Podpora svalstva
http://ceknito.sk/video/126080 1 cast ostatne tam najdesLub0$ napísal:Tak dobre zmenme to na vitaminy a ostatne druhy prirodzenej podpory svalov.
Co konzumujete z beznych jedal? Pocas cvicenia, teda po cviceni a podobne?
Pozri si vsetky casti
Stalo sa to aj mne z tych lacnych kreatinov. Ano som ho nedobral cely bo je uplne na ** skoncil dakde v kosi. Potom som si zacal kupovat kvalitnejsie vyrobky a uz som nemal ziadneproblemy aj som citil na treningoch ze viac ladzem. tu ho mas http://www.sfhsport.com/shop/product_in ... cts_id=103Grosay napísal:Ali-G neblaznizapachajuci ani vlhky kreatin som v zivote nemal. Ako som uz pisal- vela ludi ma s monohydratom take problemy. To, ze k nim nepatris,je k tvojmu dobru. Nekvalitny kreatin? No schvalne sem hod znacky, ktore pokladas za kvalitne.
pre tzch co este nevedia ze co to je
Co je kreatin?
Z kreatínu sa v tele tvorí jedna z energeticky najdôležitejších látok, adenozíntrifosfát /ATP/, ktorá je priamym zdrojom energie pre akúkoľvek telesnú bunku a to je jeden z dôvodov, prečo je nevyhnutný pre kontrakciu priečne pruhovaných svalov. Kreatín monohydrát je vhodný ako pre športovcov, tak aj pre osoby, ktoré sa ocitli v energetickej kríze. Kreatín je látka, ktorá sa prirodzene tvorí v organizme. Je bez vedľajších účinkov a je vhodná pre použitie v akejkoľvek situácii, kde nastal akútny nedostatok energie alebo je požiadavka supermaximálneho výkonu, či nárastu svalovej hmoty. Kreatín neobsahuje žiadne kalórie a pri jeho aplikácii je novovytvorená svalová hmota úplne bez tuku. Výrobok od spoločnosti ATP Nutrition bol navyše obohatený o vitamín C, ktorý podporuje imunitný systému
Co je protein?
Proteín je bielkovina a tá je základnou zložkou pre rast a udržiavanie svalovej bunky.
Jej nedostatok spôsobuje vyvíjanie neadekvátnej námahy voči tréningu. Pri jej nedostatku nie je možné budovať nárast a dôležitú hustotu svalov.
Odporučené užívanie: 1,6g na kilogram telesnej hmotnosti
Gainer
Gainer je sacharidovo - proteinova zmes používana v objemovej priprave na zvysenie vahy. Gainer je v svojej podstate náhrada obycajneho jedla to znamena ze ak mate dobru stravu , gainer nepotrebujete , gainer je vhodný pre ludi s rychlym metabolizmom ktory maju problem zvysit svoju hmotnost a je pre nich jednoduchsie nez tuhe jedlo vypit shake z gaineru. Množstvo sacharidov sa v gaineroch pohybuje večinou okolo 60 až 70 % , bielkovin od 10 do 30 % . Ako jedna dávka sa večinou používa 50 - 80 g . Rozdiel medzi kvalitnym a nekvalitnym gainerom je v druhu sacharidov, zatial co lacnejsie gainere pouzivaju vecinou rychle sacharidy , tie kvalitnejsie pouzivaju skor pomalšie. Vaha pojde nahor v oboch pripadoch ale z rychlych sacharidov to pojde viac do tukov.
---------------------------------------------------------------------------------
A teraz k AS ( Anabolickym Steroidom) to je to co by ste nemai uzivat
AS sú lieky používané v medicíne na liečbu a pri zneužívaní v športe nesú so sebou isté riziko. Nie sú to tabletky, ktoré vybudujú za vás postavu a aj keď vám v budovaní môžu pomôcť, hmotu vďaka nim nadobudnutú si po ich vysadení udržíte len istý čas. Preto po AS by mali siahať iba športovci, ktorí už prirodzenou cestou dosiahli svoje maximum a chceli by výsledky svojho snaženia posunúť ďalej. Okrem toho na človeka, ktorý sa cvičeniu už roky venuje a má vybudovaný prirodzený základ, AS pôsobia aj s ďaleko väčším efektom.
Ak teda ste mladší ako 18 rokov alebo cvičíte seriózne menej ako dva roky, skutočne si to rozmyslite, či s AS začnete. Nehovorím to preto, že by som vám nedoprial veľké svaly (pre mňa, za mňa, buďte aj ako skrine), ale preto, lebo viem, ako to môže potom dopadnúť.
Co je kreatin?
Z kreatínu sa v tele tvorí jedna z energeticky najdôležitejších látok, adenozíntrifosfát /ATP/, ktorá je priamym zdrojom energie pre akúkoľvek telesnú bunku a to je jeden z dôvodov, prečo je nevyhnutný pre kontrakciu priečne pruhovaných svalov. Kreatín monohydrát je vhodný ako pre športovcov, tak aj pre osoby, ktoré sa ocitli v energetickej kríze. Kreatín je látka, ktorá sa prirodzene tvorí v organizme. Je bez vedľajších účinkov a je vhodná pre použitie v akejkoľvek situácii, kde nastal akútny nedostatok energie alebo je požiadavka supermaximálneho výkonu, či nárastu svalovej hmoty. Kreatín neobsahuje žiadne kalórie a pri jeho aplikácii je novovytvorená svalová hmota úplne bez tuku. Výrobok od spoločnosti ATP Nutrition bol navyše obohatený o vitamín C, ktorý podporuje imunitný systému
Co je protein?
Proteín je bielkovina a tá je základnou zložkou pre rast a udržiavanie svalovej bunky.
Jej nedostatok spôsobuje vyvíjanie neadekvátnej námahy voči tréningu. Pri jej nedostatku nie je možné budovať nárast a dôležitú hustotu svalov.
Odporučené užívanie: 1,6g na kilogram telesnej hmotnosti
Gainer
Gainer je sacharidovo - proteinova zmes používana v objemovej priprave na zvysenie vahy. Gainer je v svojej podstate náhrada obycajneho jedla to znamena ze ak mate dobru stravu , gainer nepotrebujete , gainer je vhodný pre ludi s rychlym metabolizmom ktory maju problem zvysit svoju hmotnost a je pre nich jednoduchsie nez tuhe jedlo vypit shake z gaineru. Množstvo sacharidov sa v gaineroch pohybuje večinou okolo 60 až 70 % , bielkovin od 10 do 30 % . Ako jedna dávka sa večinou používa 50 - 80 g . Rozdiel medzi kvalitnym a nekvalitnym gainerom je v druhu sacharidov, zatial co lacnejsie gainere pouzivaju vecinou rychle sacharidy , tie kvalitnejsie pouzivaju skor pomalšie. Vaha pojde nahor v oboch pripadoch ale z rychlych sacharidov to pojde viac do tukov.
---------------------------------------------------------------------------------
A teraz k AS ( Anabolickym Steroidom) to je to co by ste nemai uzivat
AS sú lieky používané v medicíne na liečbu a pri zneužívaní v športe nesú so sebou isté riziko. Nie sú to tabletky, ktoré vybudujú za vás postavu a aj keď vám v budovaní môžu pomôcť, hmotu vďaka nim nadobudnutú si po ich vysadení udržíte len istý čas. Preto po AS by mali siahať iba športovci, ktorí už prirodzenou cestou dosiahli svoje maximum a chceli by výsledky svojho snaženia posunúť ďalej. Okrem toho na človeka, ktorý sa cvičeniu už roky venuje a má vybudovaný prirodzený základ, AS pôsobia aj s ďaleko väčším efektom.
Ak teda ste mladší ako 18 rokov alebo cvičíte seriózne menej ako dva roky, skutočne si to rozmyslite, či s AS začnete. Nehovorím to preto, že by som vám nedoprial veľké svaly (pre mňa, za mňa, buďte aj ako skrine), ale preto, lebo viem, ako to môže potom dopadnúť.
pochybujem ze su len taky co beru len doplnky. Stoho by nic nemali. Aj ked beres AS tak musis makat. Ako pisal curious stoho svaly im nenarastu ked budu vajcia valat.curious napísal:nemyslím...niektorí poctivo cvičia a berú tie "doplnky výživy" a niektorí len cvičiaaa ešte jedná skupiny sú tí,ktorí len berú doplnky...
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
ktory produkt z toho odkazu mas konkretne na mysli? Dufam,ze nie ten Mass bomb 3500Ali-G napísal:Stalo sa to aj mne z tych lacnych kreatinov. Ano som ho nedobral cely bo je uplne na ** skoncil dakde v kosi. Potom som si zacal kupovat kvalitnejsie vyrobky a uz som nemal ziadneproblemy aj som citil na treningoch ze viac ladzem. tu ho mas http://www.sfhsport.com/shop/product_in ... cts_id=103
Tak to je velmi kktny obchodAli-G napísal:Stalo sa to aj mne z tych lacnych kreatinov. Ano som ho nedobral cely bo je uplne na ** skoncil dakde v kosi. Potom som si zacal kupovat kvalitnejsie vyrobky a uz som nemal ziadneproblemy aj som citil na treningoch ze viac ladzem. tu ho mas http://www.sfhsport.com/shop/product_in ... cts_id=103
-
mackousko007
Expert
To je nejaky zart to je co za obchod.Hi napísal:Tak to je velmi kktny obchod
Uzivam doplky ako protein, creatin, glukozu a nikdy som nepocitil ze by som mal problem z necim. Mozno to bude tym ze nekupujem lacne veci a radsej skusam zarucene znacky. Inak podla mna doplnky same od seba nepomozu najdolezitejsia je strava (min 8 krat denne zerte), trenink a regeneracia. Doplnky su pre mna iba sprijemnenim pri posilovani.