Poradte bike do 14000 (4X/Dirt)!!NE DH :D!!

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ccA?`
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ccA?` »

smejo napísal:ber čaprnu, ta vydrzi aj to co nechces - je lacna, pevna, lahko opravitelna, jedinou danou za teketo vlastnosti je hmotnost (ale to si myslim, ze prezijes, ved nie si (kilo)gramohonic :D ) + na nu hodis nejaku dirt jam (pripadne aj jumper) a zbytok podla uvazenia
do pozadovanej sumy sa bez problemov vtesnas
caprnu ? to je ten slovak co robi kostry,ne ? :lol: jaaj, to asi nechcem. . . asi budem moc narocny,alebo neviem ako to napisat...ale chcel by som nejaku znacku ako napr. gt,author,alebo merida... no,nevim... a chcel by som poradit kt. z tychto sa najviac oplati...alebo Leader Fox ? co povite ?
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

ano, zvara ich p. Čaprnka, ale su to kvalitne ramy, vie co robi... ale tebe ide asi viac o vyzor, ze resp. "znamost znacky medzi laikmi", ze? tie znacky, ktore si vymenoval su na tom v danej kategorii priblizne rovnako
ale skus este predsa len napisat ako si predstavujes jazdu na tvojom buducom biku

btw, radsej ako to umf-ko za 14, ktore si spomenul v prvom poste, by som vzal toto za 9.5 (hlavne kvoli vidle)
http://the.mtbiker.sk/bfoto/bike_29679.jpg

//edit: ani tento speslik nevyzera najhorsie (az na tu spinu a kazetu bez saltra a radenia :D )... ale je troska streetovo vyladeny http://the.mtbiker.sk/bfoto/DSC07337.jpg
ccA?`
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:ano, zvara ich p. Čaprnka, ale su to kvalitne ramy, vie co robi... ale tebe ide asi viac o vyzor, ze resp. "znamost znacky medzi laikmi", ze? tie znacky, ktore si vymenoval su na tom v danej kategorii priblizne rovnako
ale skus este predsa len napisat ako si predstavujes jazdu na tvojom buducom biku

btw, radsej ako to umf-ko za 14, ktore si spomenul v prvom poste, by som vzal toto za 9.5 (hlavne kvoli vidle)
http://the.mtbiker.sk/bfoto/bike_29679.jpg
ale to je bazarovy,nie ? pockaj ,neskor sem napisem vyuzitie. .. dobre vypada, aka znacka ?
no, kamos si kupil author a-gang... a jazdi si tiez len tak ... napr. z dediny do mesta... alebo ako mam nazvat cestu medzi vrutkami a martinom :D eeh, a dalej si to sko predstavujem na take "paradicky" ako napr. (povie to tak decky,mozno az smiesne :D ) "zabrzdim prednou ,otocim sa na prednom kolese do strany a dotocim sa na zadnom,a spravim v podstate 360ku" :) ... nieco na tento styl,a obcas na nejake mensie tury... 20 km alebo take nejake :)

a este by som chcel nejake dobre brzdy :) a nemusi byt na zadnom kotucka,staci len na prednom,ale nemusi byt.. ale chcel by som :)
smejo
Addict
Addict

ano, je to bazar

predam umf hardy4 vo velmi dobrom stave v predu marzochy Z1 drop off 1 .K biku aj k vidlice su papiere.Moznost predaja aj samotneho ramu alebo vidlice.Vidlica 5000sk ram 2500 sk.Cena celeho biku 9500sk

Cena: 9500,- Sk

Pridaný: 27.02.2008 - 17:28 | Email: jozo (adsl-dyn72.91-127-97.t-com.sk) | Tel: 0908784866
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=b ... =ncas+desc

[precitaj si aj edit v predchadzajucom prispevku]

//zasa edit :D
dalsia bazarovka:
Rám: Rock Machine STAMPEDE
Veľkost: 16"
Vidlica: SR suntour DURO 130 mm
Brzdové páky: shimano combo
Brzda predná: hayes mx2 203mm
Brzda zadná: shimano deore 160mm
Kľuky s prevodníkmi: truvativ hussefelt 22/32
Radenie: shimano alivio combo
Prehadzovačka: shimano ALIVIO
Náboj predný: author
Náboj zadný: author
Ráfiky: dm24 26"
Plášť predný: tioga factory DH 2.3
Plášť zadný: tioga factory DH 2.3
Riadítka: truvativ HUSSEFELT 680mm 31.8ø
Predstavec: A - gang
Sedlo: A - gang
Sedlovka: UNO

som z KE.

Cena: 14 000,- Sk
http://the.mtbiker.sk/bfoto/DSC00101_20638.jpg (keby si dal na tento bike tu Z1-ku, tak by si mohol byt uplne spoko :oops: )

//edit 2 : tak to si skor pohladaj nieco na street
ja som tiez kupil jazdeny ram [ Kona Hoss ] a som spokojny, ked nenatrafis na nejakeho zasrana, ktory sa chce zbavit stareho zeleza, ale na seriozneho tipka, tak sa nemas coho bat (cosi sa da vycitit uz aj pri pisomnom styku), najlepsie je si tovar prevziat osobne a poriadne prezriet, ja som vsak kupoval na dobierku z opacneho konca SR (BA) prostrednictvom nejakej kurierskej spolocnosti (tusim DHL to bolo) :)
ccA?`
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

inak, neni blbe kupovat bazarove biky ? v podstate ziadna zaruka,a na fotkach nevidis v akom je stave bike.. neviem , ale kludne si dam od vas poradit :)
btw , smejko ... pozri edit predchadzajuceho mojho prispevku . .

inak ,vsetkym karma plus ked budem mat cas :lol:

edit: co je z1ka ? :)

edit 2 :P : http://the.mtbiker.sk/bfoto/bike_29679.jpg <-- tento vypada dobre,aka znacka ? oplati sa ?

edit 3 : hej,hej ... street by som chcel... ale obcas,fakt len obcas do nejakej hory,alebo tak...
smejo
Addict
Addict

Z1-ka je vidla (Marzocchi Z1), ktora je zhodou okolnosti na tom ciernom UMF-ku (United MERIDA Freeriders) , ktore si sem vlozil (to je ta za 9.5..)
je to podla mna urcite lepsia kupa ako to UMF v prvom prispevku za 14 s XCR-kou ci to to malo...
ccA?`
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:Z1-ka je vidla (Marzocchi Z1), ktora je zhodou okolnosti na tom ciernom UMF-ku (United MERIDA Freeriders) , ktore si sem vlozil (to je ta za 9.5..)
je to podla mna urcite lepsia kupa ako to UMF v prvom prispevku za 14 s XCR-kou ci to to malo...
takze tento zatial vypada najvhodnejsie za tu cenu ,nie ? ale je k tomu aj ta z1ka ? ci ako ? :D ja som debil sryyy :)
inak, typek na tej stranke k jednemu biku napisal "kupte cena je perfektna vsak viete kolko stoji nova z1" co znamena ze k tomu bikeu asi ta vidla nebude,vsak ? :(
EDIIIIIIIIIIIIIT : aha, pogooglil som a zistil som ze "drop off" neznamena to ze tam ta vidla je ale ze je t ovlastne typ tej vidli...spravne ? :)
smejo
Addict
Addict

skor mi z toho vychadza to, ze tam tu Z1 ma a preto uputava pozornost na "dobru cenu" (neviem aka cena to bola a za aky bike, ale vacsinou sa na inzeratoch s podobnym znenim len zabavam :D )

no a na tomto biku ta Z1 je, ale o inych komponentoch sa nezmienuje, ani z foto sa neda identifikovat (ale kluky nebudu nic moc, najskor nieco na 4hran, brzdy taktiez a vyzera to tak, ze ani naboje nie su na kotuc => ak by si chcel davat kotucove brzdy, tak musis vymenit naboje... ale kebyze zjednas cenu, tak mas cca 5k rezervu, za co mozes iste veci doladit)

//edit - jasne, drop off je taktiez model od marzocchi :)

//EDIT2 - omg, doteraz ma to nenapadlo, ty hladas streetovu masinu a ja tu cely cas basnim o Z1-ke :D
Prílohy
cena - 9.5
cena - 9.5
ccA?`
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

^^ cize.... z1 popic vidla... UMF kostra tiez.. lenze ostatne uz nie su take dobre...vsak ? a ta kotucka dalsich 5ooo . . . fuHa :P
smejo
Addict
Addict

tak to zhrniem:
Z1 je na biku do 14k celkom dobry luxus, UMF je klasika, neviem sice, ake ma vlastnosti, ale high-end to nie je... co sa brzd tyka, tak tie by som menil ako prve a pokial by si chcel kotuce, tak musis zmenit aj naboje - nemusi to byt 5k, moze to byt viac, moze to byt menej, zalezi to od viacerych okolnosti - kebyze kupujes mechaniky od ruky, tak to bude menej, o hydrach pri takejto cene radsej neuvazovat... ALE teraz nastava velky zvrat, ja som si az teraz uvedomil, ze ty chces street, na co Z1 nie je urcena... tebe treba nieco s mensim zdvihom

najdi si vyssie toho spesla streetovo doladeneho, co som spominal... (so speslom by si bol vacsi frajer ako s UMF-kom :D )

//btw kolko vazis? lebo neviem, ci ked to das na 130mm, ci to nebude kus predkopnute, aby si nahodou potom neurval hlavko, ak si nahodou robusnejsi
ccA?`
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

predbezne ... :)

co povies/poviete na toto ? :oops:

http://www.leaderfox.sk/bicykle/free08/1_2.jpg

DRAGSTAR

Veľkosť 14", 16"
Rám 26" DP DIRT ALLOY 7005
Vidlica RST LAUNCH RA, TRAVEL 100mm
Počet rýchlostí 16
Prehadzovačka SHIMANO SORA 3300
Presmykač SHIMANO ALIVIO M412
Radenie SRAM MRX COMP
Brzdy AVID MECHANICAL DISC BRAKE, ROTOR 185 / LOGAN
Prevodník TRUVATIV BLAZE 2.ORG, PS 170mm, RG.32.22
Stred. hriadeľ POWER SPLINE
Riaditka EXE RACE-AL-198, BARBONE: 31,8
Predstavec EXE RACE TD0, BARBONE 31,8 mm
Sedlovka TRUVATIV XR, DIA: 27,2 mm, LEN
Predný náboj FORMULA CL-21/22
Zadný náboj FORMULA CL-21/22
Pastorok SRAM PG-830 11-28T
Plášte TIOGA FACTORY DH 26x2,30
Ráfky EXE RACE DH, ALLOY, DOUBLE WALL 32H
Hmotnosť 15,7
Orientačná cena 14995,- Sk
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

celkom v poho, ale ta vidlica :hmm: e-e, nie je dobra. zevraj tam nie je nieco dobre a rad zaradom reklamacie.

a inak vacsi macher budes s tym co nikto nema, ako s tym co maju vsetci :wink:
ccA?`
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

yoplin napísal:
a inak vacsi macher budes s tym co nikto nema, ako s tym co maju vsetci :wink:
to znamena ? :D aky bike ? :P

takze tu meridu s vidlou z1 ? :oops:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

to znamena ze nemas si kupit znacku aku ma kazdy ale neaku inu taku co tvoji kamosi neamju (ked som dobre pochopil)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja vlastne vôbec nechápem,na čo je mu bike s kostrou na free style,teda ak sa to tak dá nazvať.. :) veď na normálne jazdenie je najlepšie normal croos bike.. Nie hento. To na tom sedíš skrčený,ako debil,keď sa na tom chceš len povoziť :roll: absolutne nevhodné.. :) teda podľa mňa.. :)
ccA?`
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ZitePunkom napísal:Ja vlastne vôbec nechápem,na čo je mu bike s kostrou na free style,teda ak sa to tak dá nazvať.. :) veď na normálne jazdenie je najlepšie normal croos bike.. Nie hento. To na tom sedíš skrčený,ako debil,keď sa na tom chceš len povoziť :roll: absolutne nevhodné.. :) teda podľa mňa.. :)
take sa mi nepaci... je to skor vec vkusu :) ani ty by si si asi nekupil vec kt. sa ti nepaci... alebo resp. nechces takuu . . . nevim,no... pojdem pozret este obchodu tuna u nas v meste a potom tu este nieco napisem :)
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

no vsak popozeraj, ved je vela bikov na vyber a urcite sa najde aj pekny mtb, lepsie ked aj pozres na nete a ked ho nebudu mat, nie je problem objednat v predajni, ako som uz pisal kup si freeride ale pokial nemas kamaratov, s ktorymi by si chcel skakat tak je to uplne zbytocne, ja viem svoje. do kopca slapat na freeride je utrpenie, tak na tlacenie akurat a to nehovorim este ked mas spravit vacsiu vzdialenost :roll:
smejo
Addict
Addict

ZitePunkom napísal:Ja vlastne vôbec nechápem,na čo je mu bike s kostrou na free style,teda ak sa to tak dá nazvať.. :) veď na normálne jazdenie je najlepšie normal croos bike.. Nie hento. To na tom sedíš skrčený,ako debil,keď sa na tom chceš len povoziť :roll: absolutne nevhodné.. :) teda podľa mňa.. :)
chce bike na vysantenie a ty mu poradis crossovy bike? :roll:
muffy69 napísal:no vsak popozeraj, ved je vela bikov na vyber a urcite sa najde aj pekny mtb, lepsie ked aj pozres na nete a ked ho nebudu mat, nie je problem objednat v predajni, ako som uz pisal kup si freeride ale pokial nemas kamaratov, s ktorymi by si chcel skakat tak je to uplne zbytocne, ja viem svoje. do kopca slapat na freeride je utrpenie, tak na tlacenie akurat a to nehovorim este ked mas spravit vacsiu vzdialenost :roll:
taktiez, to co vyssie... ked sa chce na biku vyblaznit a nie je zaryty uphiller/chrt, tak nevidim dovod na kupu XC-cka... on to chce na nieco ine
ccA?`
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ale aj tak dik za tie vase rady... tuho rozmyslam medzi tym UMF a medzi tym leaderfoxom... ehm,ale este pojdem pozret do mesta... v pondelok asi... tak potom napisem :)

EDIT : ale ak nahodne najdete nejaky bike ,kludne to sem dajte... dakujem
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

smejo podla teba je big hit FR?:) neviem mne to pripadá moc ťažké na fr ale k téme,ak chceš niečo na to čo ty hovoríš za 14k zoženieš nič moc akurát tak ,ale najskôr som ti chcel poradiť čaprnku + nejakú vidlicu a že by si si poskladal,čaprnka je super,len je ťažká ale zasa sa dá zvariť dobre ak ju praskneš,potom si však napísal že nechceš skladaný a že to má byť niečo ako agang takže si ber niečo od KGB alebo CTM:)
EDIT: možno si myslíte(smejo,joplin)že kgb sú shity ja vám to verím,ale keď chce začať so streetom,chce mať niečo čo nikto a chce mať kotúčové tak by som mu poradil kgb bullet,ja som s ním začínal a to som sa vozil aj na iných streetoch som bol s bulletom spokojný nad mieru,napr brzdy to má tektro aquilla ,veľa ľudí na to pi.uje aké je to nahovno a pod,ale ak si ich správne nastavíš tak brzdia jak hovado!Na začiatok je to veľmi dobré riešenie.
Tak a žerte ma:D:D:D
edit2: ja viem má to RST Gila plus,ale na streetovom biku nezáleží moc na vidlici,napr kamoš má nejakú RST za 50,-sk(!!!)a pritom je to jeden z najlepších streeterov v Trnave!
Napísať odpoveď