Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Podpora svalstva
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Pouzivate to?
Ano
37%
 37%  [ 10 ]
Nie
29%
 29%  [ 8 ]
Nie a ani nikdy nechcem....je to humus
33%
 33%  [ 9 ]
Celkom hlasov : 27

Autor Správa
Lub0$
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 03.06.2007

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 22:08    Predmet: Podpora svalstva Odpovedať s citátom  

chcem vediet Vas nazor na tie napoje, na podporu rastu svalstva. Pouzivate to, alebo nie?
Ked ano za ako dlho sa oprejavil vysledok. Ma to aj vedlajsie ucinky? Skodi to alebo nie? Razz

Maximuscle_Range.jpg
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  23.57 kB
 Prezretá:  43 krát

Maximuscle_Range.jpg

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Grosay
VIP
VIP

Založený: 24.11.2005

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 22:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vedlajsie ucinky? Ano ma - budes z toho taky svalnaty, ze sa nebudes moct poskriabat za uchom!!!

Preco konkretne tieto? Vies, ake su najlepsie napoje? Predtreningove a potreningove! A popripade este pocas treningu. Spytaj sa uja Googla, co by v tom malo byt obsiahnute. Na tieto blbosti sa vykasli. Mas aspon zistene, co toto vobec obsahuje? Svaly ti porastu podla toho, ako sa budes k cviceniu stavat. Hadam si nemyslis, ze vdaka takymto zazracnym produktom budes svalnate hovado (nehovorim o AS). Inak, nejake produkty sa rozoberali aj v teme "posilovanie". Nemalo by byt toto tam?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Lub0$
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 22:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja so mdal iba ilustracny obrazok. Wink
Vobec som nemal na mysli presne jeden druh.
edit/NEviem ci to malo byt v teme posilovanie, ale ja chcem vediet konretne nazory na pripravky. A nie nechcem byt ak osvalnate hovado. Idea
Návrat hore
Grosay
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 22:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako dlho uz cvicis? Kolko merias a vazis? nazory na pripravky... hmmm... Dobre si prestuduj toto - http://new.biomag.sk/show_article.php?id=189
Návrat hore
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 8:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja neviem preco vsetci zaciatocnici (aj ked Lubos mozno nejsi ale posobis tak na mna) skor nez zacnu spekulovat nad tym ako budu cvicit atd sa skorej zaujimaju o rozne suplementy.

Tema sa nazyva Podpora svalov. Takze ked chces podporit svaly chod do posilovne tam makaj minimalne tu hodinu, dojdi domov a zozer celu chladnicku a zahlad to nejakymi zbytkami co najdes mozno niekde v spajzi. Potom svaly pomerne dost podporis.
Návrat hore
Lub0$
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 21:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Grosay dik za clanok.
Ja som to neplanoval brat, lebo sa mi to zda prehnane drahe. A dost ludi som pocul, ako na to nadavaju, ze to nieje zdrave atd. dokonca mam spoluziaka, ktory marodoval cely skolsky rok, koli tomu, ze sa s tym napojom "predavkoval" a potom mal problemy. Rolling Eyes
Chcel som len vediet nazor ludi, ci to beru, poznam aj typkov co si sami pichaju injekcie s nejakym svinstvom pre svaly.
A ano so mzaciatocknik.
Návrat hore
Joxxo
Professional
Professional

Založený: 16.03.2007

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 23:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Neviem či to je pravda ,ale počul som , že ak pri kreatíne nepiješ dostatok tekutín tak si mozes dokakať neviem čo...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Ali-G
Expert
Expert

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 9:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lub0$ napísal:
Grosay dik za clanok.
Ja som to neplanoval brat, lebo sa mi to zda prehnane drahe. A dost ludi som pocul, ako na to nadavaju, ze to nieje zdrave atd. dokonca mam spoluziaka, ktory marodoval cely skolsky rok, koli tomu, ze sa s tym napojom "predavkoval" a potom mal problemy. Rolling Eyes
Chcel som len vediet nazor ludi, ci to beru, poznam aj typkov co si sami pichaju injekcie s nejakym svinstvom pre svaly.
A ano so mzaciatocknik.
tak toto su riadna hluposti predavkovat sa mohol task z AS Anabolickych Streroidov nie z doplnkov vizivi. Tie suplementy su uplne zdrave nemaju ziadne vedlajsie ucinky. Vsetko hadzete do jedneho vreca suplementy z AS potom to aj tak vyzera. Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Grosay
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 11:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ali-G napísal:
tak toto su riadna hluposti predavkovat sa mohol task z AS Anabolickych Streroidov nie z doplnkov vizivi. Tie suplementy su uplne zdrave nemaju ziadne vedlajsie ucinky. Vsetko hadzete do jedneho vreca suplementy z AS potom to aj tak vyzera. Confused
Ali-G, nemas celkom pravdu. Niektore legalne veci maju aj vedlajsie ucinky, no neprejavuju sa u kazdych. Vezmi si napriklad taky kreatin monohydrat... Vela ludi ma pri jeho uzivani problemy s nafukovanim a hnackami. Raz som sa kvoli nemu skoro posral, ked som bol s priatelkou na rande Smile Aj preto ho uz nekupujem a z casu na cas siahnem po ethyl estere. A na kazdom doplnku mas napisane davkovanie. urcite nie je zdrave, aby sa to denne davkovanie nejako velmi prehanalo.
Návrat hore
Ali-G
Expert
Expert

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 13:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Grosay napísal:
Ali-G, nemas celkom pravdu. Niektore legalne veci maju aj vedlajsie ucinky, no neprejavuju sa u kazdych. Vezmi si napriklad taky kreatin monohydrat... Vela ludi ma pri jeho uzivani problemy s nafukovanim a hnackami. Raz som sa kvoli nemu skoro posral, ked som bol s priatelkou na rande Smile Aj preto ho uz nekupujem a z casu na cas siahnem po ethyl estere. A na kazdom doplnku mas napisane davkovanie. urcite nie je zdrave, aby sa to denne davkovanie nejako velmi prehanalo.
to je aj pravdepodobne preto ze kupujete lacne nekvalitne vyrobky. Ked ten kreatin zapachal tak to mas jasne ze bol nekvalitny. Lebo normalny kreatin nema ziadni zapach pokial je bez prichute. A z tych lacnych hluposti sa potom stavaju take veci.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
morfeusko
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 19.03.2008

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 13:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ali-G napísal:
to je aj pravdepodobne preto ze kupujete lacne nekvalitne vyrobky. Ked ten kreatin zapachal tak to mas jasne ze bol nekvalitny. Lebo normalny kreatin nema ziadni zapach pokial je bez prichute. A z tych lacnych hluposti sa potom stavaju take veci.
to nie je vzdy pravda ja som mal kvalitny kreatin nezapachal ale raz som ho zle zavrel a navlhol...a potom zacal...ale ziadne problemy som z neho nemal...takze to je dost individualne.Ale tiez sa radsej priklanam ku kvalite ako k nizkej cene....
Návrat hore
Grosay
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 14:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ali-G neblazni Very Happy zapachajuci ani vlhky kreatin som v zivote nemal. Ako som uz pisal- vela ludi ma s monohydratom take problemy. To, ze k nim nepatris,je k tvojmu dobru. Nekvalitny kreatin? No schvalne sem hod znacky, ktore pokladas za kvalitne.
Návrat hore
Lub0$
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 19:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako to tak citam, tak by som si to asi vzivote nekupil Cool
Návrat hore
curious
Light Star
Light Star

Založený: 04.04.2008

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 21:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

nepoužívam. zbytočne vyhodené peniaze za to...nechcem vyzerať ako nejaký napumpovaný vyhadzovač...radšej si poctivo zacvičím Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Grosay
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 21:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ludia,ziadne legalne doplnky z vas len tak nabuchane monstra nespravia... Asi si ani predstavit neviete,kolko driny je za vypracovanym telom. Nemam tym na mysli uzivatelov AS, ktory sa vymakaju za par mesiacov...

curious myslis, ze uzivatelia doplnkov si pri cviceni "valaju vajcia"?

Lub0$,drz sa kaliho rady.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: