Pokazena chladnicka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Metalista90
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pokazena chladnicka

Príspevok od používateľa Metalista90 »

Dnes otvoril chladnicku a vobec nechladi. Sviety aj som nastavil najvacsi vykon ale nechladi..a uz sa pekne zacinaju potraviny kazit. :cry:

Je to nejake Whirpoolka stara mozno 6 rokov ale v uplne dobrom stave... co tam mohlo odist??? Skusal som aj merat napatie v zasuvke vsetko vyzera ok.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Lol, vôbec si zapojil do zástrčky? Ale nie, len srandujem. Nó ale že tebe nejde chladnička tak čo my stým? Tu nie je pozáručný servis.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pravdepodobne uz zle tesnila a v tomto letnom obdobi to uz nezvladla chladiaca jednotka, vymena moze byt draha, ale radsej sa spytaj a potom sa mozes rozhodnut ci nebude lepsie kupit novu.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Kompresor funguje? pocujes ho? alebo je ticho?
Metalista90
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Kompresor je ticho.

Akoze mna vistiera kvoli tomu ,ze rodicia su odcestovany. :lol:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Taka oprava chladnicky sa v dnesnej dobe neoplati.
Odporucam zajst do najblizsej ELEKTRO - predajne a tam si kupit novu.
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Blacky
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blacky »

marian152 napísal:to iste robila aj nam. Plny vykon a nic. Pomohlo odstranenie tej ladovcovej steny vzadu. Pozri sa ci tam take nieco nemate.
aj my sme to tam mali :D
naozaj pozri sa tam
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Termostat. Na 99,9% je pokazeny termostat. Chladnicka funguje, len nezopne, pretoze nevie, kedy.
Stava sa to, ked nie je dlhsie odmrazovana. Chladnicku treba aspon 2x do roka nechat rozmrazit, zbavit sa ladu zo stien a znova nakopnut. (mozno pri tych novych nie, ale pri takych 6 rocnych urcite).
Vymena termostatu je otazka 200sk
WlaDo131
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa WlaDo131 »

skus pobuchat zozadu mozno naskoci :D
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Ja to typujem tiez na termostat, ... a presne toto sa stalo aj nam, ... tak sme zavolali do servisu, dosiel týpek, cosik tam vymenil a ejha, chladnicka ide :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Aj ja mam problem s chladnickou... zda sa mi ze v nej vysoka vlhkost, kupoval som ju pred rokom, vtedy mraznicka mrazila ako salena, teraz mi neurobi ani kocky z ladu, odmrazena bola pred par mesiacmi, a ani v mraznicke nie je lad, lebo som sa s nim kusok posprtal a cely odpadol.

Teraz ju ani nemozem odmrazova,t lebo tam mam kopec jedla a v tychto teplotach, by tie veci vydrzali par hodin...

Mna napadlo ze mozno za chladnickou nie je dostatocna filtracia vzduchu, lebo ta mriezka je dost tepla... okolo 40 stupnov...

No nic ja naprv, vsetko pojem a potom ju celu vycistim a necham poriadne vyschnut, mozno to pomoze... ked nie tak ... :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

toto je uplna nahoda akoze fakt...
pretoze nam sa pokazila tiez Whirlpoolka asi pred tyzdnom... najprv to zacalo tak, ze blikala signalizacia, ze je v chladiacom priestore zvysena teplota.. asi dva dni.. tak po niekolkych hodinach vzdy prestalo.. no a nakoniec odisla uplne... konkretne len chladnicka.. je to kombinovana chladnicka s dvomi kompresormi.. mrazak ide ok... skusal som po nej buchat zo vsetkych stran (vsak ono to uz bolo v podstate jedno) a nic...
potom tam kde sa ovlada sila chladenia (nachadza sa to uplne hore.. ked sa otvoria dvere chladnickove (ono je to schovane za nimi) taky ovladaci panel) tak uplne nahodne som tam buchol ked som to uz isiel pochovat a vypnut to teda... a voala.. naskocila :D cize jednoznacne je to termostat.. nemyslim si, ze by to mohlo byt daco ine.. mozno nejake kontakty, ale je to urcite tam v tom panely.. pretoze ked sa potom uz vypne kompresor.. znova nenaskoci.. je treba po tom buchnut a ide ako hodinky az dovtedy pokym sa znovu nevypne..
inak whirlpoolky a servis na ne sa ani neda zohnat.. zevraj su na ne neni komponenty ci co to.. chladnicka ma len tri roky... mozno, ze to je ako pisal Frikso.. ze bola zamrazena.. ale nie chladnicka ale mrazak (chladnicka sa nikdy nezamrazila.. je tam aj taky odtekac kam odteka voda.. zo zadnej steny dole.. ale teraz som si vsimol, ze sa uz tvori velka vrstva ladu na tej stene.. alebo skor takeho snehu).. pretoze neviem preco ale asi tak za dva tyzdne po jeho rozmrazeni je na tych chladiacich tyciach znova namraza.. nechapem.. nikde tam nic neunika a ani nevnika.. malokrat je otvoreny.. ale moze to byt tym, ze je stale napchany kktinami ? hrozne vela mäsa tam je... objem 100L.. su tam tri sufliky + jeden bonus...
no bude treba asi zohnat termostat..
Metalista90
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Viete co sa stalo??? Zadrel sa motor. A novy stoji 4 tisic.
To povedal daky opravar tu bol, dufam ,ze neoje*****.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

koľko si vypýtal za obhliadku?
Metalista90
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Upresnim to. Za obhliadku si nepytal nic ale povedal ,ze to vsetko bude stat 4500-Sk cize robota+motor.
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SeXy »

Tak to by som rovno kupil novu chladnicku alebo sa poradil s niakym dospelim lebo 4k za MOTOR do chladnicky sa mi zda prilis vela =\
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

drsne pomenovanie, motor do chladnicky :D to mas jazdiacu chladnicku? :D

//vy lolovia, ste ho zabanovali :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tak konkretne kompresor sa tomu hovori
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

SeXy napísal:Tak to by som rovno kupil novu chladnicku alebo sa poradil s niakym dospelim lebo 4k za MOTOR do chladnicky sa mi zda prilis vela =\
Vidím, že máte doma kalkulačku. 4 za kompresor je moc, ale 16 za novu chladničku je akurat. OMG
Pokiaľ nie je nič kasni, gumičky na obrube dverí tesnia, poličky ešte čo -to znesú a na dne chladničky sa netvorí permanentne voda, tak nie je dovod kupovať novu.

-A ten kompresor si ešte nechaj niekym premerať. Aby ťa ten opravár neošklbal, keď vidí, že si sám doma a vaši sú preč.
Sheep napísal:drsne pomenovanie, motor do chladnicky :D to mas jazdiacu chladnicku? :D

//vy lolovia, ste ho zabanovali :D
WlaDo131 sa tu kdesi sťažoval, že mu niekto nadaval do SS, nebude to ono? :D
Napísať odpoveď