|
| Pouzivate to? |
| Ano |
|
37% |
[ 10 ] |
| Nie |
|
29% |
[ 8 ] |
| Nie a ani nikdy nechcem....je to humus |
|
33% |
[ 9 ] |
|
| Celkom hlasov : 27 |
|
| Autor |
Správa |
Lub0$ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 722 Bydlisko: UK Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 419 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2008, 22:44 Predmet: |
|
|
Vedlajsie ucinky? Ano ma - budes z toho taky svalnaty, ze sa nebudes moct poskriabat za uchom!!!
Preco konkretne tieto? Vies, ake su najlepsie napoje? Predtreningove a potreningove! A popripade este pocas treningu. Spytaj sa uja Googla, co by v tom malo byt obsiahnute. Na tieto blbosti sa vykasli. Mas aspon zistene, co toto vobec obsahuje? Svaly ti porastu podla toho, ako sa budes k cviceniu stavat. Hadam si nemyslis, ze vdaka takymto zazracnym produktom budes svalnate hovado (nehovorim o AS). Inak, nejake produkty sa rozoberali aj v teme "posilovanie". Nemalo by byt toto tam?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

|
Zaslal: 14 Apr 2008, 22:46 Predmet: |
|
|
Ja so mdal iba ilustracny obrazok.
Vobec som nemal na mysli presne jeden druh.
edit/NEviem ci to malo byt v teme posilovanie, ale ja chcem vediet konretne nazory na pripravky. A nie nechcem byt ak osvalnate hovado.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

|
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2408
Zaslal: 15 Apr 2008, 8:03 Predmet: |
|
|
Ja neviem preco vsetci zaciatocnici (aj ked Lubos mozno nejsi ale posobis tak na mna) skor nez zacnu spekulovat nad tym ako budu cvicit atd sa skorej zaujimaju o rozne suplementy.
Tema sa nazyva Podpora svalov. Takze ked chces podporit svaly chod do posilovne tam makaj minimalne tu hodinu, dojdi domov a zozer celu chladnicku a zahlad to nejakymi zbytkami co najdes mozno niekde v spajzi. Potom svaly pomerne dost podporis.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

|
Zaslal: 15 Apr 2008, 21:24 Predmet: |
|
|
Grosay dik za clanok.
Ja som to neplanoval brat, lebo sa mi to zda prehnane drahe. A dost ludi som pocul, ako na to nadavaju, ze to nieje zdrave atd. dokonca mam spoluziaka, ktory marodoval cely skolsky rok, koli tomu, ze sa s tym napojom "predavkoval" a potom mal problemy.
Chcel som len vediet nazor ludi, ci to beru, poznam aj typkov co si sami pichaju injekcie s nejakym svinstvom pre svaly.
A ano so mzaciatocknik.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Joxxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1427 Bydlisko: C:/Slovensko/Vychod/.../ Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 23:42 Predmet: |
|
|
| Neviem či to je pravda ,ale počul som , že ak pri kreatíne nepiješ dostatok tekutín tak si mozes dokakať neviem čo...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Ali-G Expert

Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 163
Zaslal: 16 Apr 2008, 9:56 Predmet: |
|
|
| Lub0$ napísal: |
Grosay dik za clanok.
Ja som to neplanoval brat, lebo sa mi to zda prehnane drahe. A dost ludi som pocul, ako na to nadavaju, ze to nieje zdrave atd. dokonca mam spoluziaka, ktory marodoval cely skolsky rok, koli tomu, ze sa s tym napojom "predavkoval" a potom mal problemy.
Chcel som len vediet nazor ludi, ci to beru, poznam aj typkov co si sami pichaju injekcie s nejakym svinstvom pre svaly.
A ano so mzaciatocknik. |
tak toto su riadna hluposti predavkovat sa mohol task z AS Anabolickych Streroidov nie z doplnkov vizivi. Tie suplementy su uplne zdrave nemaju ziadne vedlajsie ucinky. Vsetko hadzete do jedneho vreca suplementy z AS potom to aj tak vyzera.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

|
Zaslal: 16 Apr 2008, 11:23 Predmet: |
|
|
| Ali-G napísal: |
tak toto su riadna hluposti predavkovat sa mohol task z AS Anabolickych Streroidov nie z doplnkov vizivi. Tie suplementy su uplne zdrave nemaju ziadne vedlajsie ucinky. Vsetko hadzete do jedneho vreca suplementy z AS potom to aj tak vyzera.  |
Ali-G, nemas celkom pravdu. Niektore legalne veci maju aj vedlajsie ucinky, no neprejavuju sa u kazdych. Vezmi si napriklad taky kreatin monohydrat... Vela ludi ma pri jeho uzivani problemy s nafukovanim a hnackami. Raz som sa kvoli nemu skoro posral, ked som bol s priatelkou na rande Aj preto ho uz nekupujem a z casu na cas siahnem po ethyl estere. A na kazdom doplnku mas napisane davkovanie. urcite nie je zdrave, aby sa to denne davkovanie nejako velmi prehanalo.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Ali-G Expert

Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 163
Zaslal: 16 Apr 2008, 13:29 Predmet: |
|
|
| Grosay napísal: |
Ali-G, nemas celkom pravdu. Niektore legalne veci maju aj vedlajsie ucinky, no neprejavuju sa u kazdych. Vezmi si napriklad taky kreatin monohydrat... Vela ludi ma pri jeho uzivani problemy s nafukovanim a hnackami. Raz som sa kvoli nemu skoro posral, ked som bol s priatelkou na rande Aj preto ho uz nekupujem a z casu na cas siahnem po ethyl estere. A na kazdom doplnku mas napisane davkovanie. urcite nie je zdrave, aby sa to denne davkovanie nejako velmi prehanalo. |
to je aj pravdepodobne preto ze kupujete lacne nekvalitne vyrobky. Ked ten kreatin zapachal tak to mas jasne ze bol nekvalitny. Lebo normalny kreatin nema ziadni zapach pokial je bez prichute. A z tych lacnych hluposti sa potom stavaju take veci.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
morfeusko Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2008 Príspevky: 92 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2008, 13:37 Predmet: |
|
|
| Ali-G napísal: |
| to je aj pravdepodobne preto ze kupujete lacne nekvalitne vyrobky. Ked ten kreatin zapachal tak to mas jasne ze bol nekvalitny. Lebo normalny kreatin nema ziadni zapach pokial je bez prichute. A z tych lacnych hluposti sa potom stavaju take veci. |
to nie je vzdy pravda ja som mal kvalitny kreatin nezapachal ale raz som ho zle zavrel a navlhol...a potom zacal...ale ziadne problemy som z neho nemal...takze to je dost individualne.Ale tiez sa radsej priklanam ku kvalite ako k nizkej cene....
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

|
Zaslal: 16 Apr 2008, 14:50 Predmet: |
|
|
Ali-G neblazni zapachajuci ani vlhky kreatin som v zivote nemal. Ako som uz pisal- vela ludi ma s monohydratom take problemy. To, ze k nim nepatris,je k tvojmu dobru. Nekvalitny kreatin? No schvalne sem hod znacky, ktore pokladas za kvalitne.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

|
Zaslal: 16 Apr 2008, 19:27 Predmet: |
|
|
Ako to tak citam, tak by som si to asi vzivote nekupil
|
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2008, 21:04 Predmet: |
|
|
nepoužívam. zbytočne vyhodené peniaze za to...nechcem vyzerať ako nejaký napumpovaný vyhadzovač...radšej si poctivo zacvičím
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

|
Zaslal: 16 Apr 2008, 21:30 Predmet: |
|
|
Ludia,ziadne legalne doplnky z vas len tak nabuchane monstra nespravia... Asi si ani predstavit neviete,kolko driny je za vypracovanym telom. Nemam tym na mysli uzivatelov AS, ktory sa vymakaju za par mesiacov...
curious myslis, ze uzivatelia doplnkov si pri cviceni "valaju vajcia"?
Lub0$,drz sa kaliho rady.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|