Poskladanie PC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tomaxx_199 napísal: ale vybit sa da na kazdom zeleze aj na zarubni, radiator, skrinka, plech atd.
jop da.. ale aj tak by som sa s tou statickou elektrikou nezahraval :wink:
tomaxx_199 napísal:mozes ked si hodinu budes triet ruky o sveter. a potom sa dotknes.
nemusis.. moze z teba hocikedy vystrelit a potom sa mozes cudovat preco ti nejde hento abo celkovo zapnut PC
spider159
Novice
Novice

Re: Poskladanie PC

Príspevok od používateľa spider159 »

Možno niekomu niekedy pomôže moja ročníková práca http://projekt.filipkriz.com/ Ako poskladať počítač.
lokkju
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa lokkju »

no spider, je to trocha preexpirovaná téma, ale keď si prispel, tak ti odpoviem:

zasadne vždy montujem procák aj s coolerom na MB PRED osadením do bedne. vyhnem sa tak nepríjemnoškodlivému pruženiu dps podloženej dištancami pre uchytenie.

pastu dávam na procesor, nie na cooler - vyhnem sa tak znečisteniu cpu po prípadne - nie moc úspešných pokusoch nasadiť cooler - nie každý to robí rutinne (tí čo skladali pc based socket 462, vedia o čom hovorím).

pred osadením dosky namontujem všetky drive do ich bay, vyhnem sa tak problémom u niektorých case - s priestorom pri ich dodatočnom vkladaní.

asi tak. ale inak ok - snaha pomôcť sa cení. preto neber môj príspevok ako kritiku, ale ako pokus o vylepšenie toho tvojho.
have a nice day ...
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Ja dokonca oživujem PC mimo skriňu, osadím všetko na pracovnom stole a nainštalujem komplet systém. Keď je všetko v poriadku, tak to na záver smontujem. A keď je niečo vadného, postupne podľa prejavov chyby komponent vymením, identifikujem závadu a vadný diel reklamujem. Najčastejšie to býva MB.
Napísať odpoveď