POHODA FESTIVAL 2008

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Tak vam vsetkym zavidim co ste tam boli... :(
Napiste nejake dojmy, naj skupiny a tak...
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

Holubar napísal:ja chcem ist naspat :(
na pagače
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

bolo tam v pohode :lol: , bolo dosť teplúčko v sob, celý deň sme s kamarátkou behali. večer sme vždy zakotvili v kine :wink: . dosť v pohode boli Editors(dúfam, že sa to tak píše) a dosť dobré boli aj SRB - Vrelo. pozerali sme sa na tancujúcich pohoďákov v nay stane. no proste pohoda, ale na budúci rok idem aj na hodokvas. chýbalo mi tam ska. :(
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Robbie42 napísal:Tak vam vsetkym zavidim co ste tam boli... :(
Napiste nejake dojmy, naj skupiny a tak...
Takže
Prvé čo nás zarazilo, bol vchod, poslali nás o 2.5 Km dalej
štandartné robenie si prče z SBS...."čo tam máte? gulomet!, neserte ma, a ty, ja granáty, Rozbaliť a užaj! :lol:

Pre mňa naj: vo štvrtok bola žúrka v stanovom mestečku, blato, blato, blato...ale aj tak zábava
Piatok, ťažšké vstávanie, spolubývajúci sa veselili až do rána a naši stanový susedia neboli veľmi nadšení :D , cez noc postavili vlajku, neviem ako sa im to podarilo, ale pár krát utekali pred SBS... :lol:
V piatok sme išli na PPE, potom sme len pili...a odrazu je Fatboy slim-bol dobrý, zabával, ale aj tak som mal pocit že to mohlo byť ešte lepšie...
Mr. oizo sa prekrýval s fatboy slimom, :?:, aj on bol cool
Mali sme stan nedaleko O2 arény, tak som celú noc počúval len DnB, Jungle, techno, alebo čo to bolo :D
Sobotu sme zase len prepili a zabávali sa so susedmi +niake kapelky, až prišla DnB noc plná zábavy a tancu=brutálne nedelné ráno, ked som od vyčerpania nemohol produkovať zmyslu plné vety a kríval som...

Už sa strašne teším na 2009
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ja som bola ako upratovacia cata.:D heh ked ste videli nikede reflexne vesty a zelene tricka Mladych zelenych tak to sme boli my.:D tiez som bola hned v A sektore pri O2 stane..
no ale uzili sme si to tam..kapelky paradneeee...stihla som vsetko co som chcela..este aj sme makali ..a potom spanok samozrejme lebo rano vstavat .:D
trochu spaleny ksicht ale to vsetci.:D a koooopec muziky a akcii ...horalky za 5 sk..a studenaa sprcha po polemicu.:)bunjii a toi toiky.:)..a k tomu tie sprchyy a kopecstankov s etno vecicakmi..nabity program ... PPE bol skvely..aj fatboy slim.:) proste odporucam vrelo vsetkymm.aj z daleka ta cesta sa oplati:)) vidime sa na BP 2009
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huhu no ja som bol zasa vo Frisbee cate ked ste ju registrovali zonu sme mali hned vedla bungee a horalkami za 5sk ale pobehovali sme aj v dave :-D to copate som bol ja :-P a daku hostesku som trafil diskom do hlavi tak ked si tu tak sorry :-) .
Tempus7 napísal:Neviem či si pamätáte, ale naša stanová skupina mala minulý rok takú žlto-modrú vlajku, mali sme ju zavesenú na nejakých papekoch a priviazanú tými červenými páskami :D . Tento rok budeme robiť to isté, veľa ľudí nás kvôli tomu pochválilo, lebo sme slúžili ako orientačný bod.... :lol:
nemali ste to tento rok v noci zo stvrtka na piatok pri tom bufete z ciganskou za 120sk :-D proste vlajka na 4 papekoch priviazane toucervenou bielou cestarskou foliou a pod tou vlajkou jeden stan
BTW ja som vyhral cenu o najmansi stan

No a pohoda bola fasa, ako ja som skor rokovo ladenyclovek a kapely mi moc nesedeli az na paru a uncle ale bavil som sa jak drak fasa ludia fasa nalada hehe orok urcite znova :-P

ako toto video svedci oucasti vsimajte to mestecko stanove huhu jaj fasa to bolo
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:nemali ste to tento rok v noci zo stvrtka na piatok pri tom bufete z ciganskou za 120sk :-D proste vlajka na 4 papekoch priviazane toucervenou bielou cestarskou foliou a pod tou vlajkou jeden stan
Jasné že sme to boli my, pamätáš si tam na niekoho? :D

A v tom lietadle som letel minulý rok... 8) :D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

heh horalkyy som vnimala :D boli najlacnejsim jedlom na celej pohode.:D ale frisbee stanokk ani nie.:D a to som mala stanoviste vedla bunjiii .:)
najmensi stan ? ..ja som mala klasicky A cko.:D asi jedina v stanovom mestecku ..som myslelal ze som z doby ladovej.:) a stale mi ktosi kradol koliky.:D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Eritrea napísal:heh horalkyy som vnimala :D boli najlacnejsim jedlom na celej pohode.:D ale frisbee stanokk ani nie.:D a to som mala stanoviste vedla bunjiii .:)
najmensi stan ? ..ja som mala klasicky A cko.:D asi jedina v stanovom mestecku ..som myslelal ze som z doby ladovej.:) a stale mi ktosi kradol koliky.:D
lol si tam nevidela magorov z lietajucimi taniermi :-) heh to je zle sak tuna fotos in link http://picasaweb.google.com/zelenka.martin/Pohoda2008
a acko stan taky oranzovi ??? :-D bo ten si pamatam
a moj stan tuna to mnale cudo vlavo http://picasaweb.google.com/zelenka.mar ... 6226023506 bolo to v nom strasne uzasne tu prvu noc lebo asi 50 ludi pocas mojho spanku prislo zacalo buchat na stan a heeeej v tej jaskini dakto je alebo ueeeej ot je ako ulita :-D pripadne som miloval zilinu a nitru ty chodili v noci a ZILINAAAAAAA pripadne NITRAAAAAAA a cakali kto sa 1 ozve kam maju ist. Alebo ten chmulo co rano o 5 chodil do stanov a "nemate brzdu ??? kupim brzduuu" nebit hore tak ho zahlusim :-)

JOU a chalnov si tam pamatam len tak dako ze tam lezali :-D sme sa smiali bo vas tam bolo asi 8 a jeden stan tak sme rozmyslali ci sa tam zmeestite :-D

EDIT: a nas stanok bol v piatok tak dost vzadu bola tam len biela oktavka na ktorej boli plagaty a v sobotu sme mali normalne predajny stanok hned vedla balonov sak ked chalani poslu fotky tak zverejnim :-) bo ja osm fotil len freestyle
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ale nie, na ten stan sme boli "len" 6 :D
Sme tam robili strašný bordel
Tu kvádru sme si "požičali" z toho oplotenia :D
Prílohy
DSC00438.JPG
DSC00420.JPG
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

sak moreee moj stan vidno hned na 3 fotkee.:D taky zeleny A cko ..a na nom sacok.:Da moje nohy vonkuuuu.:D:D: to vy ste si furt okolo hadazli frisbee? som vas pozorovlaa a par krat skoro ste spadli na moj staN:D HALuzzz

ti z nitri boli hned pri mne.:D a vyvreskovali v stvrtok vecer..ze nitraaaa..potom po pripade zenyyy ..chcem zenu na sex.:D radsej som ostala v stane .kedze som tam bola sama.:D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Eritrea napísal:sak moreee moj stan vidno hned na 3 fotkee.:D taky zeleny A cko ..a na nom sacok.:Da moje nohy vonkuuuu.:D:D: to vy ste si furt okolo hadazli frisbee? som vas pozorovlaa a par krat skoro ste spadli na moj staN:D HALuzzz

ti z nitri boli hned pri mne.:D a vyvreskovali v stvrtok vecer..ze nitraaaa..potom po pripade zenyyy ..chcem zenu na sex.:D radsej som ostala v stane .kedze som tam bola sama.:D
jak skoro spadli ani nahodou :-D ako priznavam jak tam bolo mokro bolo to vtipne ale ked to lietalo na stany, tak naschval :-) hehe sak v piatok rano sme to do stanu vedla teba furt hadzali tam boli dake 2 baby :twisted: a ty sulinovci ne ze vecer ale celu noc vykrikovali, este stastie ze sme sa v piatok konecne prestahovali dovnutra heh bo blbci organizatori nam nedali zlte pasky hlavne ze sme boli pracovne tam
Napísať odpoveď