Vladimíra W. zadržali pri preberaní úplatku

O športe...
miso2911
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Vladimíra W. zadržali pri preberaní úplatku

Príspevok od používateľa miso2911 »

paradoxne ze clovek ktory "bojoval" proti korupcii v slovenskom futbale prijal uplatok.!
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Vladimíra W. zadržali pri preberaní úplatku

Príspevok od používateľa aruN »

miso2911 napísal:paradoxne ze clovek ktory "bojoval" proti korupcii v slovenskom futbale prijal uplatok.!
no vidis toto je ta nasa "kvalita" :x
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

jeho by som vobec nebral do uvahy no co uz chcem vediet co bude ked bude obvineny a ked sa nebude nieco robit to bude hanba no vlastne uz malo davno nieco robit
:o)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa :o) »

apoň vidíme, ako to naozaj na Slovensku je... :x
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

No na Slovensku sa da vsetko... Okradat stat, podplacat dolezitych ludi... Taky je nas stat :lol:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Teraz zase pisu ze isty Szabo z Eldusu Mocenok mu nechal obalku na stole a on o tom v tej chvili nevedel, a potom vraj tam vtrhli ti ludia a chytili ho...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Toto nie je futbal ale jedna poriadne velka korupcia :?
gruno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gruno »

Páni! Wanke si zaplatí dobrého advokáta, veď má z čoho a ten ho z toho dostane. Polícia sa može aj posrať, lebo zafunguje trojuholník advokát, prokurátor a sudca... Všetko spolužiaci z právnických VŠ. Tí si vždy pojdu po ruke ... Skončí to na nejakej procesnej chybe. Ako ten sudca Škultety z BA. Chytili ho pri preberaní úplatku, pred sudcom, ktorý rozhodoval o väzbe sa priznal, aby bol stíhaný na slobode a nie vezobne. Dobre vedel, že toto priznanie mu neuškodí, pri posudzovaní skutku sa naň nehladí. Potom však pred vyšetrovateľom odmietol vypovedať a na súdnom pojednávaní povedal, že policajti na neho vyvíjali psychický nátlak. Síce sa priznal, ale v konaní o väzbe a nie v konaní o skutku samom. teda platí najidiotskejšia zásada kontinentálneho právneho systému. In Dubio Pro Reo. V pochybnostiach v prospech obžalovaného. Teda advokátom stačí spochybniť čo len jeden dôkaz a voala... Napr. taký zlý čas na zápisnici, alebo dátum, alebo zle formulovaná otázka, ktorá môže vyznieť ako kapciózna, resp. navádzacia a the end spravodlivosť. Konanie musí byť vrátené na došetrenie. A čím dlhšie to trvá, tým viac sa vytrácajú stopy, najmä pameťové, ktoré sa premietajú vo výsluchoch svedkov. Potom nejaký svedok zmení výpoveď, šak aj on si chce zarobiť a je to v prdeli. Nasleduje zastavenie trestného stíhania. Skutok, ktorý sa stal nie je trestným činom ...
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

mna do nedavna fascinovalo ako sa vo slovenskom futbale stavali ku korpcii. V taliansku ci v cesku to bola riadna afera ale u nas sa vsetci tvarili ako keby to tu neexistovalo a pritom boli zapasy ked aj slepy vedel ze toto urcite nebolo zadarmo. Tak a vcera som sa dozvedel preco :) ci lepsie :(

// ale iba 10 000 ??? to akoze bezny manipulacny poplatok pri zapisany noveho hraca
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Pozeral som tu tlačovku kde rozprával o svojej nevine a o Szabovi z toho Močenku..
Nemyslím si že by bol (ako sám povedal mentalne retardovany) aby úplatky bral v priestoroch SFZ a pred nejakou zamestnankyňou SFZ.
Avšak som zvedavý na výsledok tejto aféri a suma 10 000 je mi, pri pomyslení na Wankeho možný plat, smiešna...
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

[quote="Stilo"]Pozeral som tu tlačovku kde rozprával o svojej nevine a o Szabovi z toho Močenku..
Nemyslím si že by bol (ako sám povedal mentalne retardovany) aby úplatky bral v priestoroch SFZ a pred nejakou zamestnankyňou SFZ.
Avšak som zvedavý na výsledok tejto aféri a suma 10 000 je mi, pri pomyslení na Wankeho možný plat, smiešna...[/quote tiez mi to prislo malo ale povedal som si ze bud je uplatok bezna prax a bez toho nic nevybavis alebo je tu este druha moznost ze niekto sa zacal bat...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Drago napísal:Teraz zase pisu ze isty Szabo z Eldusu Mocenok mu nechal obalku na stole a on o tom v tej chvili nevedel, a potom vraj tam vtrhli ti ludia a chytili ho...
viac menej by si mal pán Wänke vypýtať odškodnenie , okolo 10 000 ,-
no ja mu verím , že o tom nevedel ....... že tam vtrhnú ľudia
gruno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gruno »

Szabo: Rozhodcom v 2. lige 65 OOO,- Sk za zápas. Kua, to je job !!!
TV Markíza športové správy, pred chvílkou...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

schw33k napísal:viac menej by si mal pán Wänke vypýtať odškodnenie , okolo 10 000 ,-
no ja mu verím , že o tom nevedel ....... že tam vtrhnú ľudia
schweek myslel som ze on nevedel o tom ze mu tam nechal obalku ne o tej razii..o tej pochopitelne nemohol vediet
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Dusan Galis si mysli, ze zatial to je v poriadku...cize zatial to v poriadku urcite je :evil: Zas sa to zoberie a zametie pod koberec SFZ a vsetci na zvaze si budu hrabat a hrabat, vsetci budu stastni az kym neumru... neverending story :?
mctomek
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mctomek »

podla mna vsetci brali uplatky pocnuc predsedom SFZ a konciac poslednym cloviecikom na konci celej retaze.a nehovorim tu len o funkcionaroch ale aj o rozhodcoch.sam som sa stretol s pripadom kedy v prvom polcase muzstvo vyhravalo 3:0 a v druhom rozhodca vymyslel take fauly a 4 11-stky ze to musel aj slepi vidiet.a to vraj bol podplateny aj nejaky "bos" na nejakom okresnom SFZ...a to sa jednalo o 5. ligu.tak co musi byt v 1. lige?ale pacia sa mi tie hesla ze "futbal je hra pre vsetkych..."...a ked pride delegat na zapas ktory je viditelne podplateny(ten zapas myslim) a delegat vo svojej sprave nic nespomenie tak o com to je...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

jurant
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jurant »

aj tak z toho podla mna nebude nejaky adekvatny postih.. to mas ako cestu z KE do BA, po prijazde do Bratislavy zotries sice jednu muchu rozpucenu na maske auta, ale aj tak ostava zasrate dalsimi...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

3 roky do chladku, celkom slusne :)
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

za posratych 10 litrov, jablka a vino.... a ti co okradaju o miliardy si v tichosti ziju dalej v luxuse...
Napísať odpoveď