlate sice v piatok sobota oplieskam inu palku ale som spokojny a NESEDIM DOMA NA RITI a mozem povedat ze som nieco prezil zazil, a budem mat ocom svojim detom raz rozpravat!!!!
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ak si ideme niekde partia sadnut (mix chlapci+dievcata) tak kazdy plati za seba.
Ak som vonku s priatelkou tak pomali vsetko platim ja. Ale zase poznam aj take dievcata ktore mi nedovolia aby som zaplatil aj za nich.

Edit 2 midnight_man nechap to tak ze oni platia aj za mna. To nie.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

nemam holku :))) .. ale kamaratkam berem niekedy :)) .. a oni potom chcu zobrat an opatku .. a mne to svedomie nedovoli aby mi zobrala holka .. tak si chodim ja rchlo platit za seba
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

pHysIQ napísal:Ak si ideme niekde partia sadnut (mix chlapci+dievcata) tak kazdy plati za seba.
Ak som vonku s priatelkou tak pomali vsetko platim ja. Ale zase poznam aj take dievcata ktore mi nedovolia aby som zaplatil aj za nich.
ked idem s dievcatom vonka,,tak vzdy platim ja,,lebo to chcem!! proste to ze by to mala zaplatit moja,,to je blbe,,vzdy platim ja,,,predsa nezarabam na to aby platili za mna :-D HH
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

Ja takto, proste jachodim dost casto do restik a pod. a zvykne ist somnou aj moja baba, alebo ked sme vonku!mne je blbe ze ona nech plati ako ona stale namna keca ze preco platim stale ja a pod. ale ked mne je to blbe ale raz za cas ma predbehnu a :) no nevem ale ja zvycajne platim, preto lebo je mi to blbe!
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

U nas to je nejako tak, že raz pozyvam ja, raz ona. Ale platim vždy ja :D Proste aj ked ma niekam pozve, tak mi strci peniaze do ruky ze zaplat :) chytre
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

U mna je to tak , ze dievca ma pozve kde len chce :D a ked sa rozhodneme ze ideme tha po ceste povie.. :) ja pozyvam a ty platis :D taze za dievcata platim ja...mozno dakedy nie celkom ale vacsiu cast urcite :P ked ne celu :D
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Te-wei napísal:No tak ja s týmto mám trochu problém.S jednou holkou z práce sme sa dos� zblížili (na kamarátskej úrovni) a chodíme spolu von a vždy platím všetko ja a trochu ma to štve, lebo sa ani neponúkne zaplati�, mne to akože nejak až tak nevadí a keď to ani neni veľký učet neriešim, aleproste som si toho všimol a to sa mi nepáči a neviem ako jej to naznači�, a tiež to nechcem nejak moc nafukova� rečami... len tak ju �uknú�, ale neviem ako :(
Normalne chodte a volakedy sa sprav, ze si si zabudol prachy... Normalne skonzumujte vsetko a potom, ze ooo dpc, ved tu nemam love, jedine riesenie ako jej naznacit... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

misokgb napísal:Normalne chodte a volakedy sa sprav, ze si si zabudol prachy... Normalne skonzumujte vsetko a potom, ze ooo dpc, ved tu nemam love, jedine riesenie ako jej naznacit... :wink:
sranda bude ked ich fakt nebude mat,,,a potom ani ona :-D bude sekera :-D HH
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Budú umývať riad v kuchyni zvyšok dňa :lol:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

to ci ma chalan platiti za babu alebo nie je velmi otazne..ja si myslim ze to nieje pravislo aby to tak bolo..my ked ideme vonku tak vzdy je to tak ze navstiime dva podniky..vzdycky..ja zaplatim v jednom on druhom..a je to normalne..je fajn ked aj baba zaplati:) nieje na tom nic hrozne(ak samozrejme nieje studneta ma male vreckove :lol: ) .myslim si ze je to uplne normalne..
Napísať odpoveď