Volejbal

O športe...
jakub199
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

takze vonku mame nad 20 stupnov a hor sa na beach
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny17 »

vy mate iba 20? my mame 34 ale sa nam nechce akosi prekopat ihrisko aby sme hrali beach...mozno pojdeme s kamosom na beach turnaj...
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

idealne pocasie je tak do tych 25 mimochodmo ak je viac a rozhodca posude ze moze byt ohrozenie zdravia(infarkt a podobne blbosti) moze zapas kludne prerusit :idea: :idea:

a na jaky turnaj na elite seriu
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ano na elite seriu :lol: ....nie cosi mam 15 rokov...nejaky turnaj by mal byt tak sa chceme prihlasit
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

inak nepozna niekto z vas divisa??newem jak sa vola ani za koho hra ale je strasne dobry....nosy takeho kohuta uces... :oops:
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jasne ze pozname....vola sa Lukas Divis hra za Trencin sa mi zda alebo nejaky cesky klub...neviem...
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

JJ on už hra v cechach za JMP Brno. Jeden z najlepsich smeciarov ceskej lig a urcite elita pomedzi slovenskych hracov v CZ
:D :D
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

johny17 napísal:jasne ze pozname....vola sa Lukas Divis hra za Trencin sa mi zda alebo nejaky cesky klub...neviem...
....diki moc....raz som ho videla hrat ....druzstvo prehravalo a trener ho poslal hrat,akonahle tam prisiel vsetkych povzbudio svojim sebavedomym usmevom a nakoniec vyhrali...bol hviezda zapasu!! :oops:
Janky
Star
Star

Príspevok od používateľa Janky »

No ja hravam teraz na strednej uz len rekreacne na zakladnej som hraval za skolske muzstvo...Teraz uz univerzal ale bol som na smeci..Myslim,ze by bol hriech nehrat taky super sport jak je volis s mojimi 194cm.. :wink:
tomo33
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tomo33 »

nooo ja hram volejbal 6 rokov za vkp...teraz sme skončili 3 na slovensku ale bohužial len v žiakoch...a ty slavistka kto si???ja ťa určite poznam....
fink2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fink2 »

johny17 napísal:ja hrajem blokara ale niekedy aj smeciara a teraz som dostal ponuku ist do Trencina na Sportove gymnazium ale som z vychodu tak neviem ci pojdem
Johny ...to ti normalne poslali ponuku ist tam na skolu ? Ja aby som sa tam strasne chcel dostat ja teraz hravam za starsich ziakov MVK Detva
(som kapitan :D) .Hravam asi tak 6 rokov od druhej triedy .
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

voleybal nehram aktivne len tak rekreacne ako oddych rad hram za blokara
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kwn »

ja hram za TJVO Neografia Martin som smeciar :P
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

fink2 napísal:Johny ...to ti normalne poslali ponuku ist tam na skolu ? Ja aby som sa tam strasne chcel dostat ja teraz hravam za starsich ziakov MVK Detva
(som kapitan :D) .Hravam asi tak 6 rokov od druhej triedy .
no bol som na nejakom vybere,kde hrali jednotlive casti Slovenska proti sebe...boli 4 druzstva...Vychodne Slovensko,Stredne slovensko,Zapadne Slovensko a Bratislava....a oni sledovali pozorne vsetkch hracov(kazdy sme mali vlastne cislo)a potom si zo vsetkych vybrali 16 najlepsich a dali im pozvanku do Trencina na tu skolu...ja som bol medzi nimi a tak sa uz pomalicky balim... :D ...velmi ma to prekvapilo lebo vtedy som nevedel hrat tak dobre...som hral asi len 6 mesiacov....teraz hram lepsie...ale moze byt ze ma zobrali len preto ze som vysoky....mam 15 rokov a 190 cm...a aj ja som bol vo Vranove kapitan...
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

johny17 napísal:no bol som na nejakom vybere,kde hrali jednotlive casti Slovenska proti sebe...boli 4 druzstva...Vychodne Slovensko,Stredne slovensko,Zapadne Slovensko a Bratislava....a oni sledovali pozorne vsetkch hracov(kazdy sme mali vlastne cislo)a potom si zo vsetkych vybrali 16 najlepsich a dali im pozvanku do Trencina na tu skolu...ja som bol medzi nimi a tak sa uz pomalicky balim... :D ...velmi ma to prekvapilo lebo vtedy som nevedel hrat tak dobre...som hral asi len 6 mesiacov....teraz hram lepsie...ale moze byt ze ma zobrali len preto ze som vysoky....mam 15 rokov a 190 cm...a aj ja som bol vo Vranove kapitan...
hm.....ty si davac ty kokso mas 190cm v 15 to je fakt pekne ja som mal ist do repre v basketbale ale nejdem koli zraneniu a koli operacii :cry: inak mam len 180 cm a tiez 15 rokov a mam kamosa ktory ma 14 rokov a ma len 203 cm :P
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

a co robi ten tvoj kamos?hra basket?
fink2
Light Expert
Light Expert

johny17 napísal:no bol som na nejakom vybere,kde hrali jednotlive casti Slovenska proti sebe...boli 4 druzstva...Vychodne Slovensko,Stredne slovensko,Zapadne Slovensko a Bratislava....a oni sledovali pozorne vsetkch hracov(kazdy sme mali vlastne cislo)a potom si zo vsetkych vybrali 16 najlepsich a dali im pozvanku do Trencina na tu skolu...ja som bol medzi nimi a tak sa uz pomalicky balim... :D ...velmi ma to prekvapilo lebo vtedy som nevedel hrat tak dobre...som hral asi len 6 mesiacov....teraz hram lepsie...ale moze byt ze ma zobrali len preto ze som vysoky....mam 15 rokov a 190 cm...a aj ja som bol vo Vranove kapitan...
Ja mam 14 a okolo 178 cm ( dufam ze este narastiem) teraz idem estelen do deviatej triedy. A ty si hraval aku ligu za tych starsich ziakov...
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

johny17 napísal:a co robi ten tvoj kamos?hra basket?
jj hrava somnou basket je to moj pivot :P
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

fink2 napísal:Ja mam 14 a okolo 178 cm ( dufam ze este narastiem) teraz idem estelen do deviatej triedy. A ty si hraval aku ligu za tych starsich ziakov...
no co ja viem?ale sa mi zda ze za starsich ziakov je len jedna liga....takze som hral extraligu ziakov.... :lol: :lol: :lol:
fink2
Light Expert
Light Expert

Nevola sa to nahodou slovenska liga lebo vravel trener ze nas tam chce prihlasit ..:D
Napísať odpoveď