Windows 7
-
HiddenUser
Medium Star
Re: Windows 7
Zdar ako neviete niekto ako povoliť správcu úloh? Ukazuje mi správca systému vypol správcu úloh. POtrebujem to na jednom PC.
Ďakujem (K+ odmena)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Group policy..Ale ked to niekto vypol, tak to asi ma ostat vypnute a nemal by si sa do toho babrat 
-
HiddenUser
Medium Star
Aha no tak asi to nepojde.. No nič a ešte sa chcem opýtat že nedá sa vymazať história ikon v tray? Obrázok som dal do prílohy ak nerozumiete 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Historia ikon v tray? Eh?
ak som to pochopil správne tak ty chceš premazať list ikón, ktoré môžes pridať do trayu? to sa podla mňa nedá
môžeš ich vypnúť aby si nevidel ikony a ani oznámenia.. ale to je tak všetko podla mňa
mozno to ide aj inak, ale ja na to obcas pouzijem CCleaner
/je to oznacene ako cache oznameni v liste
/je to oznacene ako cache oznameni v liste
-
HiddenUser
Medium Star
jj Historia ikon v tray.
v trayi sa zobrazuju len tie programy, ktore su nainstalovane a maju moznost takehoto zobrazenia
ved som napisal ze CCleaner to vymazat vie, co chces este pocut
Windows 7 Error
Zdravim vzdy ked spustim pc tak mi vyskoci sprava v okne vie mi s nou niekto pomoct ? a hned nato sa mi otvori kniznica ....
- Prílohy
-
- Tu je obrazok
- error.jpg (21.17 KiB) 1151 zobrazení
-
HiddenUser
Medium Star
hh OK diky, ale inak nepoznáte niekto skade stiahnem nejaký gadget pre Win 7 kde sa dá pustiť rádio? Najlepšie taky kde sa dá Europa 2 pustiť. Ďakujem 
mozno cez rainmeter...
NIFO: WIN+R>msconfig>Startup A skús nájsť a vymazať ten súbor a už by sa to nemalo viac zobrazovať. 
Ten subor som tam nenasiel ale ja ho aj tak potrebujem opravit alebo aspon zistit ci to nieje systemovy subor ale dik za snahuPlasmon napísal:NIFO: WIN+R>msconfig>Startup A skús nájsť a vymazať ten súbor a už by sa to nemalo viac zobrazovať.
Urcite to ne je systemovy subor, to skor vyzera podla .js scriptu na spyware.
V ponuke Štart (pri vypnúť, reštartovať atď.) sa mi prestalo objavovať -prepnúť používateľa-, nevie niekto kde sa to nastavuje ?
win+L a potom prepni
Nepomáha, ukáže mi lem môj profil a dva druhé nie. Musím sa odhlásiť a tak prepnúť
-
HiddenUser
Medium Star
Máš Windows 7 Starter?
Ultimate. Niečo sa pokašlalo, lebo doteraz to šlo. Tuším asi po nainštalovaní servispacku1, nevšimol som si to presne.