Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

!!!POROVNANIE ZNACIEK NOTEBOOKOV!!!
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Aká je Vaša obľúbená značka NOTEBOOKOV ?
ACER
14%
 14%  [ 7 ]
ASUS
22%
 22%  [ 11 ]
Fujitsu - Siemens
6%
 6%  [ 3 ]
HP
25%
 25%  [ 12 ]
MicroStar
0%
 0%  [ 0 ]
Prestigio
0%
 0%  [ 0 ]
Sony
8%
 8%  [ 4 ]
Toshiba
4%
 4%  [ 2 ]
IBM
16%
 16%  [ 8 ]
Iné alebo sa neviem vyjadrit :((
2%
 2%  [ 1 ]
Celkom hlasov : 48

Autor Správa
slay
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 25.07.2006

PríspevokZaslal: 21 Aug 2006, 15:23    Predmet: !!!POROVNANIE ZNACIEK NOTEBOOKOV!!! Odpovedať s citátom  

Planujem si kupit notebook, ale nie som expert na rozne parametre a tak, plus s notebookami nemam skusenosti... Preto sondujem rozne fora ,ale bez vacsieho uspechu, lebo ludia sa ani na jednom parametri nevedia zhodnut... preto vyuzivam skvelu moznost a rozbieham anketu o najoblubenejsiu znacku !!!

Bol by som rad keby tu ktoru oblubenu znacku Vazena odborna verejnost aj trochu obhajila a prezentovala jej klady a zapory... Cool

ps len okrajovy dodatok... idem na VS, cize NB budem pouzivat aj na programko a tak, avsak NB by mal byt vsestranny... chcem investovat okolo 30tis Wink

audiotrack: pridal som do hlasovania IBM keď to tu každý spomína.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
uelektronik
Star
Star

Založený: 05.08.2006

PríspevokZaslal: 21 Aug 2006, 15:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

Podla mojho nazoru je to s notebookmi rovnako ako s CD, napr. Idem si kupit CD znacky ktorej verim a s ktorou mam dobre skusenosti, ale pri tom to ze je to medium kvalitne je sposobene tym ze ho vyrobila len dobra firma (napr. Tayo Yuden ci ako sa to pise), takze pri kupe CD sa nepozeram ci tam je Verbatim alebo Traxdata, ale kto medium vyrobil. A myslim ze podobne to je u notebookov. Napr. zaklad v mojom notebooku je maticka doska ktora dava vsetky moznoti pripojenia a mam na nej (nie doslova ale velmi sa tomu blizi) integrovanu grafiku ATI mobility radeon 9000, a display 1400x1050. Neviem ci si ma pochopil ale chcel som tym povedat ze na mojom booku je zaklad nemenny celok Doska+Grafika+LCD a kvalita tohto zakladu zalezi na kvalite vyrobcu tohto celku ktorym je Uniwill a nie Fujitsu Siemens. Pritom kludne tento celok mohol pouzit aj Asus.

A i ked mam book Fujitsu Siemens Amilo D8830 a i ked som s nim spokojny, vobec nevidim dovod preco by som mal dat hlas Fujitsu Siemens alebo Toshibe alebo Aceru....., ked v podstate nerobia nic ine len to vsetko zabalia do plastovej krabice. Tot moj nazor
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 21.06.2006

PríspevokZaslal: 21 Aug 2006, 16:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

A IBM sú kde?
Jedná sa o mimoriadne spoľahlivé notebooky, lenže je to vykúpené vyššou cennou Sad .
Za nižšiu cenu by som bral nejaký od ASUS-u, ktoré u mňa vedú za IBM.
ASUS-áci majú, myslím, záruku na výmenu stroja, ak sa objaví čo i len jeden mŕtvy pixel + kvantum zlepšujúcich techológií:
http://cz.asus.com/products.aspx?l1=5
Návrat hore
mishenko
King
King

Založený: 20.06.2005

PríspevokZaslal: 21 Aug 2006, 17:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Slay pisal som tu dakde na fore, na co sa orientovat pri kupe notebooku, to len tak btw.
Inak jednoznacne HP/IBM(Lenovo)/Toshiba ... najlepsia trojka, mozno bude dakto odporovat, tak radsej napisem, ze aj ostatne nie su na zahodenie Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 21 Aug 2006, 17:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja odporucam IBM alebo DELL. Su to spolahlive, overene znacky. Kedze som ich v ankete nenasiel, hlasujem Iné alebo sa neviem vyjadrit : (( Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
slay
Light Professional
Light Professional

Založený: 25.07.2006

PríspevokZaslal: 21 Aug 2006, 19:02    Predmet: Ups.. Odpovedať s citátom  

No na zaciatok sa ospravedlnujem ze som tam nezaradil Dell a IBM (thanx audiotrack za pridanie IBM)....

Na upresnenie mojej pozicie poviem len tolko, ze PC ako take mam rad a preto aj idem studovat odbor kde to pocitacmi zavana, ALE nie som odbornik na znacky, rozne parametre hardware-u, a veci tohto typu.. ja viem len jedno ze doma mam sice starucky ale znackovy HP desktop s ktorym som este nemal problem.. a preto si myslim ze su vyrobcovia ktory sice davaju vsetok HW len do plastovej krabice (plne suhlasim s tym co napisal Balkymotor), ale vyberaju kvalitny HW a clovek je s tym potom spokojny...

A kedze NB nekupujem kazdy den tak som si povedal ze sa s tym trochu pohram... a chcel som zacat od kvalitnej znacky

+ mishenko ... hned to idem checknut, thnx
Návrat hore
PACO8
Light Professional
Light Professional

Založený: 12.04.2006

PríspevokZaslal: 21 Aug 2006, 21:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som zastancom HP bratranec ho ma a je s nim nadmieru spokojny, mal aj ACER ale na ten stale len nadaval takze podla mna HP
Návrat hore
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Založený: 01.06.2005

PríspevokZaslal: 22 Aug 2006, 8:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

chyba ti tam apple Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
uplink
Lama designer
Lama designer

Založený: 22.05.2005

PríspevokZaslal: 22 Aug 2006, 11:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Xaredon napísal:
chyba ti tam apple Smile

Pokúšate sa napísať príliš veľa hlasovacích možností

Sorry ale musis do dat do ine a napisat osobitne Wink
Návrat hore
misokgb
King
King

Založený: 31.08.2005

PríspevokZaslal: 22 Aug 2006, 13:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Naj kvalitka IBM/Lenovo, hned za nim DELL a potom Compaq/HP. Tieto tri su naj.

Vyvarovat sa lacnym Acerom, Umaxom, ECS a podobne peachoviny Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger
Tomasko
King
King

Založený: 30.07.2005

PríspevokZaslal: 22 Aug 2006, 13:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mam UMAX dostal som ho... ale neodporucam... draha znacka Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
will.i.am
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 03.10.2005

PríspevokZaslal: 26 Aug 2006, 18:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mam Asus. Sice este len kratko, ale je fakt v pohode. Je kvalitny a spolahlivy a ahlavne sa nepriplaca za znacku. Acery su mozno lacnejsie, ale tam sa straca na kvalite. HP-cka su mozno kvalitne, ale tam sa prepaca na znacke. Najlepsie riesenie je Asus. Ma ceny porovnatelene s Acermi (mozno nejaka tisicka naviac) ale este som nepocul niekoho sa na tuto znacku stazovat...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 26 Aug 2006, 19:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Osobne by som na tvojom mieste isiel do HP alebo IBM. O nicom inom by som neuvazoval. Som stastny majitel HP Compaq nc6000 - nemam co zle povedat za 2 roky, co ho mam. V praci robim na IBMoch, to iste. Cize z praxe by som odporucil len tieto 2 znacky.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
makaveli
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 17.10.2005

PríspevokZaslal: 27 Aug 2006, 11:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mam ASUS A8JC a som s nim spokojny, hlavne som spokojny s procesorom.... nie je nic take co by ma na tom notebooku sklamalo... teda az na color shine display, cize leskle LCD, uz by som do toho nesiel... takze ja som jednoznacne za ASUS, podla mna pri pomere cena:vykon:kvalita ma navrch oproti ostatnym...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 27 Aug 2006, 14:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

ACER Arrow lebo ho mam, ale osobne by som radsej prijal nejaky asus alebo IBM. Ale ta cena Confused
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: