porozprava sa o vsetkom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

porozprava sa o vsetkom

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:wink:
Otazka do fora. Preco dievcata tvrdia ze sa porozpravaju na AKUKOLVEK temu (to akukolvek zdoraznia aby sme videli ake su ony inteligentne) a pritom to vobec nie je pravda?
Preco jednoducho nepriznaju ze do vela veci sa rozumeju asi tak ako hus do piva?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zrejme chápu slovo "akukolvek" inak ako ty. Je jasné že sa nemôžu rozprávať o niečom čomu nerozmejú (autá, technika..) ale asi to mysleli tak, že nemajú problém sa baviť o vzťahoch, filozofických otázkach alebo len tak o nejakých kravinách.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

1. Môžu sa jej snažiť porozumieť.
2. Musíme odhadnúť na akú tému sa je vhodné s ňou rozprávať... Určite nezačnem s dievčinou riešiť procesorové zbernice...
3. Slovom "akúkoľvek tému" je v ich lexike chápaná akákoľvek téma, ktorej majú šancu pochopiť.

Neber to preboha doslovne :roll:
qwerty-xyz

jin napísal:1. Môžu sa jej snažiť porozumieť.
2. Musíme odhadnúť na akú tému sa je vhodné s ňou rozprávať... Určite nezačnem s dievčinou riešiť procesorové zbernice...
3. Slovom "akúkoľvek tému" je v ich lexike chápaná akákoľvek téma, ktorej majú šancu pochopiť.

Neber to preboha doslovne :roll:
:lol: ja to neberem doslovne,ale narovinu sa jej spytam ci naozaj o comkolek-niekedy aj trikrat a ona mi svorne odveti ze sa rozumie do vsetkeho,vtedy to nevydrzim a nahodim taku temu ze na mna pozera asi takto :shock:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:vtedy to nevydrzim a nahodim taku temu ze na mna pozera asi takto :shock:
Neee...fakt to neber doslovne a tiež jej týmto nemusíš dávať najavo, že existuje predsa vec, o ktorej nič nevie. V tomto prípade však aj dievčina by mala uvážiť používanie istých výrazov...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Neee...fakt to neber doslovne a tiež jej týmto nemusíš dávať najavo, že existuje predsa vec, o ktorej nič nevie. V tomto prípade však aj dievčina by mala uvážiť používanie istých výrazov...
ja byť ňou by som radšej ako volbu vhodného výrazu zvolil tému z ktorej by bol chalan mimo, nech si uvedomí že jeho dokonalosť má tiež isté hranice
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: porozprava sa o vsetkom

Príspevok od používateľa erytrocyt »

qwerty-xyz napísal::wink:
Otazka do fora. Preco dievcata tvrdia ze sa porozpravaju na AKUKOLVEK temu (to akukolvek zdoraznia aby sme videli ake su ony inteligentne) a pritom to vobec nie je pravda?
Preco jednoducho nepriznaju ze do vela veci sa rozumeju asi tak ako hus do piva?
Na akúkoľvek tému ohľadom účesov, módy, mužov a pod. Len si si to zle vysvetlil :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

jin napísal:...Určite nezačnem s dievčinou riešiť procesorové zbernice...
looool :D
samozrejme, ze nikto nemoze vediet kecat na vsetky temy. taky clovek sa este nenarodil. ked baba povie, ze moze kecat o vsetkom, tak tym mysli zrejme vsetky spolocenske temy ako pocasie, vztahy, priatelstvo a proste vseobecne temy. nie specializovane.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja osobne, ked poviem o nejakom diecati ze sa s neou mozem porozpravat o vsetkom, znamena to skor vsetky osobne zalezitosti. Vztahy (priatelske, kamaratske, rodinne), sex, problemy a tak...
tu skor ide o taku doveru, ze tomu cloveku verim a mozem sa jej zdoverit... a ne ze sa s nou zacnem rozpravat o tom ze mi odisla sviecka v motore, alebo ze mam problemy s maticnou doskou...
qwerty-xyz

will.i.am napísal:ja osobne, ked poviem o nejakom diecati ze sa s neou mozem porozpravat o vsetkom, znamena to skor vsetky osobne zalezitosti. Vztahy (priatelske, kamaratske, rodinne), sex, problemy a tak...
tu skor ide o taku doveru, ze tomu cloveku verim a mozem sa jej zdoverit... a ne ze sa s nou zacnem rozpravat o tom ze mi odisla sviecka v motore, alebo ze mam problemy s maticnou doskou...
tak ale ked sa ma opyta ako sa mam a mne odisla sviecka v motore tak jej poviem co ma trapi nie? ci je to dievca alebo chlapec. inak borcovi co tu pisal ze na mieste holky by ma zarazil tiez dajakou temou dievcenskou-nezarazil 8) ja viem kecat aj o tych "ich" veciach.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

o tom pochybujem. tiez som si myslel ze dokazem pokecat o vsetkom az som sa raz stretol s jednou babou co studuje kvantovu mechaniku a hadaj co :) nemal som ani paru o com tocila. jednoducho kazdy ma svoje limity vratane toho ci dokaze kecat o vsetkom abo nie, ide o to co toho cloveka zaujima, cim sa zaobera. by si sa cudoval kolko zien by vedelo pochopit tvoj problem so svieckou :)....... ale pokial chces aby ten rozhovor trval co najdlhsie, tak by bolo dobre aby sa rozhovor niesol v lahsej teme, nieco comu by rozumeju vsetci.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:tak ale ked sa ma opyta ako sa mam a mne odisla sviecka v motore tak jej poviem co ma trapi nie? ci je to dievca alebo chlapec. inak borcovi co tu pisal ze na mieste holky by ma zarazil tiez dajakou temou dievcenskou-nezarazil 8) ja viem kecat aj o tych "ich" veciach.
Heeej? a ako skončil ten romantický film od rosamunde piltcher v piatok večer? A Kto vyhrá dnes v tanečnej horúčke? ...
môžeš povedať že také nepozeráš, tak nevieš. To je v poriadku. Ale keď dievča povie že sa nezaujíma o autá alebo techniku tak už je zle?
qwerty-xyz

audiotrack napísal:Heeej? a ako skončil ten romantický film od rosamunde piltcher v piatok večer? A Kto vyhrá dnes v tanečnej horúčke? ...
môžeš povedať že také nepozeráš, tak nevieš. To je v poriadku. Ale keď dievča povie že sa nezaujíma o autá alebo techniku tak už je zle?
to mas pravdu ze sa nezaujimam ale ked mi o tom zacne kamaratka rozpravat buchnem hlavou o stol a ostanem tak lebo to pocuvam MUSIM a pri dalsej uz viem o com bude rec tak sa s nou mozem bavit aj na tanecnu horucku a podobne :cry: (najhorsie su telenovely-o tom ked zacnu bozechran)
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

qwerty-xyz napísal::lol: ja to neberem doslovne,ale narovinu sa jej spytam ci naozaj o comkolek-niekedy aj trikrat a ona mi svorne odveti ze sa rozumie do vsetkeho,vtedy to nevydrzim a nahodim taku temu ze na mna pozera asi takto :shock:
Asi si sa počas svojej mladosti málo socializoval. Chodievaj do mesta, rozprávaj sa s ľuďmi a zistíš, že svet nestojí len na tom, čo kto povie... a tobôž nie na tom, čo povie nejaká ukecaná čaja :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

qwerty-xyz : Vieš dáma s tebou bude sotva debatovať o sviečkach v aute, ktorá je lepšia, ktorá horšia. Samozrejme, že sa jej môžeš zdôveriť s tým, že ti jedna práve dnes vyhorela. Ona ťa pochopí, ale týmto diskusia na túto tému končí. Ty s dievčaťom musíš nájsť tú povestnú "spoločnú reč". Debatu o tom, čo zaujíma oboch, napríklad cestovanie, počasie, dianie vo vašom meste, dianie vo svete hudby... Nechcem menovať ďalej, je to zbytočné, každé dievča zaujíma niečo iné. Je už len na tebe ako tú spoločnú reč s partnerkou nájdeš. Áno, ty môžeš viesť monológ o tom ako super rýchlo sa dnes vyrábajú mikroprocesorové obvody v porovnaní s minulosťou. A správne, ona ťa aj bude počúvať. Ale ak ti nakoniec povie, že na námestíčku na ktorom si sedel je 8462 dlaždičiek presne, nech ťa to neprekvapí :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Pises v mnoznom cisle, DIEVCATA. Kolko konkretne ti toto tvrdilo? 10,20? Podla mna sa nikto nerozumie do VSETKEHO. Akurat tak lepsi vseobecny prehlad. Ale zase debatovat sa da naozaj o vsetkom, ak sa chce. Ked zacnes o niecom, comu dotycna nerozumie a opyta sa ta, ci jej to mozes vysvetlit blizsie, to je uz zaciatok debaty a je na tebe, ci budes pokracovat, alebo ju ukoncis :D
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

sry za OT ale toto je zbytocne zalozeny topic,povedal by som cisty spam nic ine :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:to mas pravdu ze sa nezaujimam ale ked mi o tom zacne kamaratka rozpravat buchnem hlavou o stol a ostanem tak lebo to pocuvam MUSIM a pri dalsej uz viem o com bude rec tak sa s nou mozem bavit aj na tanecnu horucku a podobne :cry: (najhorsie su telenovely-o tom ked zacnu bozechran)
Skús to chcieť počúvať. Ber ot tak, že dievčina sa chce s niekým o to podeliť a ten niekto si práve ty. Buchnúť si hlavu o stôl mi príde v otmto prípade prinajmenšom, ako nevhodná reakcia. A keď ti nabudúce vyhorí sviečka v motore, tak jej ot povedz, ale nezačni s ňou riešiť, či máš brať denso, alebo bosch...
erytro. Ti to fajn vytmavil :wink:
Jirayima napísal:sry za OT ale toto je zbytocne zalozeny topic,povedal by som cisty spam nic ine :roll:
Zabil si ma!!! :smt044
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty-xyz napísal:to mas pravdu ze sa nezaujimam ale ked mi o tom zacne kamaratka rozpravat buchnem hlavou o stol a ostanem tak lebo to pocuvam MUSIM a pri dalsej uz viem o com bude rec tak sa s nou mozem bavit aj na tanecnu horucku a podobne :cry: (najhorsie su telenovely-o tom ked zacnu bozechran)
ale nemozes ocakavat ze sa s tebou budeme rozpravat len o tvojich temach, iba o tych ktorym ty rozumies. Mal by si sa snazit prisposobit a tak ako ona pocuva ze ake auto by si chcel a preco, mal by si aj ty ju pocuvat ze kto vyhra podla nej Let´s dance a jake ma pekne saty Vondrackova....
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Poznam vela ludi ktori sa ocividne strasne radi pocuvaju a dokazu aj v zenskej spolocnosti rozpravat o tech. zalezitostiach a z uchylnym vyrazom v tvari striedaju jedno cudzie slovo za druhym.
Nehovorim , ze urcita formulacia viet resp. cudzie slova nepouzivat , ale ked tipek zacne v piatok vecer tocit o galvanizacii oceli je to dost trapas.
Tu ide v urcitej miere o kompromis , ale v konecnom dosledku ho robi vzdy muz.

Skoro vzdy , aby sa na mna niekto nenstval. :) vlastna skusenost
Napísať odpoveď