|
| Aká je Vaša obľúbená značka NOTEBOOKOV ? |
| ACER |
|
14% |
[ 7 ] |
| ASUS |
|
22% |
[ 11 ] |
| Fujitsu - Siemens |
|
6% |
[ 3 ] |
| HP |
|
25% |
[ 12 ] |
| MicroStar |
|
0% |
[ 0 ] |
| Prestigio |
|
0% |
[ 0 ] |
| Sony |
|
8% |
[ 4 ] |
| Toshiba |
|
4% |
[ 2 ] |
| IBM |
|
16% |
[ 8 ] |
| Iné alebo sa neviem vyjadrit :(( |
|
2% |
[ 1 ] |
|
| Celkom hlasov : 48 |
|
| Autor |
Správa |
slay Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 988 Bydlisko: california, los angeles Karma: 
|
Zaslal: 21 Aug 2006, 15:23 Predmet: !!!POROVNANIE ZNACIEK NOTEBOOKOV!!! |
|
|
Planujem si kupit notebook, ale nie som expert na rozne parametre a tak, plus s notebookami nemam skusenosti... Preto sondujem rozne fora ,ale bez vacsieho uspechu, lebo ludia sa ani na jednom parametri nevedia zhodnut... preto vyuzivam skvelu moznost a rozbieham anketu o najoblubenejsiu znacku !!!
Bol by som rad keby tu ktoru oblubenu znacku Vazena odborna verejnost aj trochu obhajila a prezentovala jej klady a zapory...
ps len okrajovy dodatok... idem na VS, cize NB budem pouzivat aj na programko a tak, avsak NB by mal byt vsestranny... chcem investovat okolo 30tis
audiotrack: pridal som do hlasovania IBM keď to tu každý spomína. |
|
| Návrat hore |
|
 |
uelektronik Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 500
Zaslal: 21 Aug 2006, 15:58 Predmet: |
|
|
Podla mojho nazoru je to s notebookmi rovnako ako s CD, napr. Idem si kupit CD znacky ktorej verim a s ktorou mam dobre skusenosti, ale pri tom to ze je to medium kvalitne je sposobene tym ze ho vyrobila len dobra firma (napr. Tayo Yuden ci ako sa to pise), takze pri kupe CD sa nepozeram ci tam je Verbatim alebo Traxdata, ale kto medium vyrobil. A myslim ze podobne to je u notebookov. Napr. zaklad v mojom notebooku je maticka doska ktora dava vsetky moznoti pripojenia a mam na nej (nie doslova ale velmi sa tomu blizi) integrovanu grafiku ATI mobility radeon 9000, a display 1400x1050. Neviem ci si ma pochopil ale chcel som tym povedat ze na mojom booku je zaklad nemenny celok Doska+Grafika+LCD a kvalita tohto zakladu zalezi na kvalite vyrobcu tohto celku ktorym je Uniwill a nie Fujitsu Siemens. Pritom kludne tento celok mohol pouzit aj Asus.
A i ked mam book Fujitsu Siemens Amilo D8830 a i ked som s nim spokojny, vobec nevidim dovod preco by som mal dat hlas Fujitsu Siemens alebo Toshibe alebo Aceru....., ked v podstate nerobia nic ine len to vsetko zabalia do plastovej krabice. Tot moj nazor |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2119 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 21 Aug 2006, 16:36 Predmet: |
|
|
A IBM sú kde?
Jedná sa o mimoriadne spoľahlivé notebooky, lenže je to vykúpené vyššou cennou .
Za nižšiu cenu by som bral nejaký od ASUS-u, ktoré u mňa vedú za IBM.
ASUS-áci majú, myslím, záruku na výmenu stroja, ak sa objaví čo i len jeden mŕtvy pixel + kvantum zlepšujúcich techológií:
http://cz.asus.com/products.aspx?l1=5 |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1825
Zaslal: 21 Aug 2006, 17:22 Predmet: |
|
|
Slay pisal som tu dakde na fore, na co sa orientovat pri kupe notebooku, to len tak btw.
Inak jednoznacne HP/IBM(Lenovo)/Toshiba ... najlepsia trojka, mozno bude dakto odporovat, tak radsej napisem, ze aj ostatne nie su na zahodenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2771 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 21 Aug 2006, 17:56 Predmet: |
|
|
Ja odporucam IBM alebo DELL. Su to spolahlive, overene znacky. Kedze som ich v ankete nenasiel, hlasujem Iné alebo sa neviem vyjadrit : ((  |
|
| Návrat hore |
|
 |
slay Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 988 Bydlisko: california, los angeles Karma: 
|
Zaslal: 21 Aug 2006, 19:02 Predmet: Ups.. |
|
|
No na zaciatok sa ospravedlnujem ze som tam nezaradil Dell a IBM (thanx audiotrack za pridanie IBM)....
Na upresnenie mojej pozicie poviem len tolko, ze PC ako take mam rad a preto aj idem studovat odbor kde to pocitacmi zavana, ALE nie som odbornik na znacky, rozne parametre hardware-u, a veci tohto typu.. ja viem len jedno ze doma mam sice starucky ale znackovy HP desktop s ktorym som este nemal problem.. a preto si myslim ze su vyrobcovia ktory sice davaju vsetok HW len do plastovej krabice (plne suhlasim s tym co napisal Balkymotor), ale vyberaju kvalitny HW a clovek je s tym potom spokojny...
A kedze NB nekupujem kazdy den tak som si povedal ze sa s tym trochu pohram... a chcel som zacat od kvalitnej znacky
+ mishenko ... hned to idem checknut, thnx |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 21 Aug 2006, 21:21 Predmet: |
|
|
| ja som zastancom HP bratranec ho ma a je s nim nadmieru spokojny, mal aj ACER ale na ten stale len nadaval takze podla mna HP |
|
| Návrat hore |
|
 |
Xaredon Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.06.2005 Príspevky: 355 Bydlisko: Topíky Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 8:21 Predmet: |
|
|
chyba ti tam apple  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3736 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 11:34 Predmet: |
|
|
| Xaredon napísal: |
chyba ti tam apple  |
Pokúšate sa napísať príliš veľa hlasovacích možností
Sorry ale musis do dat do ine a napisat osobitne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1651 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 13:29 Predmet: |
|
|
Naj kvalitka IBM/Lenovo, hned za nim DELL a potom Compaq/HP. Tieto tri su naj.
Vyvarovat sa lacnym Acerom, Umaxom, ECS a podobne peachoviny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1830 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 13:35 Predmet: |
|
|
ja mam UMAX dostal som ho... ale neodporucam... draha znacka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2263 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 18:11 Predmet: |
|
|
| Ja mam Asus. Sice este len kratko, ale je fakt v pohode. Je kvalitny a spolahlivy a ahlavne sa nepriplaca za znacku. Acery su mozno lacnejsie, ale tam sa straca na kvalite. HP-cka su mozno kvalitne, ale tam sa prepaca na znacke. Najlepsie riesenie je Asus. Ma ceny porovnatelene s Acermi (mozno nejaka tisicka naviac) ale este som nepocul niekoho sa na tuto znacku stazovat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 19:56 Predmet: |
|
|
| Osobne by som na tvojom mieste isiel do HP alebo IBM. O nicom inom by som neuvazoval. Som stastny majitel HP Compaq nc6000 - nemam co zle povedat za 2 roky, co ho mam. V praci robim na IBMoch, to iste. Cize z praxe by som odporucil len tieto 2 znacky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1138 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 11:28 Predmet: |
|
|
| Mam ASUS A8JC a som s nim spokojny, hlavne som spokojny s procesorom.... nie je nic take co by ma na tom notebooku sklamalo... teda az na color shine display, cize leskle LCD, uz by som do toho nesiel... takze ja som jednoznacne za ASUS, podla mna pri pomere cena:vykon:kvalita ma navrch oproti ostatnym... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3556 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 14:44 Predmet: |
|
|
ACER lebo ho mam, ale osobne by som radsej prijal nejaky asus alebo IBM. Ale ta cena  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|