Ale ved mi sa nikoho nic pytat nechcemepinco napísal:už by s tým aj stačilo sa tu naťahujete zbytočne, diskusia úplne o ničom, píšte to aspoň do inej témy, tu sa to vôbec nehodí, napríklad sem
čo na túto situáciu....
-
r4wMUnt34q
Star
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
krupica_dnb
Medium Professional
Takze... v stredu sme sa teda stretli v BB, kam chodí na školu (no je na internáte) a prešli sme sa od kauflandu po europu cez námestie a späť a v kaviarni sa zastavili, rozprávačky čo nové od leta a tak.....
Včera ( mimichodom moja druhá párty vživote čo som nepil
) sme sa stretli keď sa vrátili so sesterkou z kina a mali asi minútu pre seba, to prebiehalo asi takto :
ONA: No čo ako
JA: no fpoho, ako sa máš
ďalej rozprávačky, ešte jej asi mátovalo, a zrazu z pusy spravila tú takú Francúzsku, a strašne krásnym hlasom povedala po dlhom bozku:
"Chýbalo mi to...."
Proste ide mi len o tom že či to myslí úprimne, či ma má rada. Ak nie nech sa na to vyebem radšej hneď, ale ak yo, tak chcem zmeniť hlavne jednu vec: Ona ma vždy ťahá do postele, ale ja by som radšej počkal... Ale zas zároveň nie a ukázal jej ako ju mám rád
A ja ju mám rád normálne a chcel by som dosiahnuť, čo sa mi aj podarilo, že aj on mňa....
Ale keď to ide strááášne rýchlooo......
Najjednoduchšiu možnosť- povedať jej to rovno neberiem, toe tá poslená možnosť, takže raďte plííz všecko okrem toho, dík vám všetkým
Včera ( mimichodom moja druhá párty vživote čo som nepil
ONA: No čo ako
JA: no fpoho, ako sa máš
ďalej rozprávačky, ešte jej asi mátovalo, a zrazu z pusy spravila tú takú Francúzsku, a strašne krásnym hlasom povedala po dlhom bozku:
"Chýbalo mi to...."
Proste ide mi len o tom že či to myslí úprimne, či ma má rada. Ak nie nech sa na to vyebem radšej hneď, ale ak yo, tak chcem zmeniť hlavne jednu vec: Ona ma vždy ťahá do postele, ale ja by som radšej počkal... Ale zas zároveň nie a ukázal jej ako ju mám rád
Ale keď to ide strááášne rýchlooo......
Najjednoduchšiu možnosť- povedať jej to rovno neberiem, toe tá poslená možnosť, takže raďte plííz všecko okrem toho, dík vám všetkým
-
susenejablko
Light Star
aaaaale sak mas 17... este mas casu hladat seriozny vztah...moj nazor...chapem, ze to tak citis, ze to chces nadlho, ale myslim si, ze ona ta ma rada (aj ta luubi) ale nemyslim si, ze by aj ona cela nieco nadlho... (ale cojaviem??) chlapceee...uzivaj si, kym mozes... ale kym nemas pracu a byt, chran sa detí... (moj nazor...)
a s tym ze ta taha do postele, ak to z nejakeho dovodu nexces (zatial) tak jej to normalne povecc, ze to zatial nexces aj jej povecc ze preco a taaaak... ale musis to povedat tak, aby si ju pomaly potesil tvojou odpovedou
a s tym ze ta taha do postele, ak to z nejakeho dovodu nexces (zatial) tak jej to normalne povecc, ze to zatial nexces aj jej povecc ze preco a taaaak... ale musis to povedat tak, aby si ju pomaly potesil tvojou odpovedou
-
susenejablko
Light Star
no nie?? nech si chlapec uzije a po par rokoch to lutovat 100% nebude...ked ho taha kde ho taha...ETieNne napísal:Radšej by som bral keby ste sa objali, alebo by Ťa pohladkala a povedala by : "Toto mi chýbalo".
Alebo keby sa na Teba zadívala, a povedala by : "Toto mi chýbalo" alebo "Chýbal si mi".
Ale keď hovoríš, že Ťa stále ťahá do postele. No neviem. Mám pocit, že po Tebe viac túži fyzicky...
-
krupica_dnb
Medium Professional