Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

POHODA FESTIVAL 2008
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Tempus7
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 05.04.2008

PríspevokZaslal: 14 Júl 2008, 14:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Neviem či si pamätáte, ale naša stanová skupina mala minulý rok takú žlto-modrú vlajku, mali sme ju zavesenú na nejakých papekoch a priviazanú tými červenými páskami Very Happy . Tento rok budeme robiť to isté, veľa ľudí nás kvôli tomu pochválilo, lebo sme slúžili ako orientačný bod.... Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Eritrea
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 24.07.2007

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 12:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja sa tiez chystam tohto roku po pryv krat..ako dobrovolnik.:)tak uvidime ako to dopadne.Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Holubar
Guru
Guru

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 17 Júl 2008, 13:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

to pocasie nevypada moc dobre, ale uz mam nacapovany liter spisskych dobrot, tak nech si robi co chce, ja sa bavim
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Tempus7
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 17 Júl 2008, 14:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Za chvíľu tam už frčím, len to počasie Sad, ale zase tí ľudia Very Happy

//šupa, tentoraz prišli aj hedlajneri Very Happy
počasie až na štvrtkovú noc pomerne dobré, škoda že to skončilo tak rýchlo, zdalo sa mi že na Pendulum DJs som bol ako naturál v menšine... Very Happy
Len sa cítim akosi vymleto, ale to časom prejde, ved to k tomu patrí... Very Happy
O rok repete Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Holubar
Guru
Guru

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 20 Júl 2008, 22:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja chcem ist naspat Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Robbie42
Star
Star

Založený: 17.12.2005

PríspevokZaslal: 20 Júl 2008, 23:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak vam vsetkym zavidim co ste tam boli... Sad
Napiste nejake dojmy, naj skupiny a tak...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Saq.utd
Star
Star

Založený: 01.11.2004

PríspevokZaslal: 21 Júl 2008, 10:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Holubar napísal:
ja chcem ist naspat Sad
na pagače
Návrat hore
in your world
Light Star
Light Star

Založený: 25.04.2008

PríspevokZaslal: 21 Júl 2008, 21:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

bolo tam v pohode Laughing , bolo dosť teplúčko v sob, celý deň sme s kamarátkou behali. večer sme vždy zakotvili v kine Wink . dosť v pohode boli Editors(dúfam, že sa to tak píše) a dosť dobré boli aj SRB - Vrelo. pozerali sme sa na tancujúcich pohoďákov v nay stane. no proste pohoda, ale na budúci rok idem aj na hodokvas. chýbalo mi tam ska. Sad
Návrat hore
Tempus7
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 22 Júl 2008, 11:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Robbie42 napísal:
Tak vam vsetkym zavidim co ste tam boli... Sad
Napiste nejake dojmy, naj skupiny a tak...
Takže
Prvé čo nás zarazilo, bol vchod, poslali nás o 2.5 Km dalej
štandartné robenie si prče z SBS...."čo tam máte? gulomet!, neserte ma, a ty, ja granáty, Rozbaliť a užaj! Laughing

Pre mňa naj: vo štvrtok bola žúrka v stanovom mestečku, blato, blato, blato...ale aj tak zábava
Piatok, ťažšké vstávanie, spolubývajúci sa veselili až do rána a naši stanový susedia neboli veľmi nadšení Very Happy , cez noc postavili vlajku, neviem ako sa im to podarilo, ale pár krát utekali pred SBS... Laughing
V piatok sme išli na PPE, potom sme len pili...a odrazu je Fatboy slim-bol dobrý, zabával, ale aj tak som mal pocit že to mohlo byť ešte lepšie...
Mr. oizo sa prekrýval s fatboy slimom, Question, aj on bol cool
Mali sme stan nedaleko O2 arény, tak som celú noc počúval len DnB, Jungle, techno, alebo čo to bolo Very Happy
Sobotu sme zase len prepili a zabávali sa so susedmi +niake kapelky, až prišla DnB noc plná zábavy a tancu=brutálne nedelné ráno, ked som od vyčerpania nemohol produkovať zmyslu plné vety a kríval som...

Už sa strašne teším na 2009
Návrat hore
Eritrea
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 23 Júl 2008, 13:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som bola ako upratovacia cata.Very Happy heh ked ste videli nikede reflexne vesty a zelene tricka Mladych zelenych tak to sme boli my.Very Happy tiez som bola hned v A sektore pri O2 stane..
no ale uzili sme si to tam..kapelky paradneeee...stihla som vsetko co som chcela..este aj sme makali ..a potom spanok samozrejme lebo rano vstavat .Very Happy
trochu spaleny ksicht ale to vsetci.Very Happy a koooopec muziky a akcii ...horalky za 5 sk..a studenaa sprcha po polemicu.:)bunjii a toi toiky.Smile..a k tomu tie sprchyy a kopecstankov s etno vecicakmi..nabity program ... PPE bol skvely..aj fatboy slim.Smile proste odporucam vrelo vsetkymm.aj z daleka ta cesta sa oplati:)) vidime sa na BP 2009
Návrat hore
Runes
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 26 Júl 2008, 13:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

huhu no ja som bol zasa vo Frisbee cate ked ste ju registrovali zonu sme mali hned vedla bungee a horalkami za 5sk ale pobehovali sme aj v dave Very Happy to copate som bol ja Razz a daku hostesku som trafil diskom do hlavi tak ked si tu tak sorry Smile .
Tempus7 napísal:
Neviem či si pamätáte, ale naša stanová skupina mala minulý rok takú žlto-modrú vlajku, mali sme ju zavesenú na nejakých papekoch a priviazanú tými červenými páskami Very Happy . Tento rok budeme robiť to isté, veľa ľudí nás kvôli tomu pochválilo, lebo sme slúžili ako orientačný bod.... Laughing
nemali ste to tento rok v noci zo stvrtka na piatok pri tom bufete z ciganskou za 120sk Very Happy proste vlajka na 4 papekoch priviazane toucervenou bielou cestarskou foliou a pod tou vlajkou jeden stan
BTW ja som vyhral cenu o najmansi stan

No a pohoda bola fasa, ako ja som skor rokovo ladenyclovek a kapely mi moc nesedeli az na paru a uncle ale bavil som sa jak drak fasa ludia fasa nalada hehe orok urcite znova Razz

ako toto video svedci oucasti http://youtube.com/watch?v=u-EtY1bhIQU vsimajte to mestecko stanove huhu jaj fasa to bolo
Návrat hore
Tempus7
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 26 Júl 2008, 15:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Runes napísal:
nemali ste to tento rok v noci zo stvrtka na piatok pri tom bufete z ciganskou za 120sk Very Happy proste vlajka na 4 papekoch priviazane toucervenou bielou cestarskou foliou a pod tou vlajkou jeden stan
Jasné že sme to boli my, pamätáš si tam na niekoho? Very Happy

A v tom lietadle som letel minulý rok... Cool Very Happy
Návrat hore
Eritrea
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 26 Júl 2008, 15:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

heh horalkyy som vnimala Very Happy boli najlacnejsim jedlom na celej pohode.Very Happy ale frisbee stanokk ani nie.Very Happy a to som mala stanoviste vedla bunjiii .Smile
najmensi stan ? ..ja som mala klasicky A cko.Very Happy asi jedina v stanovom mestecku ..som myslelal ze som z doby ladovej.Smile a stale mi ktosi kradol koliky.Very Happy
Návrat hore
Runes
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 26 Júl 2008, 20:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Eritrea napísal:
heh horalkyy som vnimala Very Happy boli najlacnejsim jedlom na celej pohode.Very Happy ale frisbee stanokk ani nie.Very Happy a to som mala stanoviste vedla bunjiii .Smile
najmensi stan ? ..ja som mala klasicky A cko.Very Happy asi jedina v stanovom mestecku ..som myslelal ze som z doby ladovej.Smile a stale mi ktosi kradol koliky.Very Happy
lol si tam nevidela magorov z lietajucimi taniermi Smile heh to je zle sak tuna fotos in link http://picasaweb.google.com/zelenka.martin/Pohoda2008
a acko stan taky oranzovi ??? Very Happy bo ten si pamatam
a moj stan tuna to mnale cudo vlavo http://picasaweb.google.com/zelenka.martin/Pohoda2008/photo#5226200076226023506 bolo to v nom strasne uzasne tu prvu noc lebo asi 50 ludi pocas mojho spanku prislo zacalo buchat na stan a heeeej v tej jaskini dakto je alebo ueeeej ot je ako ulita Very Happy pripadne som miloval zilinu a nitru ty chodili v noci a ZILINAAAAAAA pripadne NITRAAAAAAA a cakali kto sa 1 ozve kam maju ist. Alebo ten chmulo co rano o 5 chodil do stanov a "nemate brzdu ??? kupim brzduuu" nebit hore tak ho zahlusim Smile

JOU a chalnov si tam pamatam len tak dako ze tam lezali Very Happy sme sa smiali bo vas tam bolo asi 8 a jeden stan tak sme rozmyslali ci sa tam zmeestite Very Happy

EDIT: a nas stanok bol v piatok tak dost vzadu bola tam len biela oktavka na ktorej boli plagaty a v sobotu sme mali normalne predajny stanok hned vedla balonov sak ked chalani poslu fotky tak zverejnim Smile bo ja osm fotil len freestyle
Návrat hore
Tempus7
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 26 Júl 2008, 22:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ale nie, na ten stan sme boli "len" 6 Very Happy
Sme tam robili strašný bordel
Tu kvádru sme si "požičali" z toho oplotenia Very Happy

DSC00420.JPG
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  73.26 kB
 Rozlíšenie:  640x480
 Prezretá:  19 krát

DSC00420.JPG

DSC00438.JPG
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  68.85 kB
 Rozlíšenie:  640x480
 Prezretá:  21 krát

DSC00438.JPG

Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: