Platite za svoju babu v podniku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lolky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lolky »

Sheep napísal:neviem ale nemas pocit ze tak velke peniaze by sa dali pouzit napr. nato aby si uz nemusel byvat u mamy?myslim ze ked tvrdo makas len preto aby si to potom doslova "roz**bal" s nejakou 17tkou po robote, ze ci ti to zato stoji...
:wink:

ked ty mam pravdu povedat, uz som nad tym aj zo svojou byvalou rozmyslal ze odideme do spolocneho troska ukludnime (ziadne tommy hilfinger veci :D lyzovacky proste kludek a pekne skrabat korunky ;P ). aby sme financne vysli ale bohuzial sme sa rozisli po troch rokoch takze to padlo. a teraz povedzme ze sa osamostatnim odidem od mami KTo mi bude prat ??? kto mi bude varit ?? vzivote som to nerobil. a nemam este tak vela rokov (21)aby som uz od svojej mamicky utekal este 5 rockou asi doma pohoviem pokial nenajdem samozrejme babu ktora bude stat zato aby som sa knej doplychtil pod perinu >D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

lolky napísal:ked ty mam pravdu povedat, uz som nad tym aj zo svojou byvalou rozmyslal ze odideme do spolocneho troska ukludnime (ziadne tommy hilfinger veci :D lyzovacky proste kludek a pekne skrabat korunky ;P ). aby sme financne vysli ale bohuzial sme sa rozisli po troch rokoch takze to padlo. a teraz povedzme ze sa osamostatnim odidem od mami KTo mi bude prat ??? kto mi bude varit ?? vzivote som to nerobil. a nemam este tak vela rokov (21)aby som uz od svojej mamicky utekal este 5 rockou asi doma pohoviem pokial nenajdem samozrejme babu ktora bude stat zato aby som sa knej doplychtil pod perinu >D
no pokial budes sam tak si mozes prat aj varit len pre seba co myslim ze by si stihal podla mna to neni ziadny problem...., a pokial nevies varit tak si nakupis polotovary a hotovo, navyse neviem ako sa tvoja mama musi citit ked ku nej chodis s babami a uzivas si rozkose :D

este jedna OT otazka: prispievas mame aspon na domacnost?ci svoju vyplatu len tak minies bezucelne... :?:
lolky
Amateur
Amateur

Sheep napísal:
este jedna OT otazka: prispievas mame aspon na domacnost?ci svoju vyplatu len tak minies bezucelne... :?:
prispievam 2000sk na domacnost (moznos a vam to da zda smiesne ale napriklad doma jem iba v sobotu a v nedelu rano inak vsetko riesim vonku sa da povedat) a + benzin do auta ale ten si podstivo vsetko asi vyjazdim (to je ktomu aby som ho mal vzdy k dispozicii kedy chcem a domov si baby nevodim doviedol som iba dve jednu dnu tu trojrocnu a teraz novu) ale moja mama je chapava :D teda aspon dufam. aj ked nasla na zadnej sedacke flak tak pochopila maximalne mi vynadala a dva dni nepozicala auto ze kur*y si mozem je*at vo vlastnom aute nie v jej a tak som sa ukludnil :D to je asi aj moja dost trapna sexualna prihoda ked mi mama za to vynadala :D :twisted: :cry: :D :D
tiny
Amateur
Amateur

nie vždy je tomu tak

Príspevok od používateľa tiny »

ok všetko tu hovoríte iba chlapi o tom aké sú baby

najprv pár info.: obaja sme zarábali on asi raz toľko čo ja
jediné čo mi kedy zaplatil bola 2x hromadka -MHD
spala som u neho asi 10x on u mňa nespočetne veľa krát
ešte tak prvé razy niečo doniesol - no potom ?..asi načo nie?..
hmm...mal dokonca tú drzosť neustále si odomňa peniaze požičiavať - nikdy som ich nedostala nazad - aj taký sa nájdu. takže vážení netvrdte že ste vždy a každou využívaní
lolky
Amateur
Amateur

Re: nie vždy je tomu tak

tiny napísal:ok všetko tu hovoríte iba chlapi o tom aké sú baby

hmm...mal dokonca tú drzosť neustále si odomňa peniaze požičiavať - nikdy som ich nedostala nazad - aj taký sa nájdu. takže vážení netvrdte že ste vždy a každou využívaní
tak ja netvrdim ze to nemoze byt aj opacne aj ja mam kamaratov ktorych nepoozivam uz nanic preto ze viem ze oni mna nepozvu!!! a som na nich takto minul uz dost proste sme piati pri stole poviem tebe a tebe platim a tak a ty dvaja len kukaju. ze preco ne im nech porozmyslaju

edit :D tiny :D stavim sa ze sa volas kristina :D ato len kvoli tomu ta vyuzival tak ako vyuzival
tiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tiny »

to lolky:
nie som kristína, prečo?
anna

hmm a ja som si myslela že ma ľúbil... :)
maryinka
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Platite za svoju babu v podniku?

Príspevok od používateľa maryinka »

c.a.r.n.e. napísal:ako je to u vas s platenim? myslim tak ked ste niekde s holkou v podniku na pive/kavicke atd...vela bab to bere ako samozrejmost...co si o tom myslite?
..baby,čo to berú ako samozrejmosť sú podľa mňa obyčajné .... chudery..mne to bolo zo začiatku max. blbé,preto som si radšej nič neobjednávala a povedala som,že nie som hladná ani smädná,aj keď mi niekedy slinky tiekli..potom som si začala objednávať max. takú kofolu,potom mi kupoval už aj zmrzlinu a dnes platí skoro všetko..ale nie vždy,striedame sa..raz zaplatím ja,inokedy on..je problém v tom, že ani jeden ešte nezarábame..takže kto je v tom momente pri peniazoch ten platí :P
ale ešet aj dnes by mi bolo blbééé,keby platil len ON..cítila by som sa ako vydržiavaná chuderka..a tou teda nie som.. :!:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

No u nas je to s priatelkou asi tak. Ked mam peniaze a ona nie tak platim ja, ked naopak tak ona a ked mame obidvaja tak vacsinou 50/50 alebo ju predbehnem a zaplatim ja.
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

pokail je to moja holka tak s tym nemam problem jej platit. samozrejme zalezi od nasej financnej situacie, ked mam ja prachy a ona nema tak samozrejme necakam ze bude platit,ked ma ona tolko ako ja tak cakam aj od nej...

ale co neznasam to je holy ktore automaticky beru ze ked ich niekto zavola von tak im zaplatia (pritom to nie je rande).. proste take co sa pri odchode zdvihnu a naznacia ze oni teda platit nebudu ,nastastie takych vla nepoznam

alebo sa smejem z typkov co na diskotekach platia holkam drahe drinky a vacsinou sa na nich tie holky aj tak vyseru a idu za inym.. toto by som teda nerobil ze nejakej cudzej budem platit.. bud chce holka mna a je jej jedno ci mam prachy alebo chce prachy, tak to si moze ist za inym rovno
HESS19
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HESS19 »

No s platenim je to vždy a tak isto.Plati chalan ,to je slušnost.Ale ak už babu poznaš dlhšie ,niekedy môže siahnut do penaženky aj ona.Zoberie to ako naoplatku.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

ako kedy ale vecsinov zaplatim ja ale nema poblem zaplatit za nas.
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

Vacsinou nechodime do ziadnych drahych podnikov ale v bare platim castejsie ja ale u nas to nie je podstatne sak ak sa ma niekto rad tak je jedno kto plati. :smt057
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

tiny napísal:ok všetko tu hovoríte iba chlapi o tom aké sú baby

lol čo má spoločné platenie s tým koľko krát u Teba spal ?

no ale k tvojmu príspevku , našla si dilina , čo už ...
inak díky , si mi pripomenula, aby som niečo kúpil frajerke :)
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nike69 »

v podniku zatiahnem vzdy jaa ona plati bus a mestsku a taketo kraviny v potravinach atd...
lolky
Amateur
Amateur

schw33k napísal:lol čo má spoločné platenie s tým koľko krát u Teba spal ?
no vela lebo uz ked u nej spal to znamena ze u nej veceral ranajkoval a tak a mozno niekedy zostal na obed ono sa to nezda ale su to dobre supy. u mna za atri roky tiez spala frajekra tak max 15 krat a ja u nej skoro kazdy druhy vykend a niekedy aj cez tyzden pretoze vasto nikoho nemala doma. ale to uz len ked kupila neaku posranu kofolu a sumku chleba a podobne som som vypil zjedol. to naskacu pekne peniazky.
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Sme spolu oficialne mesiac, neoficialne dva, vsetko v pohode, samozrejme boli aj male hadky, ved vzdy sa najde nieco o com sa da pohadat. Ale dnes to bolo moc aj na mna, prislo mi to uplne divne...

Isli sme sa najest, klasika fastfood, odbehli sme od kamaratov od kofoly. Prislo na objednanie, kamarat nam dal jeden stravny listok, zvysok ze si mame doplatit, jasne, pohoda. Objednali sme sli a zrazu mi povedala: Doplat to! To ma uplne dostalo a tak som jej bez vahania povedal, ze nech si to doplati sama, ze ja platim vzdy. Viem, ze som to hovorit nemal, je to mozno sice pravda, ale nikdy som nemal problem s tym zaplatit, vzdy som hned platil automaticky ja a ked aj vytahovala peniaze, tak vacsinou to nezaplatila, jedine ak ma stihla predbehnut alebo co. V tom momente ako som to povedal, tak jej upadla nalada na nulovu hranicu, hodila tam peniaze, pricom som hodil peniaze aj ja. Tie moje mi daval spat, ale nechcel som, tak ich dala k najblizsiemu stolu pri pokladni a odisla si dalej sadnut. Jasne, ze tam tie peniaze nenecham, takze som ich vzal, ale nedal som jej ich, urcite nie dnes, mozno zajtra lebo pozajtra, alebo nieco jej za to kupim.

Cakali sme na jedlo, konverzacia nebola ziadna. Nieco som sa jej opytal, stroho odpovedala. Jedlo sme mali uz hotove, tak sme ho vzali a sli spat za kamaratmi na kofolu. Ked sme to zjedli a vypili, tak hovori, ze ci ideme domov, jasne, ideme. Celou cestou v aute ticho, par viet co som povedal, jej reakcie uplne strucne typu ano, nie, neviem, hej. Tak som bol potom radsej ticho, lebo som videl, ze to nikam nevedie. Ked bola doma, tak som ostal sediet v aute, hovori mi cau, no tak cau teda a brala si bundu. Potom sa naklonila a dala mi pusu, ledva sa nam sice pery dotkli, ale vedel som, ze je zle, ze je nasrata kvoli tomu co sa stalo pri kupe toho jedla. Uz bola nohou von vo dverach a pytam sa, ze ci je nahnevana a odpovedala, ze nie.

Ked som dosiel domov, tak vidim na ICQ spravu od nej, ze ju to nebavi hadat sa, ze ci to ma vyznam, ze jeden cas je vsetko uplne krasne a zrazu sa to vsetko pokazi a zacneme sa hadat. Ze bud to pokazim ja alebo ona, ze neviem ako dalej a chce poznat aj moj nazor. Odpisal som jej, ze mne je to jasne, ze ked vzniknu hadky, tak su vzdy zbytocne a vzdy je to kvoli nejakej hovadine, ale mna to dnes vazne dostalo. Snazil som sa jej vysvetlit, ze mi to prislo dost divne ked mi povedala: Doplat to! Lenze ona to odargumentovala tym, ze sa pri tom smiala a ze mala dobru naladu, lenze po mojej odpovedi jej nalada uplne klesla, co som si urcite vsimol. Ano, vsimol som si to, ale ako keby si chcela priznat alebo si nedokaze uvedomit, ze mna sa viacej dotklo ked mi zahlasila, aby som to doplatil. Ja by som to bol spravil automaticky, aj som jej to vysvetlil, ale ze mi to nemusela tak zahlasit, pretoze som sa citil dost blbo. A ona mi na to napisala, ze ci je to teraz cele jej vina, ze ona to doplatit nepotrebovala a ze by to bola aj tak doplatila, ze jej zajtra nemam zabudnut poslat fakturu za benzin.

Na to som poriadne ani nevedel co odpisat, tak som radsej nepisal nic a opat som jej vyvsetlil, ze mi to prislo vazne hlupe ked mi to povedala a nevsimol som si, ze sa pritom smiala, co je pravda, pretoze som sa na nu vobec nedival. Ukoncila to so slovami, ze ide nieco robit a ze ci to mame nechaj radsej tak.

Plne si uvedomujem, ze to co som povedal, ze si to ma doplatit sama a ze vzdy platim len ja..., tak ze som si to mohol odpustit, ale reagoval som v tom momente podrazdene a neuvazoval som nad tym co poviem, ani som sa nedival na to ci sa smeje ked mi to povedala alebo nie. No odmietam to, aby padla cela vina na mna, pretoze za tuto situaciu vinim najma ju, ale zrejme jej je tazko priznat si svoju vinu.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Uff... nema kramy? Trochu prereagovala (nie prave idealny preklad slova "over-reacted" )...

IMHO hadky patria k vztahu a to z coho vznikaju si povedal celkom pekne.
cmuk55
Expert
Expert

Fabo: Nema, tie jej skoncili presne pred tyzdnom. Vyslovene jej nalada upadla po tomto ako som povedal, ze nech si to doplati sama a ze ja platim vzdy. Cely vecer bol v pohode, krasa a tam to skoncilo. Na ICQ mi pisala, ze ide spat, tak som jej napisal, ze ma to mrzi a ze citim na tom svoj podiel viny. Ona zacala, ze sa nemam ospravedlnovat, ze ju to nebavi stale pocuvat (citat) a ukoncila to s tym, ze vedela, ze nie je na vztahy a odpojila sa :(
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A teraz schvalne, ze este nematurovala?
// nie nesiel som pisat ze je to vekom, ale z toho ako ukoncila vas rozhovor na icq mi bolo jasne, ze jej spravanie je trosku... overreacted :)
cmuk55
Expert
Expert

mi-chau - Teraz maturuje, ale tvoj prispevok pokladam za uplne zbytocny a ak ides narazat na to, ze je to vekom a podobne, tak sem uz ani nepis.

edit: Jaj, no dobre.
Napísať odpoveď