|
| Po odmietnutí si ktorú verziu zvolíte? |
| Bavím sa sňou naďalej |
|
57% |
[ 91 ] |
| Preruším kontakt |
|
42% |
[ 68 ] |
|
| Celkom hlasov : 159 |
|
| Autor |
Správa |
MayDaySK Medium Star

Stav:  Založený: 27.12.2006 Príspevky: 376 Bydlisko: Galanta Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 17:44 Predmet: Po odmietnutí si ktorú verziu zvolíte? |
|
|
Odmietla vás ženská. To poznáte ale teraz nejde o ten typ odmietnutia že ste boli na diske zoznámili ste sa s úplne cudzou a do rána vás odmietla. Ale keď máte kamošku a po čase sa vám zapáči; alebo nejakú známosť s ktorou si dopisujete dlho rozumiete si, stretávate sa; kolegyňa z práce atď. Pokiaľ ide o prípad že jeden ľúbi a druhý nie už je ťažké sa kamarátiť lebo toho čo ľúbi bolí byť s ňou. Sú dve tvrdenia:
1. Jedni tvrdia že sa s ňou treba baviť naďalej z toho dôvodu že sa jej možno neskôr zapáčime. Niečo na princíp bitku sme prehrali ale vojnu vedieme ďalej. Ale tu je tá nevýhoda čo je uvedená hore.
2. Druhí tvrdia že zíde z očí zíde z mysle ale však nejedná sa o známosť narýchlo ale o kamarátku, kolegyňu atď. Kde to je dosť radikálne ju začať nenávidieť a vyhýbať sa jej. Nie vždy sa to dá a samozrejme aj ona by sa pýtala že čo sa stalo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sKoReC Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.12.2007 Príspevky: 250 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 17:48 Predmet: |
|
|
| No toto sa stalo aj mne : Dopisovali sme si nejaký ten čas, celkom sme si rozumeli a potom čo sme sa stretli tak sa mi zapáčila lenže ja jej dáko nie a odvtedy už nemáme spolu veľmi kontakt iba sa zdravíme. Preto to záleži od okolností či sa s ňou baviť naďalej alebo sa už nestretávať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1797 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 17:58 Predmet: |
|
|
Lenže pokiaľ je to napr. tvoja kolegyňa, tak riešenie nestretávať sa s ňou je takmer nemožné. Na druhej strane záležalo by od toho, či by dotyčný vedel, čo presne som k nemu cítila, či by som mu to povedala, či by to skončilo ako totálne fiasko...Ale snažila by som sa naďalej s ním vychádzať, pokiaľ by to šlo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sKoReC Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.12.2007 Príspevky: 250 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 18:02 Predmet: |
|
|
| bolek napísal: |
Lenže pokiaľ je to napr. tvoja kolegyňa, tak riešenie nestretávať sa s ňou je takmer nemožné. Na druhej strane záležalo by od toho, či by dotyčný vedel, čo presne som k nemu cítila, či by som mu to povedala, či by to skončilo ako totálne fiasko...Ale snažila by som sa naďalej s ním vychádzať, pokiaľ by to šlo  |
Chodí do tej istej školy ako ja ale nie do tej istej triedy a sme aj na inej chodbe. A keďže to dosť zle dopadlo vtedy pre mňa ( rôzne klamstvá a tak ďalej), tak sa s ňou snažím opäť nestretávať bo ináč sa mi vracajú spomienky z tej doby ked som ju chcel, poprípade sa bojím že by som sa opäť namotal na ňu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 419 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 18:04 Predmet: |
|
|
| Keby som odmietnuty, tak sa s nou bavim dalej. Kedze sme boli kamarati, tak mozeme byt aj nadalej. Urcite by ma to stvalo, ze nie je moja, ale casom by som si na to asi zvykol. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MayDaySK Medium Star

|
Zaslal: 19 Dec 2007, 18:15 Predmet: |
|
|
| Takže je tu veľa názorov. Na jednej strane je to anketa ale na druhej čo ma nato donútilo aby som ju dal? Lebo aj ja som sa do toho dostal a teraz neviem čo ma čaká v budúcnosti ak spravím rozhodujúci krok. Som pripravený na obe verzie ale že ktorá je lepšia viete len Vy ktorým sa to už stalo. Skúste sa ozvať ľudia čo ste to riešili dvomi uvedenými spôsobmi a ako sa to vyvíjalo ďalej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 18:18 Predmet: |
|
|
| ja osobne radsej prerusim kontakt.. aspon doteraz totiz bolo odmietnutie vzdy za takych podmienok ze som nemal chut pokracovat ani len kamaratsky s danou osobou... ale to vsetko vzdy zavisi od daneho cloveka a sposobu odmietnutia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5409 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 18:21 Predmet: |
|
|
| Ja som v tejto situacii postupne prerusil kontakt. Inak to ani neslo, ked aj bol nejaky rozhovor, tak len taky rozpacity a zo slusnosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MayDaySK Medium Star

|
Zaslal: 19 Dec 2007, 18:29 Predmet: |
|
|
| No už sa to vyrovnáva v hlasovaní a keď neberiem do úvahy svoj hlas tak už ,,bavím sa s ňou ďalej" vyhráva. Ale medzi píšucimi ja viacej ľudí na strane ,,preruším kontakt" áno sú dôležité okolnosti. Tak vám ich teda napíšem. Ide o samé dobré kamošky lebo ja tak neviem byť že baba z diskotéky a ani sa nemáme o čom baviť ja sa vo väčšine prípadov zaľúbim do kamarátiek ktoré už dlho poznám, rozumiem si s nimi, proste by mi strašne vyhovovali ako aj frajerky. Ale tie ma pravdepodobne vždy budú brať ako kamaráta fixne. Takže či sa ľúbi alebo nie je zbytočné sa trápiť nad niečim čo nikdy nedosiahnem. To sa radšej trápme vzdelávaním sa a podobnými užitočnejšími vecami. |
|
| Návrat hore |
|
 |
slavo120 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.08.2006 Príspevky: 1045
Zaslal: 19 Dec 2007, 18:32 Predmet: |
|
|
Ja mam tiez taku zvlastnu situaciu ide o holku ktora tu uz bola riesena v teme "Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate" .... jaj sak viete mozno niektory co som to tolko riesil a aj tak nic nikdy nedoriesil ... ako ja som uz teraz v poho uz ma to netrapi je to za mnou , teraz si aj myslim ze to bolo mozno aj na nieco dobre mam pocit ze uz niesom taky zakriknuty ako kedysi proste aspon o trosicku si viac verim a zobral som si z toho to dobre (teda ak niejake bolo ) .... noo ale k teme ... tak v podstate som bol odmietnuty (i ked ono to bolo cele akesi domotane) noo a tak to aj skoncilo boli prazdniy vsetko pohodicka ... zacal novy rok vobec som sa uz o nu nestaral nic ma netrapilo (ani netrapi ) ale ako presiel tak prvy mesiac tak raz za cas prehodime zo par slov .. ale to co ja viem len take napr. na obede v dlhom rade "slavo pustis ma pred seba" (boze ta baba ma dajak vyuziva)a hned vsetky jej kamaratky sup predomna ( ale o to nejde to je fuk ) abo dala mi oznamko (co nemusela mile od nej ) noo tak vtedy to bolo tiez par slov ..... ale zas ked ideme okolo po chodbe a tak nezdravime sa viac menej nijak nekomunikujeme , len pri takych banalnych situaciach ake som aj nacrtol ... takze ci prerusit kontakt alebo komunikovat po odmietnuti ? netusim , ja ani neviem ci komunikujeme |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 799 Bydlisko: Košice - okolie Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 18:40 Predmet: |
|
|
U mna moznost 3:
Ostat kamaratmi a nerobit si nadeje ze mozno, snad, v buducne.
-been there, done that.
Neviem povedat ci musis byt na taketo nieco silna osobnost alebo ci s nou musis mat nejaky specialny vztah... no pre mna to fungovalo a som rad. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MayDaySK Medium Star

|
Zaslal: 19 Dec 2007, 18:41 Predmet: |
|
|
Mohli by sa vyjadriť aj hlasujúci nech vieme čo si myslia tí čo už v hlasovaní vedú...
3. Možnosť tam nieje schválne lebo byť tak s ňou kamoš že si nerobiť nádeje to sa dá s babou do ktorej som ani nebol/niesom zaľúbený... |
|
| Návrat hore |
|
 |
SpartakuS Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 97 Bydlisko: Dedinka na Dunaji.....:) Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 19:19 Predmet: |
|
|
vzdy som sa bavil dalej.... ale uz to nebolo ono...take neviem opísat.... teda raz sa mi stalo ze sme boli este lepsi priatelia ako pred tim.... a ece aj sme....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2393 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 20:45 Predmet: |
|
|
ja v tomto splnam co je napisane o mojom astrologickom znameni: tak ako silno viem mat rad viem aj neznasat. ja prerusim kontakty  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monako2 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 969 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 21:28 Predmet: re |
|
|
| vacsinou sa s tou dotycnou nebavim. proste ked ma baba pritahuje, tuzim po nej a ona ma odmietne nedokazem s nou byt kamarat, pre mna je lepsie s nou prerusit kontakty ako keby som mal na nu po kazdom stretnuti mysliet... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|