|
| Autor |
Správa |
Jake44 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2008 Príspevky: 76
Zaslal: 09 Júl 2008, 9:44 Predmet: |
|
|
Nevedel som ze inteligencia cloveka zavisi od toho ci ma alebo nema clovek v nicku cisla...svoj nick JAKE by som najradsej pouzival v tomto tvare, lenze na mnohych inych forach/serveroch a strankach kde je potrebna takato registracia je takmer vzdy tento nick obsadeny a kedze sa ho nechcem vzdat, tak k nemu pridam cislicu kvoli mensej pravdepodobnosti, ze uz niekto takyto nick mat bude...
Sory za OT, ale nechapem preco by som mal byt viac inteligentny s nickom bez cisla. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1752 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 10:24 Predmet: |
|
|
| a ja nechapem prečo by som mal byť viac agresívny keď som hip-hoper... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 09 Júl 2008, 10:29 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
| a ja nechapem prečo by som mal byť viac agresívny keď som hip-hoper... |
Nemusis byt agresivny ty, ale tu hip hop prezentuje rytmus a spol tak co chces aby si mysleli?
//teda ak pocuvas SK hip hop... |
|
| Návrat hore |
|
 |
1C3 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 599 Bydlisko: Pri pc:) Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 15:09 Predmet: |
|
|
| Dieg0 napísal: |
| To vsetci hoperi su taky agresivny vsak ano? |
A co ak je hip hoper..aj ja som a som tiez niekedy agresivny tak isto ako kazdy iny clovek..nechapem preco hovoris na ludi kvoli tomu cim su? |
|
| Návrat hore |
|
 |
vladuška Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.01.2008 Príspevky: 74
Zaslal: 09 Júl 2008, 21:00 Predmet: |
|
|
| ci sa vztah zlepsi alebo zhorsi to zalezi na nich dvoch zalezi to aj od toho ako dlho sa poznali predtym ako spolu zacali chodit ale myslim si ze 3 tyzdne nie su az taka dlha doba a ked este len spolu zacali chodit tak sa na seba budu tesit a cas preveri ci budu spolu dalej alebo nie. Niekedy netreba ani odlucenie aby ludia zistili ze k sebe nepatria. |
|
| Návrat hore |
|
 |
DNA Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2008 Príspevky: 43
Zaslal: 09 Júl 2008, 21:06 Predmet: |
|
|
Ak je to len chodenie a trvá len dva týždne a ak tam naozaj funguje chémia tak im to len pridá plyn. A ak to ich chodenie naruší krátke oddialenie tak aj tie dva týždne stáli za prd.
Mňa frajerka čakala 18 mesiacov kým som bol na vojne a prežili sme to. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1752 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 21:12 Predmet: |
|
|
vtedy boli trochu iné časy..teraz si väčšina holiek hladá chlapcov na pár dní kým nenájde lepšieho...ale táto má už trošku viacej ročkov tak dúfajme že to bere vážne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DNA Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2008 Príspevky: 43
Zaslal: 09 Júl 2008, 21:21 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
vtedy boli trochu iné časy..teraz si väčšina holiek hladá chlapcov na pár dní kým nenájde lepšieho...ale táto má už trošku viacej ročkov tak dúfajme že to bere vážne  |
To je pravda že to boli iné časy už je to pár rôčkov možno sa narodila vtedy aj táto tu spomínaná holka.
Podla čoho dnes holky hodnotia ktorý je "lepší"? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mathev Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 268 Bydlisko: umlátit prdel štětkou Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 0:23 Predmet: |
|
|
| DNA napísal: |
To je pravda že to boli iné časy už je to pár rôčkov možno sa narodila vtedy aj táto tu spomínaná holka.
Podla čoho dnes holky hodnotia ktorý je "lepší"? |
podla velkosti penisu samozrejme... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak King

|
Zaslal: 10 Júl 2008, 9:05 Predmet: |
|
|
1.bod- ten najdoležitejši už chalan nado mnou uviedol...
2. musí mať peniaze, nosiť drahé handry
3. mal by fajčiť a piť aby vyzeral čo najcoolovajšie
4.musí sa správať ako mačo...
a väčšinou sa spoznajú na diskotéke..takže treba počkať do ďalšej kde sa nájde druhy s ktorým si zasa spraví pekný večer  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vladuška Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.01.2008 Príspevky: 74
Zaslal: 10 Júl 2008, 9:27 Predmet: |
|
|
nie kazde dievca je take
najdu sa aj vynimky |
|
| Návrat hore |
|
 |
1C3 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 599 Bydlisko: Pri pc:) Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2008, 21:16 Predmet: |
|
|
| vladuška napísal: |
nie kazde dievca je take
najdu sa aj vynimky |
Hej najdu sa ale takych je malo uz v dnesnej dobe vsetko to chce len chalanov ktori fajcia piju a tak ako napsial Kolega Opak...a hlavne aby mali Vymakane telo jak nejaky kulturisti.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2891
Zaslal: 10 Júl 2008, 21:29 Predmet: |
|
|
no ja som odisiel na dva mesiace od babenky, ktoru som spoznal tri dni pred odchodom. Uz je to nejakych 10 dni a stale nas to oboch dost drzi. Dnes sa to da, ved existuje icq, telefon (netesim sa na fakturu), skype a neviem co este...Len to hlavne zalezi od oboch, ked chce len jeden, asi ee  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1467
Zaslal: 10 Júl 2008, 22:31 Predmet: |
|
|
| 1C3 napísal: |
| A co ak je hip hoper..aj ja som a som tiez niekedy agresivny tak isto ako kazdy iny clovek..nechapem preco hovoris na ludi kvoli tomu cim su? |
Preto aby osm rozprudil flamewar? .
K teme ak ta ma rada prezijete to obaja.Ak nie tak nie.Jednoducha otazka jednoducha odpoved.Je to tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Janta Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2006 Príspevky: 92 Bydlisko: daleko a este dalej Karma: 
|
Zaslal: 19 Júl 2008, 22:39 Predmet: |
|
|
| No ak vztah nema prezit 2 - 3 tyzdnove odlucenie aj ked je to v zaciatkoch, tak neviem ci ma taky vztah vobec buducnost. Vsak ak to myslim vazne tak pockam co sa z toho vykluje dalej a nie hned skocim po dalsom volnom jedincovi. V takom pripade by som nehovorila o vztahu. A pokial "nechodim" s niekym po 2 hodinach / dnoch znamosti tak viem preco som sa rozhodla byt s nim a cakanie ma neodradi, prave naopak sa tesim na pokracovanie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|