|
|
|
| Autor |
Správa |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 26 Júl 2008, 14:22 Predmet: |
|
|
| GIGABYTE napísal: |
Pasta bude nanesená, ale radšej by ssom kúpil novú a naniesol ju tam.  |
ak tam bude nanesena tak naco novu? sak nech to tam necha a ma pokoj |
|
| Návrat hore |
|
 |
zaggi Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2007 Príspevky: 247
Zaslal: 26 Júl 2008, 15:35 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| prevencia nic? ze staticky mozes byt nabity aj na 1000V a vtedy bez problemov odpalis hocico |
prevencia nic, pri beznom pohybe bytom sa tak casto dotykas uzemnenych veci ze je malo realne aby sa nahromazdila nejaka velka staticka elektrika ... druha vec je ze aj keby som mal v sebe staticku elektriku xyz V a chytil do ruky nejaky komponent, tak ten komponent by musel byt uzemneny na to aby donho vletela elektrina ...
| Sheep napísal: |
| ak tam bude nanesena tak naco novu? sak nech to tam necha a ma pokoj |
lebo niektory ludia si naivne myslia ze ked kupia pastu ktora bude mat na obale napisane "coolermaster" alebo "thermaltake" tak to bude nejaky zazrak ktoremu nejaka pasta od vyrobcu nemoze konkurovat ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GIGABYTE Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.06.2007 Príspevky: 1069 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 17:13 Predmet: |
|
|
| zaggi napísal: |
| lebo niektory ludia si naivne myslia ze ked kupia pastu ktora bude mat na obale napisane "coolermaster" alebo "thermaltake" tak to bude nejaky zazrak ktoremu nejaka pasta od vyrobcu nemoze konkurovat ... |
Nie ! Možno sú niektorý taký ! Ale ide o to, že radšej si ju zotriem, nanesiem sám a viem čo som si tam dal ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skolacik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2006 Príspevky: 1373 Bydlisko: Svit/Poprad Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 17:35 Predmet: |
|
|
| tak hadam tam nenatru namiesto teplovodivej pasty pastetu |
|
| Návrat hore |
|
 |
GIGABYTE Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.06.2007 Príspevky: 1069 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 23:18 Predmet: |
|
|
| Skolacik napísal: |
| tak hadam tam nenatru namiesto teplovodivej pasty pastetu |
Ale prosimťa, nesnaž sa byť vtipný Predsa neviem čo za pastu sa tam dalo, aký čas tam je... Radšej si kúpim vlastnú, tú čo tam je zotriem a nanesiem si novú . 150sk hore dole a viem čo tam je , ale to je na každého zváženie, určite to robí tak isto ako ja viac lludí tu na fóre. Ale sú tu samozrejme aj taký čo ju tam nechajú. To je ako z Antivírusom, každý má nato iný názor. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|