Po odmietnutí si ktorú verziu zvolíte?
"Ponúknuť priateľstvo tomu, čo chce lásku je ako dať smädnému chlieb"
Takze vzdy som sa snazil ten kontakt udrzat lenze ked som sa s nou stretaval stale som mal aspon malinku nadej, co nie je vobec dobre
ked clovek potom chce ine dievca. Proste nezacnem nenavidiet to dievca,to v ziadnom pripade.Pokusim sa jej to vysvetlit a prerusime kontakt, ignoracia vsak nepripada do uvahy.
Takze vzdy som sa snazil ten kontakt udrzat lenze ked som sa s nou stretaval stale som mal aspon malinku nadej, co nie je vobec dobre
ked clovek potom chce ine dievca. Proste nezacnem nenavidiet to dievca,to v ziadnom pripade.Pokusim sa jej to vysvetlit a prerusime kontakt, ignoracia vsak nepripada do uvahy.
-
midnight_man
Guru
vobec niesi ten horsi pripad, myslim ze ten lepsi.Radsej sa odmlcim, dam si pokoj a necham sam seba zabudnut na to. Ako sa tvarit ze je vsetko ok a vo vnutri sa zozierat.Koniec koncov sam sebe by si robil zle.Online napísal:Tak určite by som na ňu chcel čo najrýchlejšie zabudnúť ale viem, že to nie je až také ľahké. Proste ja som taký, nemôžem komunikovať stým človekom ktorý ma "odmietol". Niekto to znáša, niekto zasa nie. A ja som ten horší prípad.
/// Pershing, ako sa mozes bavit normalne s holkou s ktoru si sa rozisiel? len tak ako, keby sa nic nestalo? to nechapem dako...
no myslel som to tak nejak ze viem ze jej mozem vsetko povedat , a ona mne ... je nam spolu fakt super ... len ona to stale brala tak kamaratsky takze v tom je ten hacikFabo napísal:No ja ti neviem, ale toto mi ako nadherny vztah nepripada, skor mi pride ze ty si pre nu taky typek co je k dispozicii ked to na nu pride a nic viac.
-
midnight_man
Guru