porozprava sa o vsetkom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Pises v mnoznom cisle, DIEVCATA. Kolko konkretne ti toto tvrdilo? 10,20? Podla mna sa nikto nerozumie do VSETKEHO. Akurat tak lepsi vseobecny prehlad. Ale zase debatovat sa da naozaj o vsetkom, ak sa chce. Ked zacnes o niecom, comu dotycna nerozumie a opyta sa ta, ci jej to mozes vysvetlit blizsie, to je uz zaciatok debaty a je na tebe, ci budes pokracovat, alebo ju ukoncis :D
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

sry za OT ale toto je zbytocne zalozeny topic,povedal by som cisty spam nic ine :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

qwerty-xyz napísal:to mas pravdu ze sa nezaujimam ale ked mi o tom zacne kamaratka rozpravat buchnem hlavou o stol a ostanem tak lebo to pocuvam MUSIM a pri dalsej uz viem o com bude rec tak sa s nou mozem bavit aj na tanecnu horucku a podobne :cry: (najhorsie su telenovely-o tom ked zacnu bozechran)
Skús to chcieť počúvať. Ber ot tak, že dievčina sa chce s niekým o to podeliť a ten niekto si práve ty. Buchnúť si hlavu o stôl mi príde v otmto prípade prinajmenšom, ako nevhodná reakcia. A keď ti nabudúce vyhorí sviečka v motore, tak jej ot povedz, ale nezačni s ňou riešiť, či máš brať denso, alebo bosch...
erytro. Ti to fajn vytmavil :wink:
Jirayima napísal:sry za OT ale toto je zbytocne zalozeny topic,povedal by som cisty spam nic ine :roll:
Zabil si ma!!! :smt044
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty-xyz napísal:to mas pravdu ze sa nezaujimam ale ked mi o tom zacne kamaratka rozpravat buchnem hlavou o stol a ostanem tak lebo to pocuvam MUSIM a pri dalsej uz viem o com bude rec tak sa s nou mozem bavit aj na tanecnu horucku a podobne :cry: (najhorsie su telenovely-o tom ked zacnu bozechran)
ale nemozes ocakavat ze sa s tebou budeme rozpravat len o tvojich temach, iba o tych ktorym ty rozumies. Mal by si sa snazit prisposobit a tak ako ona pocuva ze ake auto by si chcel a preco, mal by si aj ty ju pocuvat ze kto vyhra podla nej Let´s dance a jake ma pekne saty Vondrackova....
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Poznam vela ludi ktori sa ocividne strasne radi pocuvaju a dokazu aj v zenskej spolocnosti rozpravat o tech. zalezitostiach a z uchylnym vyrazom v tvari striedaju jedno cudzie slovo za druhym.
Nehovorim , ze urcita formulacia viet resp. cudzie slova nepouzivat , ale ked tipek zacne v piatok vecer tocit o galvanizacii oceli je to dost trapas.
Tu ide v urcitej miere o kompromis , ale v konecnom dosledku ho robi vzdy muz.

Skoro vzdy , aby sa na mna niekto nenstval. :) vlastna skusenost
sendrej
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sendrej »

No mne ked niaka kamaratka povie ze sa somnou moze rospravat o vsetkom tak jej vecsinou zecnem rospravat o tom ako neviem ci si mam namiesto katalizatoru dat do auta rezonator alebo len prirubu a zacnem nahlas uvazovat o tom co spravit s lambdasondou a potom si vzdy uznaju ze sa nevedia rospravat o vsetkom :lol: :lol: :lol: Ale vedia ze som to myslel ako vtip :oops:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

mne priatelka povie naozaj vsetko, nas vztah zakladame na dovere ktora prameni z toho ze si hovorime VSETKO.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

qwerty-xyz napísal::lol: ja to neberem doslovne,ale narovinu sa jej spytam ci naozaj o comkolek-niekedy aj trikrat a ona mi svorne odveti ze sa rozumie do vsetkeho,vtedy to nevydrzim a nahodim taku temu ze na mna pozera asi takto :shock:
a potom sa v inych temach stazujes ze si nikdy nikdy nemal holku :roll: najprv asi skus pohladat chyby na sebe a tak na inych ludoch :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Akakolvek tema, to podla mna znamena, akakolvek z bezneho zivota a pravdepodobne ohladom vztahov. Nikto nevie vsetko, takze ako bolo spominane, neber to doslovne. Predsa len, ked ti povie dievca, ze sa mozes s nou porozptavat o comkolvek, zacal by si rozptavat o kvantovej fyzike? :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

fizz: Aj mne to tak trochu pripada. Predsa len, ja by som na niekoho tiez nevytiahla temu, o ktorej by nemal ani paru. Na co by to bolo dobre? Aby som ho zahanbila alebo mu dokazala, ze sa v tom nevyzna. :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

bolek, fizz, nerieste, to je proste qwery-xyz :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Riesime, lebo je to diskusne forum. :wink: ale tak ja v niektorych veciach s qwery-xyz suhlasim, no v niektorych urcite nie...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

bolek napísal:Riesime, lebo je to diskusne forum. :wink: ale tak ja v niektorych veciach s qwery-xyz suhlasim, no v niektorych urcite nie...
tak tak :D ja tiez nesuhlasim so vsetkym co pisete vy ale v dacom sa zhodneme.
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

.. ano pouzivame slovo "akukolvek",pretoze je to pravda,ved zena nemusi rozumiet niektorym veciam,ale rada sa o nich porozprava a zisti nieco nove..vzdy je to lepsie ako sa tvarit,ze rozumieme vsetkemu :D :roll: :P
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jenny177 napísal:.. ano pouzivame slovo "akukolvek",pretoze je to pravda,ved zena nemusi rozumiet niektorym veciam,ale rada sa o nich porozprava a zisti nieco nove..vzdy je to lepsie ako sa tvarit,ze rozumieme vsetkemu :D :roll: :P
ukaz mi holku ktora sa RADA bude rozpravat o jericho 3 balistickej strele s tym ze sa dozvie nieco nove :twisted:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

kamaratka to dobre zhrnula ,
obdivujem vas chalanov , dokazete sa porozpravat o hocicom ,
to ja keby som prisla za kamoskami a povedala ako som sa dobre vysrala vsetky by sa na mna pozerali ako na taku pi...
Napísať odpoveď