neviem ti povedat...a ak chces ist do Trencina na skolu si mal ist tento rok...mohol si tam len poslat prihlasku a prist na talentovky...boli sme asi len 7...a je to 8-rocne gymnazium takze by si pokracoval dalej...fink2 napísal:Nevola sa to nahodou slovenska liga lebo vravel trener ze nas tam chce prihlasit ..
Volejbal
-
johny17
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
kwn
Light Star
hm....to nemas pravdu netreba posielat prihlasku oni si kazdy rok robia sustredenia kde si chodia vyberat tymy ako su zilina, blava, trencin a pod a tento rok to boli myslim '91 a teraz budu '92 takze mas sancu aj taktojohny17 napísal:neviem ti povedat...a ak chces ist do Trencina na skolu si mal ist tento rok...mohol si tam len poslat prihlasku a prist na talentovky...boli sme asi len 7...a je to 8-rocne gymnazium takze by si pokracoval dalej...
-
johny17
Medium Star
jasne ze mas...ja som sa tam takto dostal...ale boli aj taky co neboli na tom sustredeni a prisli,urobili talentovky a prijali ich..kwn napísal:hm....to nemas pravdu netreba posielat prihlasku oni si kazdy rok robia sustredenia kde si chodia vyberat tymy ako su zilina, blava, trencin a pod a tento rok to boli myslim '91 a teraz budu '92 takze mas sancu aj takto
-
johny17
Medium Star
bol som aj na finale extraligy tak sem dam zatial aspon jednu fotku potom mozem dat dalsie....
http://img59.imageshack.us/my.php?image=pict0548mp.jpg
http://img59.imageshack.us/my.php?image=pict0548mp.jpg
-
the| Gamer
Light Expert
No ja som rocnik 92 cize ja som nemohol ist z 8 triedy ja budem moct robit skusky az na buduci rokjohny17 napísal:neviem ti povedat...a ak chces ist do Trencina na skolu si mal ist tento rok...mohol si tam len poslat prihlasku a prist na talentovky...boli sme asi len 7...a je to 8-rocne gymnazium takze by si pokracoval dalej...
-
johny17
Medium Star
nepride ti...musi mu ju dat trener...trener vyberie dvoch maximalne troch ktory tam pojdu...to sustredenie rocnikov 92 bude asi niekedy vo februari 2007...drzim palce a snazte sa...kwn napísal:nie mylis sa teraz co bude tento skolsy tok teraz sa to bude robit tak ak hravas za nejaky klub a si registrovany tak ti pride pozvanka