|
|
|
| Autor |
Správa |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 865
Zaslal: 29 Jún 2008, 12:34 Predmet: porozprava sa o vsetkom |
|
|
Otazka do fora. Preco dievcata tvrdia ze sa porozpravaju na AKUKOLVEK temu (to akukolvek zdoraznia aby sme videli ake su ony inteligentne) a pritom to vobec nie je pravda?
Preco jednoducho nepriznaju ze do vela veci sa rozumeju asi tak ako hus do piva? |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6909 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 12:36 Predmet: |
|
|
| zrejme chápu slovo "akukolvek" inak ako ty. Je jasné že sa nemôžu rozprávať o niečom čomu nerozmejú (autá, technika..) ale asi to mysleli tak, že nemajú problém sa baviť o vzťahoch, filozofických otázkach alebo len tak o nejakých kravinách. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3556 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 12:46 Predmet: |
|
|
1. Môžu sa jej snažiť porozumieť.
2. Musíme odhadnúť na akú tému sa je vhodné s ňou rozprávať... Určite nezačnem s dievčinou riešiť procesorové zbernice...
3. Slovom "akúkoľvek tému" je v ich lexike chápaná akákoľvek téma, ktorej majú šancu pochopiť.
Neber to preboha doslovne  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 29 Jún 2008, 12:49 Predmet: |
|
|
| jin napísal: |
1. Môžu sa jej snažiť porozumieť.
2. Musíme odhadnúť na akú tému sa je vhodné s ňou rozprávať... Určite nezačnem s dievčinou riešiť procesorové zbernice...
3. Slovom "akúkoľvek tému" je v ich lexike chápaná akákoľvek téma, ktorej majú šancu pochopiť.
Neber to preboha doslovne  |
ja to neberem doslovne,ale narovinu sa jej spytam ci naozaj o comkolek-niekedy aj trikrat a ona mi svorne odveti ze sa rozumie do vsetkeho,vtedy to nevydrzim a nahodim taku temu ze na mna pozera asi takto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3556 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 12:55 Predmet: |
|
|
| qwerty-xyz napísal: |
vtedy to nevydrzim a nahodim taku temu ze na mna pozera asi takto  |
Neee...fakt to neber doslovne a tiež jej týmto nemusíš dávať najavo, že existuje predsa vec, o ktorej nič nevie. V tomto prípade však aj dievčina by mala uvážiť používanie istých výrazov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6909 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 13:00 Predmet: |
|
|
| Neee...fakt to neber doslovne a tiež jej týmto nemusíš dávať najavo, že existuje predsa vec, o ktorej nič nevie. V tomto prípade však aj dievčina by mala uvážiť používanie istých výrazov... |
ja byť ňou by som radšej ako volbu vhodného výrazu zvolil tému z ktorej by bol chalan mimo, nech si uvedomí že jeho dokonalosť má tiež isté hranice |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 13:22 Predmet: Re: porozprava sa o vsetkom |
|
|
Otazka do fora. Preco dievcata tvrdia ze sa porozpravaju na AKUKOLVEK temu (to akukolvek zdoraznia aby sme videli ake su ony inteligentne) a pritom to vobec nie je pravda?
Preco jednoducho nepriznaju ze do vela veci sa rozumeju asi tak ako hus do piva? |
Na akúkoľvek tému ohľadom účesov, módy, mužov a pod. Len si si to zle vysvetlil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2412 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 14:45 Predmet: |
|
|
| ...Určite nezačnem s dievčinou riešiť procesorové zbernice... |
looool
samozrejme, ze nikto nemoze vediet kecat na vsetky temy. taky clovek sa este nenarodil. ked baba povie, ze moze kecat o vsetkom, tak tym mysli zrejme vsetky spolocenske temy ako pocasie, vztahy, priatelstvo a proste vseobecne temy. nie specializovane. |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2263 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 15:19 Predmet: |
|
|
ja osobne, ked poviem o nejakom diecati ze sa s neou mozem porozpravat o vsetkom, znamena to skor vsetky osobne zalezitosti. Vztahy (priatelske, kamaratske, rodinne), sex, problemy a tak...
tu skor ide o taku doveru, ze tomu cloveku verim a mozem sa jej zdoverit... a ne ze sa s nou zacnem rozpravat o tom ze mi odisla sviecka v motore, alebo ze mam problemy s maticnou doskou... |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 29 Jún 2008, 17:45 Predmet: |
|
|
| will.i.am napísal: |
ja osobne, ked poviem o nejakom diecati ze sa s neou mozem porozpravat o vsetkom, znamena to skor vsetky osobne zalezitosti. Vztahy (priatelske, kamaratske, rodinne), sex, problemy a tak...
tu skor ide o taku doveru, ze tomu cloveku verim a mozem sa jej zdoverit... a ne ze sa s nou zacnem rozpravat o tom ze mi odisla sviecka v motore, alebo ze mam problemy s maticnou doskou... |
tak ale ked sa ma opyta ako sa mam a mne odisla sviecka v motore tak jej poviem co ma trapi nie? ci je to dievca alebo chlapec. inak borcovi co tu pisal ze na mieste holky by ma zarazil tiez dajakou temou dievcenskou-nezarazil ja viem kecat aj o tych "ich" veciach. |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 755 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 17:54 Predmet: |
|
|
o tom pochybujem. tiez som si myslel ze dokazem pokecat o vsetkom az som sa raz stretol s jednou babou co studuje kvantovu mechaniku a hadaj co nemal som ani paru o com tocila. jednoducho kazdy ma svoje limity vratane toho ci dokaze kecat o vsetkom abo nie, ide o to co toho cloveka zaujima, cim sa zaobera. by si sa cudoval kolko zien by vedelo pochopit tvoj problem so svieckou ....... ale pokial chces aby ten rozhovor trval co najdlhsie, tak by bolo dobre aby sa rozhovor niesol v lahsej teme, nieco comu by rozumeju vsetci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

|
Zaslal: 29 Jún 2008, 18:00 Predmet: |
|
|
tak ale ked sa ma opyta ako sa mam a mne odisla sviecka v motore tak jej poviem co ma trapi nie? ci je to dievca alebo chlapec. inak borcovi co tu pisal ze na mieste holky by ma zarazil tiez dajakou temou dievcenskou-nezarazil ja viem kecat aj o tych "ich" veciach. |
Heeej? a ako skončil ten romantický film od rosamunde piltcher v piatok večer? A Kto vyhrá dnes v tanečnej horúčke? ...
môžeš povedať že také nepozeráš, tak nevieš. To je v poriadku. Ale keď dievča povie že sa nezaujíma o autá alebo techniku tak už je zle? |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 29 Jún 2008, 18:04 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
Heeej? a ako skončil ten romantický film od rosamunde piltcher v piatok večer? A Kto vyhrá dnes v tanečnej horúčke? ...
môžeš povedať že také nepozeráš, tak nevieš. To je v poriadku. Ale keď dievča povie že sa nezaujíma o autá alebo techniku tak už je zle? |
to mas pravdu ze sa nezaujimam ale ked mi o tom zacne kamaratka rozpravat buchnem hlavou o stol a ostanem tak lebo to pocuvam MUSIM a pri dalsej uz viem o com bude rec tak sa s nou mozem bavit aj na tanecnu horucku a podobne (najhorsie su telenovely-o tom ked zacnu bozechran) |
|
| Návrat hore |
|
 |
mehmed Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.01.2008 Príspevky: 59 Bydlisko: Perla (BB) Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 18:06 Predmet: |
|
|
ja to neberem doslovne,ale narovinu sa jej spytam ci naozaj o comkolek-niekedy aj trikrat a ona mi svorne odveti ze sa rozumie do vsetkeho,vtedy to nevydrzim a nahodim taku temu ze na mna pozera asi takto  |
Asi si sa počas svojej mladosti málo socializoval. Chodievaj do mesta, rozprávaj sa s ľuďmi a zistíš, že svet nestojí len na tom, čo kto povie... a tobôž nie na tom, čo povie nejaká ukecaná čaja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 19:36 Predmet: |
|
|
qwerty-xyz : Vieš dáma s tebou bude sotva debatovať o sviečkach v aute, ktorá je lepšia, ktorá horšia. Samozrejme, že sa jej môžeš zdôveriť s tým, že ti jedna práve dnes vyhorela. Ona ťa pochopí, ale týmto diskusia na túto tému končí. Ty s dievčaťom musíš nájsť tú povestnú "spoločnú reč". Debatu o tom, čo zaujíma oboch, napríklad cestovanie, počasie, dianie vo vašom meste, dianie vo svete hudby... Nechcem menovať ďalej, je to zbytočné, každé dievča zaujíma niečo iné. Je už len na tebe ako tú spoločnú reč s partnerkou nájdeš. Áno, ty môžeš viesť monológ o tom ako super rýchlo sa dnes vyrábajú mikroprocesorové obvody v porovnaní s minulosťou. A správne, ona ťa aj bude počúvať. Ale ak ti nakoniec povie, že na námestíčku na ktorom si sedel je 8462 dlaždičiek presne, nech ťa to neprekvapí  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|