čo na túto situáciu....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

No zabudol som Ti ešte napísať, že je dôležité sa s ňou o tom narovinu osobne porozprávať a hlavne si všímať jej reakcie a správanie, či to myslí vážne, úprimne, alebo či je to len momentálne a takéto veci si všímať vlastne stále nielen pri tom rozhovore. :wink:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

nuz jedine pokial by si ju chcel zmenit a ukazat jej prave hodnoty na rodziel od striedania chlapcov ako ponozky no kedze ma 15 tak ti to nevyjde. kasli na nu. :?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:nuz jedine pokial by si ju chcel zmenit a ukazat jej prave hodnoty na rodziel od striedania chlapcov ako ponozky no kedze ma 15 tak ti to nevyjde. kasli na nu. :?
je to výzva, ona ukázala niečo nové mne, tak môžem ukázať niečo nové ja jej :lol:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

krupica musis ju zhodnotit objektivnym okom kritika ci ma na vaznejsi vztah... ale podla tohto co si pisal mi to pripada skor nerealne... bsice povedala ze ta miluje ale dievcata v jej veku (respektive s jej zivotnym stylom aby som nediskriminoval) este ani nevedia to co naozaj znamena milovat.. pre nich su to este len frazy a pekne slova ale realita unika... ak chapes co chcem povedat... aj ked nad 18 nemam :wink:
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

5-ula napísal:dievca asi nechce vazny vztah ale chce mat istotu ze ju mas rad..chapes??si len nejake zachranne koleso ked nieco zlyha..hmm je to napisane kruto ale myslim si ze je to tak..a.. :roll:
..svätá pravda ja chodím s babou ma síce 17 ale niekedy mám z nej takýto podobný pocit...
takže radím neviaž sa nanu moc.... ..lebo nedopadne to dobre (vlastná skusenosť) :(
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Len aby to nedopadlo tak, že teraz robíš hrdinu, že nechceš takýto vzťah a že máš v tom všetkom jasno a keď ju stretneš prebudia sa v tebe staré spomienky, pobozká ťa, dá ti privoňať a ty sa znovu namotáš a opäť to skončí tak, že sa sklameš. Ale pokial máš v tom naozaj jasne tak ok, ale dával by som si pozor na každý krok a hlavne uvažoval hlavou :wink:

Držím palce
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

pinco: Pripajam sa a este by som dodal ze hlavne uz nerozmyslaj nad nou :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:Len aby to nedopadlo tak, že teraz robíš hrdinu, že nechceš takýto vzťah a že máš v tom všetkom jasno a keď ju stretneš prebudia sa v tebe staré spomienky, pobozká ťa, dá ti privoňať a ty sa znovu namotáš a opäť to skončí tak, že sa sklameš. Ale pokial máš v tom naozaj jasne tak ok, ale dával by som si pozor na každý krok a hlavne uvažoval hlavou :wink:

Držím palce
yo yo veď len toho sa bojím, nejaé to sklamanie už mám tiež za sebou tak si myslím že to dáko zvládnem,
kujeem vám všetkým za rady :smt003
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

krupica_dnb napísal:je to výzva, ona ukázala niečo nové mne, tak môžem ukázať niečo nové ja jej :lol:
a co ti ukazala?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:a co ti ukazala?
to čo môžeš robiť od 15stich ale na čo sa môžeš pozerať od 18.... :aasmile3:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: čo na túto situáciu....

Príspevok od používateľa Te-wei »

krupica_dnb napísal:Proste.... (som ako bomba :D) so ženskou sme riešili cez leto, fakt že zamilovanosť a láska, ona mi ešte písala po lete, teraz prišla do BB na intrák (ja som zo ZV) ona si rada užíva, takže tak, a teraz neviem, podľa mňa sa máme radi, ale niesom istý (veď zas kkt niesom) sa jej spýtam že či niekoho má........ či to ďalej skúsime.... Ona (asi, možno, netuším, nechcem vedieť) strieda chlapov, ale naposledy vravela že ma fakt miluje, ale viem že miluje možno viac bratranca, kerý je v Prahe, ale zas keď má niekoho rada, taxa ho asi bude držať,
btw, ona má 15, ja 17, nechem žiadne kur.vičky, chcem babu na seriózny vzťah, ale ona písala že sa v mladom veku nechce zamilovať, lebo sú to problémy- a má pravdu..... Ale proste iskra je iskra, že čo myslíte ako to dopadne...............
Btw admini a eritrocit hlavne, nechcem byť ako témy s midnightom a maydayom, chcem názory skúsených ľudí ako to vidia, ona zatim šla hlavne za sexom, ja som s ňou spal prvý krát v živote a povedal som jej to, ona pochopila a teraz odpísala že sa dohodneme lebo bude mať voľný byt....
celých 6-8 mesiacov si píšememe ako dobrý kamaráti, sa ma aj pýtala že či na ňu sem tam myslím a či ju troška ľubim....
tiež niesom decko a nejaké len riešky neni treba, ak to nemá perspektívu tak to nechem, lebo to bude zas len sklamanie...Ď
Rozhodne ako prvé nerob to, že budeš očakávať vzťah od baby ktorú si spoznal, vôbec sa vyhni očakávaniu,lebo potom môže nastať sklamanie, ber a užívaj si každy deň ako samostatnu jednotku a nemysli na to, že ak ti neska povedala, že ťa má rada, tak možno asi by z toho niečo mohlo byť. proste má ťa rada, povedala ti to a to ber. To k očakávaniu.
Ďalšia vec, bude to síce znieť sproste ale pokiaľ ona sa nechce zamilovať, resp. nechce vážny vzťah a ty áno, tak to nerieš hneď tým, že to s ňou ukončíš. Veď sme mladý a pokiaľ nemáš ty vzťah a ani ona, prečo by ste si spolu nemohli trochu užiť, pokiaľ vám to klape v sexe a chcete to obaja, prečo sa obmedzovať. z každej skúsenosti so ženou sa niečomu priučíš, nabereš tak povediac nejakú tu prax čo sa týka myslenia a jednania žienok. Len si dávaj pozor aby si sa nezamiloval a aby si hlavne nebol ty prvý ktorý sa zamiluje. (Toto je vec na ktorú si dávam ja osobne bacha, držím si citový odstup). A keď už si sa zamiloval, tak jej to hneť nemusíš hovoríť. Čosi si písal, že ti povedal,že ťa trochu ľubi a či aj ty ju? ja by som jej na to moc nereagoval,bol by som zdržanlivejší,nedávaj hneď svoje city najavo, lebo sa popališ pripadne namotáš.
A hlavne sleduj jej správanie a reakcie.podrypuj, skúšaj ju.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

No súhlasím s Te-weiom... musíš si ju najprv trošku preklepnúť.

Ale čo je dôležité, musíš skúmať hlbšie svoje správanie a city, choď viac do podvedomia, skúmaj prečo sa Ti páči.

Neviem, celkom som nepochopil, či si zaľúbený, alebo sa Ti páči, a chcel by si skúsiť viac. Neviem, nechcem nikoho naozaj súdiť podľa veku, ale 15 je predsa len 15 a všetci vieme aký je človek v 15-tich, a najmä baby. Robia všeličo možné. Proste poznám výnimky, aj mladšie dokonca, ktoré boli vyspelejšie na svoj vek, ale čo je pravda, žiadna nemala toľko sexuálnych skúseností, resp. žiadne, alebo nestriedala partnerov. :?

Ako sám vidíš, tak Ti z toho všetkého jasne vychádza, že si daj veľkého bacha a ber to s veľkou rezervou a hlavne si užívaj každý deň ako napísal Te-wei... uvidíš ako sa to vyvinie časom.

A preto som napísal o tom skúmaní do hĺbky, lebo ma naozaj zaujíma, lebo Ty poznáš seba aj ju lepšie, či je to vášeň, či je to fyzická príťažlivosť, či si aj rozumiete viac... alebo je to len letná láska.

No a k tomu "ukázaniu". No takéto veci Ti v podstate môže ukázať každá, ide hlavne o to, že najprv by ste mali mať jasno v citoch, lebo ak by to malo pokračovať tak, že začnete spolu chodiť, a budete to praktizovať ďalej, tak ver mi, že to dopadne veľmi zle. :?

toľko zatiaľ odo mňa. :)
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 10ucen »

viem ze nechces radi od nejakych sopliakov ako som ja,ale 15 rocna baba a uz spava s chalanmy ?? :o ,, ked ti mam poradit s takymito si nezacinaj :?
RaTko
Light Expert
Light Expert

o

Príspevok od používateľa RaTko »

Tak isto sa prikláňam k ostatným názorom že 15 dievča nevie čo chce.Nema v tom jasno.Dievčatá v tomto veku rady flirtujú s chlapcami aby sa potom mohli pochválit kamarátkam kolkých zbalili.Keď maš 17 tak si najdi dievča rovnakého veku(mal by si pocíti rozdiel).Tak isto je to aj s tym že spáva s chlapcami.Podľa mňa je na takéto veci veľmi mladá.To iba preto lebo sa chce pochváliť kamarátkam.Poznám veľa dievčat v jej veku a veľa je takých ako opisuješ(čeť vynimkam).Nechaj ju na pokoji a nájdi si inú.Keď ťa ozaj chce tak bude žiarliť a prejaví ti svoju náklonnosť.
midnight_man
Guru
Guru

Re: o

Príspevok od používateľa midnight_man »

RaTko napísal:Tak isto sa prikláňam k ostatným názorom že 15 dievča nevie čo chce.Nema v tom jasno
mozno troska suhlasim,,i ked mozno kazda nieje taka,ale vacsina ano :wink: i ked niektore nie preto ze by sa chcela pochvalit,,ale mozno fakt nevedia sami co chcu,,mam s tym svoju neprijemnu skusenost,,, je to ciastocne pravda
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ešte raz dík za rady. No vykašlať sa na to úplne to určite nie lebo sme dobrý kamaráti a dá sa s ňou nahodiť dobrý pokec niekedy, takže stretnúť sa stretneme, určite niekam na kávu zájdeme (aj keď keď ma zavolala na byt na noc tak karty hrať nebudeme určite...) a uvidím.
Fakt ako som vravel zatiaľ si držať pekný odstup a nezamilovať sa- také že bože myslím na ňu každú sekundu, musím jej prezvoniť, prečo mi neodpisuje apod. mám za sebou. Tiež berem na vedomie že je mladá a poznám také baby, na prvý pohľad vyzerajú že ona je iná, vyspelejšia ako ostatné ale nakoniec sa to aj tak ukáže...
No neviem, ja by som to popísal ako vášeň a fyzickú príťažlivosť, aj keď je pravda že povahovo je fpoho, ako kamarátsky si rozumieme...
:arrow: zatiaľ ako Tw-wei spomenul, sem tam si užiť a uvidíme čo z toho... ešte raz všetkým dík :smt003
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

krupica_dnb napísal:také baby, na prvý pohľad vyzerajú že ona je iná, vyspelejšia ako ostatné ale nakoniec sa to aj tak ukáže...
niekedy nielen na prvy pohlad ale aj na druhy,,a treti,,a az ked ju spoznas velmi dobre zistis ze to je stale to iste,,a ze to je stale o tom istom,,, :wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: čo na túto situáciu....

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

krupica_dnb napísal:dôverujem ľuďom ako eritrocit a te-wei a etiene a tým pár babám.
Sak pockaj, toto si zapamätam :o :lol:

Som tu dlho chodil len na skok a mal som dost divne nalady a spravanie pocas skuskoveho, sak eritrocit s mastermindom vedia :D

"Ludia pod 18 nech sem nepisu..." - Znamena to, ze dajme tomu nejaky 19+ rocny clovek, ktory sem napise bude mat objektivnejsi nazor ? Nie :)

Pozeram, ze veci sa tu spravne vyriesia aj bezomna (nieze by som bol namysleny alebo jediny spravne rozmyslajuci, boze chran (boh neexistuje, ale tak sa to vravi)) a tak sa mi to paci. Mate odomna vsetci velku pusu :smt058 :oops:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Za pusu ne_dik!
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Nerád to priznávam, ale všetky ženy sú vo svojej podstate rovnaké, to isté platí aj o mužoch.

U žien to sú tie klasické "prepínačky", neviem čo chcem, jedeň deň chcem iné a druhý niečo iné. Proste konanie a zmýšľanie na základe emócií.

Nechcem niekomu ukrivdiť, ale takých je 99% mojich skúseností a skúseností iných ľudí.

Takže podľa mňa, skôr či neskôr sa to prejaví u každej ženy, vo väčšej či menšej miere, treba sa na to pripraviť. Veľa šťastia všetkým. :wink:
Napísať odpoveď