Vladimíra W. zadržali pri preberaní úplatku
Vladimíra W. zadržali pri preberaní úplatku
paradoxne ze clovek ktory "bojoval" proti korupcii v slovenskom futbale prijal uplatok.!
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vladimíra W. zadržali pri preberaní úplatku
no vidis toto je ta nasa "kvalita"miso2911 napísal:paradoxne ze clovek ktory "bojoval" proti korupcii v slovenskom futbale prijal uplatok.!
Páni! Wanke si zaplatí dobrého advokáta, veď má z čoho a ten ho z toho dostane. Polícia sa može aj posrať, lebo zafunguje trojuholník advokát, prokurátor a sudca... Všetko spolužiaci z právnických VŠ. Tí si vždy pojdu po ruke ... Skončí to na nejakej procesnej chybe. Ako ten sudca Škultety z BA. Chytili ho pri preberaní úplatku, pred sudcom, ktorý rozhodoval o väzbe sa priznal, aby bol stíhaný na slobode a nie vezobne. Dobre vedel, že toto priznanie mu neuškodí, pri posudzovaní skutku sa naň nehladí. Potom však pred vyšetrovateľom odmietol vypovedať a na súdnom pojednávaní povedal, že policajti na neho vyvíjali psychický nátlak. Síce sa priznal, ale v konaní o väzbe a nie v konaní o skutku samom. teda platí najidiotskejšia zásada kontinentálneho právneho systému. In Dubio Pro Reo. V pochybnostiach v prospech obžalovaného. Teda advokátom stačí spochybniť čo len jeden dôkaz a voala... Napr. taký zlý čas na zápisnici, alebo dátum, alebo zle formulovaná otázka, ktorá môže vyznieť ako kapciózna, resp. navádzacia a the end spravodlivosť. Konanie musí byť vrátené na došetrenie. A čím dlhšie to trvá, tým viac sa vytrácajú stopy, najmä pameťové, ktoré sa premietajú vo výsluchoch svedkov. Potom nejaký svedok zmení výpoveď, šak aj on si chce zarobiť a je to v prdeli. Nasleduje zastavenie trestného stíhania. Skutok, ktorý sa stal nie je trestným činom ...
mna do nedavna fascinovalo ako sa vo slovenskom futbale stavali ku korpcii. V taliansku ci v cesku to bola riadna afera ale u nas sa vsetci tvarili ako keby to tu neexistovalo a pritom boli zapasy ked aj slepy vedel ze toto urcite nebolo zadarmo. Tak a vcera som sa dozvedel preco
ci lepsie
// ale iba 10 000 ??? to akoze bezny manipulacny poplatok pri zapisany noveho hraca
// ale iba 10 000 ??? to akoze bezny manipulacny poplatok pri zapisany noveho hraca
Pozeral som tu tlačovku kde rozprával o svojej nevine a o Szabovi z toho Močenku..
Nemyslím si že by bol (ako sám povedal mentalne retardovany) aby úplatky bral v priestoroch SFZ a pred nejakou zamestnankyňou SFZ.
Avšak som zvedavý na výsledok tejto aféri a suma 10 000 je mi, pri pomyslení na Wankeho možný plat, smiešna...
Nemyslím si že by bol (ako sám povedal mentalne retardovany) aby úplatky bral v priestoroch SFZ a pred nejakou zamestnankyňou SFZ.
Avšak som zvedavý na výsledok tejto aféri a suma 10 000 je mi, pri pomyslení na Wankeho možný plat, smiešna...
[quote="Stilo"]Pozeral som tu tlačovku kde rozprával o svojej nevine a o Szabovi z toho Močenku..
Avšak som zvedavý na výsledok tejto aféri a suma 10 000 je mi, pri pomyslení na Wankeho možný plat, smiešna...[/quote tiez mi to prislo malo ale povedal som si ze bud je uplatok bezna prax a bez toho nic nevybavis alebo je tu este druha moznost ze niekto sa zacal bat...
Avšak som zvedavý na výsledok tejto aféri a suma 10 000 je mi, pri pomyslení na Wankeho možný plat, smiešna...[/quote tiez mi to prislo malo ale povedal som si ze bud je uplatok bezna prax a bez toho nic nevybavis alebo je tu este druha moznost ze niekto sa zacal bat...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
podla mna vsetci brali uplatky pocnuc predsedom SFZ a konciac poslednym cloviecikom na konci celej retaze.a nehovorim tu len o funkcionaroch ale aj o rozhodcoch.sam som sa stretol s pripadom kedy v prvom polcase muzstvo vyhravalo 3:0 a v druhom rozhodca vymyslel take fauly a 4 11-stky ze to musel aj slepi vidiet.a to vraj bol podplateny aj nejaky "bos" na nejakom okresnom SFZ...a to sa jednalo o 5. ligu.tak co musi byt v 1. lige?ale pacia sa mi tie hesla ze "futbal je hra pre vsetkych..."...a ked pride delegat na zapas ktory je viditelne podplateny(ten zapas myslim) a delegat vo svojej sprave nic nespomenie tak o com to je...
aj tak z toho podla mna nebude nejaky adekvatny postih.. to mas ako cestu z KE do BA, po prijazde do Bratislavy zotries sice jednu muchu rozpucenu na maske auta, ale aj tak ostava zasrate dalsimi...hojko napísal:Kauza Wänke už je na Špeciálnom súde!