Napiste nejake dojmy, naj skupiny a tak...
POHODA FESTIVAL 2008
-
in your world
Light Star
bolo tam v pohode
, bolo dosť teplúčko v sob, celý deň sme s kamarátkou behali. večer sme vždy zakotvili v kine
. dosť v pohode boli Editors(dúfam, že sa to tak píše) a dosť dobré boli aj SRB - Vrelo. pozerali sme sa na tancujúcich pohoďákov v nay stane. no proste pohoda, ale na budúci rok idem aj na hodokvas. chýbalo mi tam ska. 
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
TakžeRobbie42 napísal:Tak vam vsetkym zavidim co ste tam boli...![]()
Napiste nejake dojmy, naj skupiny a tak...
Prvé čo nás zarazilo, bol vchod, poslali nás o 2.5 Km dalej
štandartné robenie si prče z SBS...."čo tam máte? gulomet!, neserte ma, a ty, ja granáty, Rozbaliť a užaj!
Pre mňa naj: vo štvrtok bola žúrka v stanovom mestečku, blato, blato, blato...ale aj tak zábava
Piatok, ťažšké vstávanie, spolubývajúci sa veselili až do rána a naši stanový susedia neboli veľmi nadšení
V piatok sme išli na PPE, potom sme len pili...a odrazu je Fatboy slim-bol dobrý, zabával, ale aj tak som mal pocit že to mohlo byť ešte lepšie...
Mr. oizo sa prekrýval s fatboy slimom,
Mali sme stan nedaleko O2 arény, tak som celú noc počúval len DnB, Jungle, techno, alebo čo to bolo
Sobotu sme zase len prepili a zabávali sa so susedmi +niake kapelky, až prišla DnB noc plná zábavy a tancu=brutálne nedelné ráno, ked som od vyčerpania nemohol produkovať zmyslu plné vety a kríval som...
Už sa strašne teším na 2009
-
Eritrea
Star
ja som bola ako upratovacia cata.
heh ked ste videli nikede reflexne vesty a zelene tricka Mladych zelenych tak to sme boli my.
tiez som bola hned v A sektore pri O2 stane..
no ale uzili sme si to tam..kapelky paradneeee...stihla som vsetko co som chcela..este aj sme makali ..a potom spanok samozrejme lebo rano vstavat .
trochu spaleny ksicht ale to vsetci.
a koooopec muziky a akcii ...horalky za 5 sk..a studenaa sprcha po polemicu.:)bunjii a toi toiky.
..a k tomu tie sprchyy a kopecstankov s etno vecicakmi..nabity program ... PPE bol skvely..aj fatboy slim.
proste odporucam vrelo vsetkymm.aj z daleka ta cesta sa oplati:)) vidime sa na BP 2009
no ale uzili sme si to tam..kapelky paradneeee...stihla som vsetko co som chcela..este aj sme makali ..a potom spanok samozrejme lebo rano vstavat .
trochu spaleny ksicht ale to vsetci.
-
Runes
Addict
huhu no ja som bol zasa vo Frisbee cate ked ste ju registrovali zonu sme mali hned vedla bungee a horalkami za 5sk ale pobehovali sme aj v dave
to copate som bol ja
a daku hostesku som trafil diskom do hlavi tak ked si tu tak sorry
.
proste vlajka na 4 papekoch priviazane toucervenou bielou cestarskou foliou a pod tou vlajkou jeden stan
BTW ja som vyhral cenu o najmansi stan
No a pohoda bola fasa, ako ja som skor rokovo ladenyclovek a kapely mi moc nesedeli az na paru a uncle ale bavil som sa jak drak fasa ludia fasa nalada hehe orok urcite znova
ako toto video svedci oucasti vsimajte to mestecko stanove huhu jaj fasa to bolo
nemali ste to tento rok v noci zo stvrtka na piatok pri tom bufete z ciganskou za 120skTempus7 napísal:Neviem či si pamätáte, ale naša stanová skupina mala minulý rok takú žlto-modrú vlajku, mali sme ju zavesenú na nejakých papekoch a priviazanú tými červenými páskami. Tento rok budeme robiť to isté, veľa ľudí nás kvôli tomu pochválilo, lebo sme slúžili ako orientačný bod....
BTW ja som vyhral cenu o najmansi stan
No a pohoda bola fasa, ako ja som skor rokovo ladenyclovek a kapely mi moc nesedeli az na paru a uncle ale bavil som sa jak drak fasa ludia fasa nalada hehe orok urcite znova
ako toto video svedci oucasti vsimajte to mestecko stanove huhu jaj fasa to bolo
-
Runes
Addict
lol si tam nevidela magorov z lietajucimi taniermiEritrea napísal:heh horalkyy som vnimalaboli najlacnejsim jedlom na celej pohode.
ale frisbee stanokk ani nie.
a to som mala stanoviste vedla bunjiii .
najmensi stan ? ..ja som mala klasicky A cko.asi jedina v stanovom mestecku ..som myslelal ze som z doby ladovej.
a stale mi ktosi kradol koliky.
a acko stan taky oranzovi ???
a moj stan tuna to mnale cudo vlavo http://picasaweb.google.com/zelenka.mar ... 6226023506 bolo to v nom strasne uzasne tu prvu noc lebo asi 50 ludi pocas mojho spanku prislo zacalo buchat na stan a heeeej v tej jaskini dakto je alebo ueeeej ot je ako ulita
JOU a chalnov si tam pamatam len tak dako ze tam lezali
EDIT: a nas stanok bol v piatok tak dost vzadu bola tam len biela oktavka na ktorej boli plagaty a v sobotu sme mali normalne predajny stanok hned vedla balonov sak ked chalani poslu fotky tak zverejnim
-
Eritrea
Star
sak moreee moj stan vidno hned na 3 fotkee.
taky zeleny A cko ..a na nom sacok.:Da moje nohy vonkuuuu.
:D: to vy ste si furt okolo hadazli frisbee? som vas pozorovlaa a par krat skoro ste spadli na moj staN:D HALuzzz
ti z nitri boli hned pri mne.
a vyvreskovali v stvrtok vecer..ze nitraaaa..potom po pripade zenyyy ..chcem zenu na sex.
radsej som ostala v stane .kedze som tam bola sama.
ti z nitri boli hned pri mne.
-
Runes
Addict
jak skoro spadli ani nahodouEritrea napísal:sak moreee moj stan vidno hned na 3 fotkee.taky zeleny A cko ..a na nom sacok.:Da moje nohy vonkuuuu.
:D: to vy ste si furt okolo hadazli frisbee? som vas pozorovlaa a par krat skoro ste spadli na moj staN:D HALuzzz
ti z nitri boli hned pri mne.a vyvreskovali v stvrtok vecer..ze nitraaaa..potom po pripade zenyyy ..chcem zenu na sex.
radsej som ostala v stane .kedze som tam bola sama.