No mne ked niaka kamaratka povie ze sa somnou moze rospravat o vsetkom tak jej vecsinou zecnem rospravat o tom ako neviem ci si mam namiesto katalizatoru dat do auta rezonator alebo len prirubu a zacnem nahlas uvazovat o tom co spravit s lambdasondou a potom si vzdy uznaju ze sa nevedia rospravat o vsetkom Ale vedia ze som to myslel ako vtip
qwerty-xyz napísal: ja to neberem doslovne,ale narovinu sa jej spytam ci naozaj o comkolek-niekedy aj trikrat a ona mi svorne odveti ze sa rozumie do vsetkeho,vtedy to nevydrzim a nahodim taku temu ze na mna pozera asi takto
a potom sa v inych temach stazujes ze si nikdy nikdy nemal holku najprv asi skus pohladat chyby na sebe a tak na inych ludoch
Akakolvek tema, to podla mna znamena, akakolvek z bezneho zivota a pravdepodobne ohladom vztahov. Nikto nevie vsetko, takze ako bolo spominane, neber to doslovne. Predsa len, ked ti povie dievca, ze sa mozes s nou porozptavat o comkolvek, zacal by si rozptavat o kvantovej fyzike?
fizz: Aj mne to tak trochu pripada. Predsa len, ja by som na niekoho tiez nevytiahla temu, o ktorej by nemal ani paru. Na co by to bolo dobre? Aby som ho zahanbila alebo mu dokazala, ze sa v tom nevyzna.
.. ano pouzivame slovo "akukolvek",pretoze je to pravda,ved zena nemusi rozumiet niektorym veciam,ale rada sa o nich porozprava a zisti nieco nove..vzdy je to lepsie ako sa tvarit,ze rozumieme vsetkemu
jenny177 napísal:.. ano pouzivame slovo "akukolvek",pretoze je to pravda,ved zena nemusi rozumiet niektorym veciam,ale rada sa o nich porozprava a zisti nieco nove..vzdy je to lepsie ako sa tvarit,ze rozumieme vsetkemu
ukaz mi holku ktora sa RADA bude rozpravat o jericho 3 balistickej strele s tym ze sa dozvie nieco nove
kamaratka to dobre zhrnula ,
obdivujem vas chalanov , dokazete sa porozpravat o hocicom ,
to ja keby som prisla za kamoskami a povedala ako som sa dobre vysrala vsetky by sa na mna pozerali ako na taku pi...