Tak to trocha zglobalizujem. Ak hlasujete za možnosť prerušiť neznamená že súhlasíte somnou. Proste jedno je že prerušiť kontakt všeobecne a druhá je že pokračovať či už ako kamaráti čo nič po sebe nechcú alebo alebo s tým že sa to raz zmení.Te-wei napísal:Nehlasoval som, lebo je to individualne od každej okolnosti a tých možností je podsatne viacej,,,
Po odmietnutí si ktorú verziu zvolíte?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Vcelku pochopitelne... Je vsak potrebne si ujasnit si ci ju stale dokazes mat rad ako kamaratku a zarovan mat rad "druhu" (cim by som nahradil slovo "ina", lebo "ina" evokuje velmi silno slovo "odlisnaMayDaySK napísal:A tu je chyba. Toto mi už nevyhovuje, práve to je to keď mi aj tie dotyčné povedia toto... veď si nájdeš inú neboj.. a to slovo inú sa mi hnusí lebo ja mám rád ju, ja by som chcel takú ako je ona a taká nerastie na každom strome.
a) ostat kamaratmi s tym, ze vies ze si nebudes schopny vybudovat vztah s inou kym budes mat na ociach ju
b) nastavit sa na vyhybanie - tu je dolezite
Ale nemyslim si ze by bola vychodiskova situacia nemozna, chce to len sa zatat...
-
midnight_man
Guru
Ou no tieto veci su dost osemetne kedze vedia prekazit velmi krasne "vztahy" (priatelske),a niekedy je fakt lepsie ostat na niecom co je iste ako pokracovat niekde kde to velmi neiste a nakoniec zistit ze je lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche
Je pravda ze kdo neriskuje ten nema, no je to na dlho.Osobne keby sa jednalo o blizku priatelku tak by ma to asi mrzelo a chvilu by som sa s nou nebavil, mozno to nieje spravne ale proste umna to musi prejst..a kedze som to "live" zazil tak potom sa s nou kludne mozem rozpravat debatit no uz to nieje take ako tobolo
a keby som vedel to co viem teraz predtym..tak by som jej take nieco nepovedal a nepokazil nieco co bolo a uz nikdy take nebude, sice mam kamaratku ale uz len fakt kamaratku 
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
no tak toto je nejak moj terajsi problem a neviem ako sa zachovat... sme najlepsi kamosi uz niekolko rokov, lenze to moje priatelstvo prerastlo do lasky nejak
... lenze ona ma stale berie ako kamarata ... uz niekolko krat sme spolu nieco vyviedli sice ,ale na druhy den sme sa tvarili akokeby nic ,respketive ona sa tak tvarila ... ja uz som dalej nemohol tak som jej povedal ze potrebujem od nej pauzu atd... ale nejak sme sa stratili o 2 tyzdne na jednej akcii , a plakala mi tam ,ze nemoze byt bezo mna ze ma potrebuje k zivotu , ze potrebuje moje objatie... atd tie sladke recicky...stalo sa zase nieco intimnejsie ... a na druhy den ako keby nic ... takze ja uz fakt neviem ... zase ju nechcem strati pretoze ju tiez potrebujem, mame spolu nadherny vztah , len ja som to bral stale nejak inac , myslel som ze bude raz nieco viac , ale tusim je uz na case ist dalej ... len si neviem predstavit ako to bude ked posledne 3 - 4 mesiace sme spolu kazdy vikend len sami dvaja a tak ... proste nejak sme sa odtrhli od partie ... takze fakt netusim co a ako dalej ... ak sa mi podari uz nejak rozhodnut tak zahlasujem
Bol som vo velmi podobnej situacii ako ty a riesil som ju "jednoducho"tak ze som sa s nou raz stretol normalka ze ideme von a tam som jej povedal ze to takto nemoze dalej ist a dali sme si zbohom byvame sice asi 800m od seba ale neako sa nestretavame iba tak nahodne raz az cas je to tak lepsie casom ked zabudnem na to co k nej citim sa mozno budeme znova stretavat...roxan napísal:no tak toto je nejak moj terajsi problem a neviem ako sa zachovat... sme najlepsi kamosi uz niekolko rokov, lenze to moje priatelstvo prerastlo do lasky nejak... lenze ona ma stale berie ako kamarata ... uz niekolko krat sme spolu nieco vyviedli sice ,ale na druhy den sme sa tvarili akokeby nic ,respketive ona sa tak tvarila ... ja uz som dalej nemohol tak som jej povedal ze potrebujem od nej pauzu atd... ale nejak sme sa stratili o 2 tyzdne na jednej akcii , a plakala mi tam ,ze nemoze byt bezo mna ze ma potrebuje k zivotu , ze potrebuje moje objatie... atd tie sladke recicky...stalo sa zase nieco intimnejsie ... a na druhy den ako keby nic ... takze ja uz fakt neviem ... zase ju nechcem strati pretoze ju tiez potrebujem, mame spolu nadherny vztah , len ja som to bral stale nejak inac , myslel som ze bude raz nieco viac , ale tusim je uz na case ist dalej ... len si neviem predstavit ako to bude ked posledne 3 - 4 mesiace sme spolu kazdy vikend len sami dvaja a tak ... proste nejak sme sa odtrhli od partie ... takze fakt netusim co a ako dalej ... ak sa mi podari uz nejak rozhodnut tak zahlasujem
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru
Re: Po odmietnutí si ktorú verziu zvolíte?
Radšej prvú možnosť...ale keď sa pri prvej možnosti iba trápime, tak potom možnosť číslo 2 a naopak...viem, to čo som napísal je dosť zložité a nepochopiteľné a nejasné, ale je to tak ako medziľudskými vzťahmi, tie sú tiež niekedy dosť zložité...MayDaySK napísal:Odmietla vás ženská. To poznáte ale teraz nejde o ten typ odmietnutia že ste boli na diske zoznámili ste sa s úplne cudzou a do rána vás odmietla. Ale keď máte kamošku a po čase sa vám zapáči; alebo nejakú známosť s ktorou si dopisujete dlho rozumiete si, stretávate sa; kolegyňa z práce atď. Pokiaľ ide o prípad že jeden ľúbi a druhý nie už je ťažké sa kamarátiť lebo toho čo ľúbi bolí byť s ňou. Sú dve tvrdenia:
1. Jedni tvrdia že sa s ňou treba baviť naďalej z toho dôvodu že sa jej možno neskôr zapáčime. Niečo na princíp bitku sme prehrali ale vojnu vedieme ďalej. Ale tu je tá nevýhoda čo je uvedená hore.
2. Druhí tvrdia že zíde z očí zíde z mysle ale však nejedná sa o známosť narýchlo ale o kamarátku, kolegyňu atď. Kde to je dosť radikálne ju začať nenávidieť a vyhýbať sa jej. Nie vždy sa to dá a samozrejme aj ona by sa pýtala že čo sa stalo.
-
midnight_man
Guru