Ak je to len chodenie a trvá len dva týždne a ak tam naozaj funguje chémia tak im to len pridá plyn. A ak to ich chodenie naruší krátke oddialenie tak aj tie dva týždne stáli za prd.
Mňa frajerka čakala 18 mesiacov kým som bol na vojne a prežili sme to.
vtedy boli trochu iné časy..teraz si väčšina holiek hladá chlapcov na pár dní kým nenájde lepšieho...ale táto má už trošku viacej ročkov tak dúfajme že to bere vážne
Opak napísal:vtedy boli trochu iné časy..teraz si väčšina holiek hladá chlapcov na pár dní kým nenájde lepšieho...ale táto má už trošku viacej ročkov tak dúfajme že to bere vážne
To je pravda že to boli iné časy už je to pár rôčkov možno sa narodila vtedy aj táto tu spomínaná holka.
Podla čoho dnes holky hodnotia ktorý je "lepší"?
DNA napísal:To je pravda že to boli iné časy už je to pár rôčkov možno sa narodila vtedy aj táto tu spomínaná holka.
Podla čoho dnes holky hodnotia ktorý je "lepší"?
1.bod- ten najdoležitejši už chalan nado mnou uviedol...
2. musí mať peniaze, nosiť drahé handry
3. mal by fajčiť a piť aby vyzeral čo najcoolovajšie
4.musí sa správať ako mačo...
a väčšinou sa spoznajú na diskotéke..takže treba počkať do ďalšej kde sa nájde druhy s ktorým si zasa spraví pekný večer
Hej najdu sa ale takych je malo uz v dnesnej dobe vsetko to chce len chalanov ktori fajcia piju a tak ako napsial Kolega Opak...a hlavne aby mali Vymakane telo jak nejaky kulturisti..
no ja som odisiel na dva mesiace od babenky, ktoru som spoznal tri dni pred odchodom. Uz je to nejakych 10 dni a stale nas to oboch dost drzi. Dnes sa to da, ved existuje icq, telefon (netesim sa na fakturu), skype a neviem co este...Len to hlavne zalezi od oboch, ked chce len jeden, asi ee
1C3 napísal:A co ak je hip hoper..aj ja som a som tiez niekedy agresivny tak isto ako kazdy iny clovek..nechapem preco hovoris na ludi kvoli tomu cim su?
Preto aby osm rozprudil flamewar? .
K teme ak ta ma rada prezijete to obaja.Ak nie tak nie.Jednoducha otazka jednoducha odpoved.Je to tak
No ak vztah nema prezit 2 - 3 tyzdnove odlucenie aj ked je to v zaciatkoch, tak neviem ci ma taky vztah vobec buducnost. Vsak ak to myslim vazne tak pockam co sa z toho vykluje dalej a nie hned skocim po dalsom volnom jedincovi. V takom pripade by som nehovorila o vztahu. A pokial "nechodim" s niekym po 2 hodinach / dnoch znamosti tak viem preco som sa rozhodla byt s nim a cakanie ma neodradi, prave naopak sa tesim na pokracovanie.
nie som istý, záleží od intenzity "naviazanosti" oboch... Keď sú obaja total brutal zbláznení, ako to na začiatku býva, tak po návrate možno kus hanblivý, keďže 2 týždne nie je veľmi veľa ale myslím že all right. Ak sa pred tým ako sa dali dokopy poznali dlhšie ako nejaké ďalšie dva týždne, myslím, že no problem...ak samozrejme nevtrhne do hry nejaký telenovela efekt