|
| Autor |
Správa |
Metalista90 Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2008 Príspevky: 70 Bydlisko: Kanianka Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 10:56 Predmet: Pokazena chladnicka |
|
|
Dnes otvoril chladnicku a vobec nechladi. Sviety aj som nastavil najvacsi vykon ale nechladi..a uz sa pekne zacinaju potraviny kazit.
Je to nejake Whirpoolka stara mozno 6 rokov ale v uplne dobrom stave... co tam mohlo odist??? Skusal som aj merat napatie v zasuvke vsetko vyzera ok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Online Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.06.2007 Príspevky: 444 Bydlisko: Ikarus 280.87 Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 10:59 Predmet: |
|
|
| Lol, vôbec si zapojil do zástrčky? Ale nie, len srandujem. Nó ale že tebe nejde chladnička tak čo my stým? Tu nie je pozáručný servis. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 11:21 Predmet: |
|
|
| Pravdepodobne uz zle tesnila a v tomto letnom obdobi to uz nezvladla chladiaca jednotka, vymena moze byt draha, ale radsej sa spytaj a potom sa mozes rozhodnut ci nebude lepsie kupit novu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Syfon Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2005 Príspevky: 501 Bydlisko: Vedľa BB :) Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 12:13 Predmet: |
|
|
| Kompresor funguje? pocujes ho? alebo je ticho? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Metalista90 Zablokovaný

|
Zaslal: 05 Júl 2008, 12:18 Predmet: |
|
|
Kompresor je ticho.
Akoze mna vistiera kvoli tomu ,ze rodicia su odcestovany.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1249 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 14:10 Predmet: |
|
|
Taka oprava chladnicky sa v dnesnej dobe neoplati.
Odporucam zajst do najblizsej ELEKTRO - predajne a tam si kupit novu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Leo15951 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2008 Príspevky: 314
Zaslal: 05 Júl 2008, 22:34 Predmet: |
|
|
| vymazane |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blacky Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.07.2008 Príspevky: 47 Bydlisko: In your nightmares 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 23:34 Predmet: |
|
|
| marian152 napísal: |
| to iste robila aj nam. Plny vykon a nic. Pomohlo odstranenie tej ladovcovej steny vzadu. Pozri sa ci tam take nieco nemate. |
aj my sme to tam mali
naozaj pozri sa tam |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2771 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 23:48 Predmet: |
|
|
Termostat. Na 99,9% je pokazeny termostat. Chladnicka funguje, len nezopne, pretoze nevie, kedy.
Stava sa to, ked nie je dlhsie odmrazovana. Chladnicku treba aspon 2x do roka nechat rozmrazit, zbavit sa ladu zo stien a znova nakopnut. (mozno pri tych novych nie, ale pri takych 6 rocnych urcite).
Vymena termostatu je otazka 200sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
WlaDo131 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2008 Príspevky: 47 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 23:51 Predmet: |
|
|
skus pobuchat zozadu mozno naskoci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DejmiJohn Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 195 Bydlisko: Učko DCA Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2008, 15:05 Predmet: |
|
|
Ja to typujem tiez na termostat, ... a presne toto sa stalo aj nam, ... tak sme zavolali do servisu, dosiel týpek, cosik tam vymenil a ejha, chladnicka ide  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1820 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2008, 17:50 Predmet: |
|
|
Aj ja mam problem s chladnickou... zda sa mi ze v nej vysoka vlhkost, kupoval som ju pred rokom, vtedy mraznicka mrazila ako salena, teraz mi neurobi ani kocky z ladu, odmrazena bola pred par mesiacmi, a ani v mraznicke nie je lad, lebo som sa s nim kusok posprtal a cely odpadol.
Teraz ju ani nemozem odmrazova,t lebo tam mam kopec jedla a v tychto teplotach, by tie veci vydrzali par hodin...
Mna napadlo ze mozno za chladnickou nie je dostatocna filtracia vzduchu, lebo ta mriezka je dost tepla... okolo 40 stupnov...
No nic ja naprv, vsetko pojem a potom ju celu vycistim a necham poriadne vyschnut, mozno to pomoze... ked nie tak ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2008, 18:23 Predmet: |
|
|
toto je uplna nahoda akoze fakt...
pretoze nam sa pokazila tiez Whirlpoolka asi pred tyzdnom... najprv to zacalo tak, ze blikala signalizacia, ze je v chladiacom priestore zvysena teplota.. asi dva dni.. tak po niekolkych hodinach vzdy prestalo.. no a nakoniec odisla uplne... konkretne len chladnicka.. je to kombinovana chladnicka s dvomi kompresormi.. mrazak ide ok... skusal som po nej buchat zo vsetkych stran (vsak ono to uz bolo v podstate jedno) a nic...
potom tam kde sa ovlada sila chladenia (nachadza sa to uplne hore.. ked sa otvoria dvere chladnickove (ono je to schovane za nimi) taky ovladaci panel) tak uplne nahodne som tam buchol ked som to uz isiel pochovat a vypnut to teda... a voala.. naskocila cize jednoznacne je to termostat.. nemyslim si, ze by to mohlo byt daco ine.. mozno nejake kontakty, ale je to urcite tam v tom panely.. pretoze ked sa potom uz vypne kompresor.. znova nenaskoci.. je treba po tom buchnut a ide ako hodinky az dovtedy pokym sa znovu nevypne..
inak whirlpoolky a servis na ne sa ani neda zohnat.. zevraj su na ne neni komponenty ci co to.. chladnicka ma len tri roky... mozno, ze to je ako pisal Frikso.. ze bola zamrazena.. ale nie chladnicka ale mrazak (chladnicka sa nikdy nezamrazila.. je tam aj taky odtekac kam odteka voda.. zo zadnej steny dole.. ale teraz som si vsimol, ze sa uz tvori velka vrstva ladu na tej stene.. alebo skor takeho snehu).. pretoze neviem preco ale asi tak za dva tyzdne po jeho rozmrazeni je na tych chladiacich tyciach znova namraza.. nechapem.. nikde tam nic neunika a ani nevnika.. malokrat je otvoreny.. ale moze to byt tym, ze je stale napchany kktinami ? hrozne vela mäsa tam je... objem 100L.. su tam tri sufliky + jeden bonus...
no bude treba asi zohnat termostat.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Metalista90 Zablokovaný

|
Zaslal: 06 Júl 2008, 18:48 Predmet: |
|
|
Viete co sa stalo??? Zadrel sa motor. A novy stoji 4 tisic.
To povedal daky opravar tu bol, dufam ,ze neoje*****. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vajda65 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 1125 Bydlisko: hojko.com Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2008, 19:00 Predmet: |
|
|
| koľko si vypýtal za obhliadku? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |