|
|
|
| Autor |
Správa |
Tempus7 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 361 Bydlisko: Havaj Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 14:52 Predmet: |
|
|
Neviem či si pamätáte, ale naša stanová skupina mala minulý rok takú žlto-modrú vlajku, mali sme ju zavesenú na nejakých papekoch a priviazanú tými červenými páskami . Tento rok budeme robiť to isté, veľa ľudí nás kvôli tomu pochválilo, lebo sme slúžili ako orientačný bod....
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Eritrea Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 390 Bydlisko: Sabinov/Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 15 Júl 2008, 12:33 Predmet: |
|
|
no ja sa tiez chystam tohto roku po pryv krat..ako dobrovolnik.:)tak uvidime ako to dopadne.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2831 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 13:49 Predmet: |
|
|
to pocasie nevypada moc dobre, ale uz mam nacapovany liter spisskych dobrot, tak nech si robi co chce, ja sa bavim
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Medium Star

|
Zaslal: 17 Júl 2008, 14:37 Predmet: |
|
|
Za chvíľu tam už frčím, len to počasie , ale zase tí ľudia
//šupa, tentoraz prišli aj hedlajneri
počasie až na štvrtkovú noc pomerne dobré, škoda že to skončilo tak rýchlo, zdalo sa mi že na Pendulum DJs som bol ako naturál v menšine...
Len sa cítim akosi vymleto, ale to časom prejde, ved to k tomu patrí...
O rok repete
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2831 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2008, 22:44 Predmet: |
|
|
ja chcem ist naspat
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Robbie42 Star

Stav:  Založený: 17.12.2005 Príspevky: 527
Zaslal: 20 Júl 2008, 23:18 Predmet: |
|
|
Tak vam vsetkym zavidim co ste tam boli...
Napiste nejake dojmy, naj skupiny a tak...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Saq.utd Star

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 601
Zaslal: 21 Júl 2008, 10:32 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
ja chcem ist naspat  |
na pagače
|
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 21 Júl 2008, 21:43 Predmet: |
|
|
bolo tam v pohode , bolo dosť teplúčko v sob, celý deň sme s kamarátkou behali. večer sme vždy zakotvili v kine . dosť v pohode boli Editors(dúfam, že sa to tak píše) a dosť dobré boli aj SRB - Vrelo. pozerali sme sa na tancujúcich pohoďákov v nay stane. no proste pohoda, ale na budúci rok idem aj na hodokvas. chýbalo mi tam ska.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Medium Star

|
Zaslal: 22 Júl 2008, 11:59 Predmet: |
|
|
| Robbie42 napísal: |
Tak vam vsetkym zavidim co ste tam boli...
Napiste nejake dojmy, naj skupiny a tak... |
Takže
Prvé čo nás zarazilo, bol vchod, poslali nás o 2.5 Km dalej
štandartné robenie si prče z SBS...."čo tam máte? gulomet!, neserte ma, a ty, ja granáty, Rozbaliť a užaj!
Pre mňa naj: vo štvrtok bola žúrka v stanovom mestečku, blato, blato, blato...ale aj tak zábava
Piatok, ťažšké vstávanie, spolubývajúci sa veselili až do rána a naši stanový susedia neboli veľmi nadšení , cez noc postavili vlajku, neviem ako sa im to podarilo, ale pár krát utekali pred SBS...
V piatok sme išli na PPE, potom sme len pili...a odrazu je Fatboy slim-bol dobrý, zabával, ale aj tak som mal pocit že to mohlo byť ešte lepšie...
Mr. oizo sa prekrýval s fatboy slimom, , aj on bol cool
Mali sme stan nedaleko O2 arény, tak som celú noc počúval len DnB, Jungle, techno, alebo čo to bolo
Sobotu sme zase len prepili a zabávali sa so susedmi +niake kapelky, až prišla DnB noc plná zábavy a tancu=brutálne nedelné ráno, ked som od vyčerpania nemohol produkovať zmyslu plné vety a kríval som...
Už sa strašne teším na 2009
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Eritrea Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 390 Bydlisko: Sabinov/Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 23 Júl 2008, 13:20 Predmet: |
|
|
ja som bola ako upratovacia cata. heh ked ste videli nikede reflexne vesty a zelene tricka Mladych zelenych tak to sme boli my. tiez som bola hned v A sektore pri O2 stane..
no ale uzili sme si to tam..kapelky paradneeee...stihla som vsetko co som chcela..este aj sme makali ..a potom spanok samozrejme lebo rano vstavat .
trochu spaleny ksicht ale to vsetci. a koooopec muziky a akcii ...horalky za 5 sk..a studenaa sprcha po polemicu.:)bunjii a toi toiky. ..a k tomu tie sprchyy a kopecstankov s etno vecicakmi..nabity program ... PPE bol skvely..aj fatboy slim. proste odporucam vrelo vsetkymm.aj z daleka ta cesta sa oplati:)) vidime sa na BP 2009
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1297 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 13:10 Predmet: |
|
|
huhu no ja som bol zasa vo Frisbee cate ked ste ju registrovali zonu sme mali hned vedla bungee a horalkami za 5sk ale pobehovali sme aj v dave to copate som bol ja a daku hostesku som trafil diskom do hlavi tak ked si tu tak sorry .
| Tempus7 napísal: |
Neviem či si pamätáte, ale naša stanová skupina mala minulý rok takú žlto-modrú vlajku, mali sme ju zavesenú na nejakých papekoch a priviazanú tými červenými páskami . Tento rok budeme robiť to isté, veľa ľudí nás kvôli tomu pochválilo, lebo sme slúžili ako orientačný bod....  |
nemali ste to tento rok v noci zo stvrtka na piatok pri tom bufete z ciganskou za 120sk proste vlajka na 4 papekoch priviazane toucervenou bielou cestarskou foliou a pod tou vlajkou jeden stan
BTW ja som vyhral cenu o najmansi stan
No a pohoda bola fasa, ako ja som skor rokovo ladenyclovek a kapely mi moc nesedeli az na paru a uncle ale bavil som sa jak drak fasa ludia fasa nalada hehe orok urcite znova
ako toto video svedci oucasti http://youtube.com/watch?v=u-EtY1bhIQU vsimajte to mestecko stanove huhu jaj fasa to bolo
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Medium Star

|
Zaslal: 26 Júl 2008, 15:12 Predmet: |
|
|
| Runes napísal: |
nemali ste to tento rok v noci zo stvrtka na piatok pri tom bufete z ciganskou za 120sk proste vlajka na 4 papekoch priviazane toucervenou bielou cestarskou foliou a pod tou vlajkou jeden stan |
Jasné že sme to boli my, pamätáš si tam na niekoho?
A v tom lietadle som letel minulý rok...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Eritrea Medium Star

|
Zaslal: 26 Júl 2008, 15:27 Predmet: |
|
|
heh horalkyy som vnimala boli najlacnejsim jedlom na celej pohode. ale frisbee stanokk ani nie. a to som mala stanoviste vedla bunjiii .
najmensi stan ? ..ja som mala klasicky A cko. asi jedina v stanovom mestecku ..som myslelal ze som z doby ladovej. a stale mi ktosi kradol koliky.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1297 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 20:53 Predmet: |
|
|
| Eritrea napísal: |
heh horalkyy som vnimala boli najlacnejsim jedlom na celej pohode. ale frisbee stanokk ani nie. a to som mala stanoviste vedla bunjiii .
najmensi stan ? ..ja som mala klasicky A cko. asi jedina v stanovom mestecku ..som myslelal ze som z doby ladovej. a stale mi ktosi kradol koliky. |
lol si tam nevidela magorov z lietajucimi taniermi heh to je zle sak tuna fotos in link http://picasaweb.google.com/zelenka.martin/Pohoda2008
a acko stan taky oranzovi ??? bo ten si pamatam
a moj stan tuna to mnale cudo vlavo http://picasaweb.google.com/zelenka.martin/Pohoda2008/photo#5226200076226023506 bolo to v nom strasne uzasne tu prvu noc lebo asi 50 ludi pocas mojho spanku prislo zacalo buchat na stan a heeeej v tej jaskini dakto je alebo ueeeej ot je ako ulita pripadne som miloval zilinu a nitru ty chodili v noci a ZILINAAAAAAA pripadne NITRAAAAAAA a cakali kto sa 1 ozve kam maju ist. Alebo ten chmulo co rano o 5 chodil do stanov a "nemate brzdu ??? kupim brzduuu" nebit hore tak ho zahlusim
JOU a chalnov si tam pamatam len tak dako ze tam lezali sme sa smiali bo vas tam bolo asi 8 a jeden stan tak sme rozmyslali ci sa tam zmeestite
EDIT: a nas stanok bol v piatok tak dost vzadu bola tam len biela oktavka na ktorej boli plagaty a v sobotu sme mali normalne predajny stanok hned vedla balonov sak ked chalani poslu fotky tak zverejnim bo ja osm fotil len freestyle
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Medium Star

|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|