!!!POROVNANIE ZNACIEK NOTEBOOKOV!!!
-
uelektronik
Star
Podla mojho nazoru je to s notebookmi rovnako ako s CD, napr. Idem si kupit CD znacky ktorej verim a s ktorou mam dobre skusenosti, ale pri tom to ze je to medium kvalitne je sposobene tym ze ho vyrobila len dobra firma (napr. Tayo Yuden ci ako sa to pise), takze pri kupe CD sa nepozeram ci tam je Verbatim alebo Traxdata, ale kto medium vyrobil. A myslim ze podobne to je u notebookov. Napr. zaklad v mojom notebooku je maticka doska ktora dava vsetky moznoti pripojenia a mam na nej (nie doslova ale velmi sa tomu blizi) integrovanu grafiku ATI mobility radeon 9000, a display 1400x1050. Neviem ci si ma pochopil ale chcel som tym povedat ze na mojom booku je zaklad nemenny celok Doska+Grafika+LCD a kvalita tohto zakladu zalezi na kvalite vyrobcu tohto celku ktorym je Uniwill a nie Fujitsu Siemens. Pritom kludne tento celok mohol pouzit aj Asus.
A i ked mam book Fujitsu Siemens Amilo D8830 a i ked som s nim spokojny, vobec nevidim dovod preco by som mal dat hlas Fujitsu Siemens alebo Toshibe alebo Aceru....., ked v podstate nerobia nic ine len to vsetko zabalia do plastovej krabice. Tot moj nazor
A i ked mam book Fujitsu Siemens Amilo D8830 a i ked som s nim spokojny, vobec nevidim dovod preco by som mal dat hlas Fujitsu Siemens alebo Toshibe alebo Aceru....., ked v podstate nerobia nic ine len to vsetko zabalia do plastovej krabice. Tot moj nazor
-
fikus-kukis
Guru wannabe
A IBM sú kde?
Jedná sa o mimoriadne spoľahlivé notebooky, lenže je to vykúpené vyššou cennou
.
Za nižšiu cenu by som bral nejaký od ASUS-u, ktoré u mňa vedú za IBM.
ASUS-áci majú, myslím, záruku na výmenu stroja, ak sa objaví čo i len jeden mŕtvy pixel + kvantum zlepšujúcich techológií:
http://cz.asus.com/products.aspx?l1=5
Jedná sa o mimoriadne spoľahlivé notebooky, lenže je to vykúpené vyššou cennou
Za nižšiu cenu by som bral nejaký od ASUS-u, ktoré u mňa vedú za IBM.
ASUS-áci majú, myslím, záruku na výmenu stroja, ak sa objaví čo i len jeden mŕtvy pixel + kvantum zlepšujúcich techológií:
http://cz.asus.com/products.aspx?l1=5
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam Asus. Sice este len kratko, ale je fakt v pohode. Je kvalitny a spolahlivy a ahlavne sa nepriplaca za znacku. Acery su mozno lacnejsie, ale tam sa straca na kvalite. HP-cka su mozno kvalitne, ale tam sa prepaca na znacke. Najlepsie riesenie je Asus. Ma ceny porovnatelene s Acermi (mozno nejaka tisicka naviac) ale este som nepocul niekoho sa na tuto znacku stazovat...
-
makaveli
King
Mam ASUS A8JC a som s nim spokojny, hlavne som spokojny s procesorom.... nie je nic take co by ma na tom notebooku sklamalo... teda az na color shine display, cize leskle LCD, uz by som do toho nesiel... takze ja som jednoznacne za ASUS, podla mna pri pomere cena:vykon:kvalita ma navrch oproti ostatnym...
-
will.i.am
Darca
a co presne ta na nom sklamalo. ja som totiz najprv ratal s acerom a tam maju skoro vsetky crystal bryte. ale asusy s clor shine boli len drahsie a ked som v neprirodzenej polohe je zlozitejsie najst sklon dysplaya...makaveli napísal:Mam ASUS A8JC a som s nim spokojny, hlavne som spokojny s procesorom.... nie je nic take co by ma na tom notebooku sklamalo... teda az na color shine display, cize leskle LCD, uz by som do toho nesiel... takze ja som jednoznacne za ASUS, podla mna pri pomere cena:vykon:kvalita ma navrch oproti ostatnym...
-
makaveli
King
ten display je krasny, farby krasne, peckovo zobrazuje... ale len v tmavej miestnosti... ked si s nim von tak je to take nieco ako zrkadlo, to je ten jediny problem... ze ked som chcel napr vonku na lehatku pozerat film, proste som nic nevidel...will.i.am napísal:a co presne ta na nom sklamalo. ja som totiz najprv ratal s acerom a tam maju skoro vsetky crystal bryte. ale asusy s clor shine boli len drahsie a ked som v neprirodzenej polohe je zlozitejsie najst sklon dysplaya...
asus
ja mam asus, som nadmieru spokojny, je silnejsi ako moj komp, len odporucam si vzdy do notebooku dokupit este raz taku ramku, lebo oni su na zaciatku vzdy nafigu nastavene,,, aby nezrali vela prudu.Mam tam 1500mb ramku.2 grafiky ati radeon 9100 gt a x300 ,processor amd athlon 2800+ a zakladka je tiez slusna.Ostatne nezname.