Volejbal
....diki moc....raz som ho videla hrat ....druzstvo prehravalo a trener ho poslal hrat,akonahle tam prisiel vsetkych povzbudio svojim sebavedomym usmevom a nakoniec vyhrali...bol hviezda zapasu!!johny17 napísal:jasne ze pozname....vola sa Lukas Divis hra za Trencin sa mi zda alebo nejaky cesky klub...neviem...
Johny ...to ti normalne poslali ponuku ist tam na skolu ? Ja aby som sa tam strasne chcel dostat ja teraz hravam za starsich ziakov MVK Detvajohny17 napísal:ja hrajem blokara ale niekedy aj smeciara a teraz som dostal ponuku ist do Trencina na Sportove gymnazium ale som z vychodu tak neviem ci pojdem
(som kapitan
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
johny17
Medium Star
no bol som na nejakom vybere,kde hrali jednotlive casti Slovenska proti sebe...boli 4 druzstva...Vychodne Slovensko,Stredne slovensko,Zapadne Slovensko a Bratislava....a oni sledovali pozorne vsetkch hracov(kazdy sme mali vlastne cislo)a potom si zo vsetkych vybrali 16 najlepsich a dali im pozvanku do Trencina na tu skolu...ja som bol medzi nimi a tak sa uz pomalicky balim...fink2 napísal:Johny ...to ti normalne poslali ponuku ist tam na skolu ? Ja aby som sa tam strasne chcel dostat ja teraz hravam za starsich ziakov MVK Detva
(som kapitan) .Hravam asi tak 6 rokov od druhej triedy .
-
kwn
Light Star
hm.....ty si davac ty kokso mas 190cm v 15 to je fakt pekne ja som mal ist do repre v basketbale ale nejdem koli zraneniu a koli operaciijohny17 napísal:no bol som na nejakom vybere,kde hrali jednotlive casti Slovenska proti sebe...boli 4 druzstva...Vychodne Slovensko,Stredne slovensko,Zapadne Slovensko a Bratislava....a oni sledovali pozorne vsetkch hracov(kazdy sme mali vlastne cislo)a potom si zo vsetkych vybrali 16 najlepsich a dali im pozvanku do Trencina na tu skolu...ja som bol medzi nimi a tak sa uz pomalicky balim......velmi ma to prekvapilo lebo vtedy som nevedel hrat tak dobre...som hral asi len 6 mesiacov....teraz hram lepsie...ale moze byt ze ma zobrali len preto ze som vysoky....mam 15 rokov a 190 cm...a aj ja som bol vo Vranove kapitan...
Ja mam 14 a okolo 178 cm ( dufam ze este narastiem) teraz idem estelen do deviatej triedy. A ty si hraval aku ligu za tych starsich ziakov...johny17 napísal:no bol som na nejakom vybere,kde hrali jednotlive casti Slovenska proti sebe...boli 4 druzstva...Vychodne Slovensko,Stredne slovensko,Zapadne Slovensko a Bratislava....a oni sledovali pozorne vsetkch hracov(kazdy sme mali vlastne cislo)a potom si zo vsetkych vybrali 16 najlepsich a dali im pozvanku do Trencina na tu skolu...ja som bol medzi nimi a tak sa uz pomalicky balim......velmi ma to prekvapilo lebo vtedy som nevedel hrat tak dobre...som hral asi len 6 mesiacov....teraz hram lepsie...ale moze byt ze ma zobrali len preto ze som vysoky....mam 15 rokov a 190 cm...a aj ja som bol vo Vranove kapitan...