Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Po odmietnutí si ktorú verziu zvolíte?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Po odmietnutí si ktorú verziu zvolíte?
Bavím sa sňou naďalej
57%
 57%  [ 91 ]
Preruším kontakt
42%
 42%  [ 68 ]
Celkom hlasov : 159

Autor Správa
Emerger
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 30.07.2006

PríspevokZaslal: 26 Dec 2007, 19:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

To je individualne...a ako uz bolo spomenute, ,,v tom moze byt vela okolnosti,,
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 19.12.2007

PríspevokZaslal: 26 Dec 2007, 19:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

chyba je v tom že obaja si to uvedomuju a štve ich to,a nevedia čo si myslí ten druhý je to strašný pocit ktorý pozná hádam každý z nás...
ale aj tak to záleží na okolnostiach...ale ja by som sa s nou bavil daľej...a po čase by ma top prešlo Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 26 Dec 2007, 20:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

ffnatic napísal:
..a po čase by ma top prešlo Cool
To neprejde nikdy..vzdy ked sa snou budes rozpravat ked ju uvidis napadne ta len jedno....uz to sice nebude taky hnusny pocit ale nikdy to neprejde to si pamataj Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Fabo
Light Professional
Light Professional

Založený: 16.11.2007

PríspevokZaslal: 26 Dec 2007, 20:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

midnight_man napísal:
To neprejde nikdy..vzdy ked sa snou budes rozpravat ked ju uvidis napadne ta len jedno....uz to sice nebude taky hnusny pocit ale nikdy to neprejde to si pamataj Wink
Ale prejde Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 26 Dec 2007, 20:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Fabo napísal:
Ale prejde Cool
Prejde svojim sposobom..ale vzdy ked ju stretnes spomenies si na to Smile budes na to mysliet
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Fabo
Light Professional
Light Professional

Založený: 16.11.2007

PríspevokZaslal: 26 Dec 2007, 23:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

midnight_man napísal:
Prejde svojim sposobom..ale vzdy ked ju stretnes spomenies si na to Smile budes na to mysliet
To sice mozno - ale rozhodne ta to nebude trapit
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 27 Dec 2007, 4:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som s nou dneska tancoval 7 minut sladak a stihol som za 7 minut vsetko si premietnut v hlave ...ale dokazal som si ze s nou viem normalne byt aj bez toho aby ma to skladalo Very Happy ( i ked dajme tomu ze to nebolo jednoduche) ale to som ja..kazdy sme iny
Návrat hore
roxan
Amateur
Amateur

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 12 Máj 2008, 19:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

no tak toto je nejak moj terajsi problem a neviem ako sa zachovat... sme najlepsi kamosi uz niekolko rokov, lenze to moje priatelstvo prerastlo do lasky nejak Embarassed ... lenze ona ma stale berie ako kamarata ... uz niekolko krat sme spolu nieco vyviedli sice ,ale na druhy den sme sa tvarili akokeby nic ,respketive ona sa tak tvarila ... ja uz som dalej nemohol tak som jej povedal ze potrebujem od nej pauzu atd... ale nejak sme sa stratili o 2 tyzdne na jednej akcii , a plakala mi tam ,ze nemoze byt bezo mna ze ma potrebuje k zivotu , ze potrebuje moje objatie... atd tie sladke recicky...stalo sa zase nieco intimnejsie ... a na druhy den ako keby nic ... takze ja uz fakt neviem ... zase ju nechcem strati pretoze ju tiez potrebujem, mame spolu nadherny vztah , len ja som to bral stale nejak inac , myslel som ze bude raz nieco viac , ale tusim je uz na case ist dalej ... len si neviem predstavit ako to bude ked posledne 3 - 4 mesiace sme spolu kazdy vikend len sami dvaja a tak ... proste nejak sme sa odtrhli od partie ... takze fakt netusim co a ako dalej ... ak sa mi podari uz nejak rozhodnut tak zahlasujem
Návrat hore
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 26.02.2007

PríspevokZaslal: 12 Máj 2008, 19:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

roxan napísal:
no tak toto je nejak moj terajsi problem a neviem ako sa zachovat... sme najlepsi kamosi uz niekolko rokov, lenze to moje priatelstvo prerastlo do lasky nejak Embarassed ... lenze ona ma stale berie ako kamarata ... uz niekolko krat sme spolu nieco vyviedli sice ,ale na druhy den sme sa tvarili akokeby nic ,respketive ona sa tak tvarila ... ja uz som dalej nemohol tak som jej povedal ze potrebujem od nej pauzu atd... ale nejak sme sa stratili o 2 tyzdne na jednej akcii , a plakala mi tam ,ze nemoze byt bezo mna ze ma potrebuje k zivotu , ze potrebuje moje objatie... atd tie sladke recicky...stalo sa zase nieco intimnejsie ... a na druhy den ako keby nic ... takze ja uz fakt neviem ... zase ju nechcem strati pretoze ju tiez potrebujem, mame spolu nadherny vztah , len ja som to bral stale nejak inac , myslel som ze bude raz nieco viac , ale tusim je uz na case ist dalej ... len si neviem predstavit ako to bude ked posledne 3 - 4 mesiace sme spolu kazdy vikend len sami dvaja a tak ... proste nejak sme sa odtrhli od partie ... takze fakt netusim co a ako dalej ... ak sa mi podari uz nejak rozhodnut tak zahlasujem
Bol som vo velmi podobnej situacii ako ty a riesil som ju "jednoducho"tak ze som sa s nou raz stretol normalka ze ideme von a tam som jej povedal ze to takto nemoze dalej ist a dali sme si zbohom byvame sice asi 800m od seba ale neako sa nestretavame iba tak nahodne raz az cas je to tak lepsie casom ked zabudnem na to co k nej citim sa mozno budeme znova stretavat...
Návrat hore
neo250
Medium Star
Medium Star

Založený: 02.07.2006

PríspevokZaslal: 12 Máj 2008, 20:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja ostatnem s nou kamarát.... aspoň niečo ked už nič.... no a pritom všetkom možno časom by ta nejaká iskra možno prešla Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
roxan
Amateur
Amateur

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 12 Máj 2008, 20:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

neo250 napísal:
no ja ostatnem s nou kamarát.... aspoň niečo ked už nič.... no a pritom všetkom možno časom by ta nejaká iskra možno prešla Razz
no to si vravim aj ja .. ale asi je zbytocne v sebe chovat nejaku falosnu nadej...
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 12 Máj 2008, 20:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

tomu sa vravi kolega syndrom dobreho kamarata..stym nic neurobis, mozes skusit, ale pamataj ze ak ti povie nie uz nikdy to nebude take ake to bolo!
Návrat hore
Sagittarius
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.02.2007

PríspevokZaslal: 12 Máj 2008, 23:28    Predmet: Re: Po odmietnutí si ktorú verziu zvolíte? Odpovedať s citátom  

MayDaySK napísal:
Odmietla vás ženská. To poznáte ale teraz nejde o ten typ odmietnutia že ste boli na diske zoznámili ste sa s úplne cudzou a do rána vás odmietla. Ale keď máte kamošku a po čase sa vám zapáči; alebo nejakú známosť s ktorou si dopisujete dlho rozumiete si, stretávate sa; kolegyňa z práce atď. Pokiaľ ide o prípad že jeden ľúbi a druhý nie už je ťažké sa kamarátiť lebo toho čo ľúbi bolí byť s ňou. Sú dve tvrdenia:

1. Jedni tvrdia že sa s ňou treba baviť naďalej z toho dôvodu že sa jej možno neskôr zapáčime. Niečo na princíp bitku sme prehrali ale vojnu vedieme ďalej. Ale tu je tá nevýhoda čo je uvedená hore.

2. Druhí tvrdia že zíde z očí zíde z mysle ale však nejedná sa o známosť narýchlo ale o kamarátku, kolegyňu atď. Kde to je dosť radikálne ju začať nenávidieť a vyhýbať sa jej. Nie vždy sa to dá a samozrejme aj ona by sa pýtala že čo sa stalo.
Radšej prvú možnosť...ale keď sa pri prvej možnosti iba trápime, tak potom možnosť číslo 2 a naopak...viem, to čo som napísal je dosť zložité a nepochopiteľné a nejasné, ale je to tak ako medziľudskými vzťahmi, tie sú tiež niekedy dosť zložité...
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 13 Máj 2008, 7:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

ako povedal My-Day bitku sme prehrali ale vojnu vedieme dalej, je na posudeni jednotlivca ci sa do toho pusti dalej a bude sa snazit, alebo vyvesi bielu vlajku a zabali to...Je to individualne a zalezi od situacie
Návrat hore
neo250
Medium Star
Medium Star

Založený: 02.07.2006

PríspevokZaslal: 13 Máj 2008, 7:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Treba sa riadiť svojím srdcom.... Smile ak stojí za to ta baba tak treba to vyskúšať a keď nie tak smola no.... nájde sa časom iná Wink
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 4 z 5

Prejdi na: