Windows 7
Re: Windows 7
V tomto by som problém nevidel, čo som to skúšal s predchádzajúcu ktorú mám overenú a na viac PC tak ten istý problém
Problém spôsobujú SSD disky, aj ja mám starý počítač, kde sa bez problémov dal nainštalovať Windows 7, pokým som tam nedal SSD disk a potom sa tam už nainštalovať nedal, bez tých ovládačov. Po pridaní ovládačov nebol žiaden problém s inštaláciou.
Treba len čítať čo sa ti tam zobrazí a ono to pýta ovládače, netreba lúštiť z kryštálovej gule, treba len čítať chybové hlásenia, nie riešiť všetko možné a nemožné, len nie to, čo ti to tam píše.
Treba len čítať čo sa ti tam zobrazí a ono to pýta ovládače, netreba lúštiť z kryštálovej gule, treba len čítať chybové hlásenia, nie riešiť všetko možné a nemožné, len nie to, čo ti to tam píše.
Problem nesposobuju SSD, ale SATA rozhranie ako take.
Sú viaceré možnosti, čo by si mohol skúsiť:
a) Keď máš externý box na ten harddisk tak z toho vyber harddisk a odstráň všetky tie oddiely aby tam neostalo nič alebo
b) keď nemáš externý usb box na disk tak spustiť nejaký live linux, z čoho by si odstránil tie oddiely.
Ale aj cez inštaláciu by sa mali dať odstrániť tie oddiely.
Keď už tam nič nebude azda ti tam vytvorí inštalačka oddiely aby si to mohol nainštalovať.
Keď ten počítač má len obyčajný bios tak treba aj inštalačný disk v legacy mode, disk s mbr a nie s gpt a ani inštalačku nie pre uefi/gpt.
Alebo klikni v inštalačke na tie ďalšie možnosti jednosti (rozšírené), všetko odstráň, vyber voľné miesto a malo by sa to nainštalovať, spraví si oddiely ako chce a nainštaluje.
a) Keď máš externý box na ten harddisk tak z toho vyber harddisk a odstráň všetky tie oddiely aby tam neostalo nič alebo
b) keď nemáš externý usb box na disk tak spustiť nejaký live linux, z čoho by si odstránil tie oddiely.
Ale aj cez inštaláciu by sa mali dať odstrániť tie oddiely.
Keď už tam nič nebude azda ti tam vytvorí inštalačka oddiely aby si to mohol nainštalovať.
Keď ten počítač má len obyčajný bios tak treba aj inštalačný disk v legacy mode, disk s mbr a nie s gpt a ani inštalačku nie pre uefi/gpt.
Alebo klikni v inštalačke na tie ďalšie možnosti jednosti (rozšírené), všetko odstráň, vyber voľné miesto a malo by sa to nainštalovať, spraví si oddiely ako chce a nainštaluje.
V CMD zadaj iba clean na celý disk.
diskpart
list disk
select disk x x čislo disku
clean
diskpart
list disk
select disk x x čislo disku
clean
Daj teraz to okno ,kde je výber diskov.
Tak už je tu zmena.Máš to spojené.Skús cez CMD pokračovať:
create partition primary
format fs=ntfs
create partition primary
format fs=ntfs
tak podarilo sa mi to rozbehat, podla videa
vdaka vsetkym za radu
Autoeditácia príspevku po 1 hod 56 min 51 sek:
Tak inštaláciu mám úspešne dokocenu
Vie mi niekto poradiť ako sa tohoto zbaviť pri zapnutý ntb ?

imgpost
Ďakujem
vdaka vsetkym za radu
Autoeditácia príspevku po 1 hod 56 min 51 sek:
Tak inštaláciu mám úspešne dokocenu
Vie mi niekto poradiť ako sa tohoto zbaviť pri zapnutý ntb ?

imgpost
Ďakujem
Skús sa pozrieť do msconfig ,či to máš v ponuke.